Обява

Свий

Няма добавени обяви.

За кефа на Стефан

Свий

X
- 

От: За кефа на Стефан

Много приятна песничкаПървоначално публикуван от the shaman Преглед на мнениеМалко черен руски хумор 

Не знам Стефан дали и се изкефи ама на мен ми оправи настроението Не знам Стефан дали и се изкефи ама на мен ми оправи настроението Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата . Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 Коментар
- 

- 

Първоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнение   

[video=youtube] Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"... Интересен Франкенщайн, но клипчето кърти миФки.

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч. Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"... Интересен Франкенщайн, но клипчето кърти миФки.

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

Нищо франкенщайнско - сериен Хънтър. (Не съм гледал филмчето, ма то и Стефан едва ли би употребил половин час за това.)Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще! Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
 Коментар
- 

Интересно ти е ...като страничен наблюдател някои неща не са ти понятни.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"... Интересен Франкенщайн, но клипчето кърти миФки.На нас клиренс ни трябва , не скорост Китайска скоростна кутия, мостове "Спайсър"... Интересен Франкенщайн, но клипчето кърти миФки.На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Не че си заслужава, но е пропито с онази готина руска самоирония, която става все по-дефицитна в днешно време.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНищо франкенщайнско - сериен Хънтър. (Не съм гледал филмчето, ма то и Стефан едва ли би употребил половин час за това.)
 Ама сигурно авторът е евреЙн. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНе че си заслужава, но е пропито с онази готина руска самоирония, която става все по-дефицитна в днешно време.
 Ама сигурно авторът е евреЙн. На тебе пък всичко ти е ясно, нали?Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеИнтересно ти е ...като страничен наблюдател някои неща не са ти понятни. На тебе пък всичко ти е ясно, нали?Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеИнтересно ти е ...като страничен наблюдател някои неща не са ти понятни.
 Писал съм тука колко години съм живял в УАЗ. 

P.S. Исках да редактирам горното мнение, пък се получи ново...В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

Знаеш ли каква е разликата от стария УАЗ...има запалкаПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНа тебе пък всичко ти е ясно, нали?
 Писал съм тука колко години съм живял в УАЗ. 

P.S. Исках да редактирам горното мнение, пък се получи ново...  На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

А ето какво се получава когато много искаш да си имаш УАЗ, но на разположение имаш само Нисан, Тойота и подобни:

https://autorambler.ru/fan/zachem-ya...at-pod-uaz.htm
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар