Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крадат ми бензиняяя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крадат ми бензиняяя!

Преди години на един приятел му писна да му тарашат колата и беше сложил на шофьорската седалка дъска с 50 пирона с острото нагоре, а отгоре парче плат като тапицерията. При поредната "проверка" някой след сядането му беше изкъртил волана от зор.
    После се разбра кое комшийско пишлеме не може да сяда на задника си. Сега работи пазач на охраняем паркинг

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
      Преди години на един приятел му писна да му тарашат колата и беше сложил на шофьорската седалка дъска с 50 пирона с острото нагоре, а отгоре парче плат като тапицерията. При поредната "проверка" някой след сядането му беше изкъртил волана от зор.
      После се разбра кое комшийско пишлеме не може да сяда на задника си. Сега работи пазач на охраняем паркинг
      Не с питони а с големи кукички за риба се прави това, ама ги изправящ с едни клещи.

Същият номер е и срещу джепчий, зашиваш кукички по ръба в джоба, като си вкара ръката да не може да си я изкара

Коментар

Снощи за първи път от много време не оставих колата на платен паркинг и ми откраднаха едната чистачка (шофьорската, сигурно щото имаше спойлер)...... Не знаех, че все още са интерес за някого...
        На съседа пак снощи му откраднаха едната верига?!?!?....
        Крадците ли стават малоумни, какво ли........

А за крадене на бензина спасението е само охраняем паркинг, но цената там е все едно подаряваш 15 литра бензин всеки месец
        Като авариен вариант - да стоиш с въздушната пушка, като я заредиш с онея съчми, които гърмят при достигане на целта, но нанасят малко поражения.
        На един приятел му трябваха 2 седмици постоянство за да откаже наркоманчетата да претърсват колите на паркинга, но той има много добра огнева позиция - 16 етажен блок, като в съседство има още 3 шестнадесет етажни блокове.
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Този съвет никога не бих го послушал
          Недей така бе Пепи,нали и ние адвокатите деца храним
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от Presize Преглед на мнение
            Причакай го някоя вечер и му счупи капачките на коленете с метална тръба , така че да не може да ходи никога повече и да краде
            Колега,като за първи пост във Форума,направо се плаша...какви ли ще са ти останалите....
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

И на мен преди две вечери ми източили около 15 литра. Колата ми е Ауди А4. Сложих капачка с ключ, някаква нова от магазин, но не е оригинална и не помага. Или имат същия ключ, или точат от пробката, или от маркуча към резервоара ..... Чувал съм, че и други комшии в Дианабад се оплакват от кражби на бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                И на мен преди две вечери ми източили около 15 литра. Колата ми е Ауди А4. Сложих капачка с ключ, някаква нова от магазин, но не е оригинална и не помага. Или имат същия ключ, или точат от пробката, или от маркуча към резервоара ..... Чувал съм, че и други комшии в Дианабад се оплакват от кражби на бензин.
                Абе и аз съм в Дианабад. Дайте да ги хванем...

Коментар

Според мен се почва с камера и лампа с клетка за движение. Това ако може да се спира на удобно място.
                  С малко въображение става, дори да няма камера, на светкаща се лампа няма да им е добре да точат, само капачката да е спряна откъм светлата страна

Коментар

Здравейте и от мене ! Моето предложение е следното :продават безжични звънци за къщи и апартаменти сложи един бутон на капачката на резервоара който да е свързан към ключа на званеца който пък ще е при теб така като я отворят той ще звъне при тебе а те няма да разберат нищо след което знаеш какво следва .Успех
                    Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Това с бухалката и подобните най ми харесват
                      ако не ти пука за колата - калиев перманганат от близката аптека
                      смесваш с амоняк - от същото място след което оставяш кашичката да изсъхне върху филтърна хартия или намазваш гърловината под капачката обилно
                      изсъхнала сместа е силно избухлива което при отваряне на капачката води до гръм и запалване на бензиновите пари от резервоара...
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                        И това със захарта в бензина е пълен фолклор, който не вярва да се обзалага с мен, пълня си резевоара и карам колкото искате НИЩО не се случва пробвал съм го!!!!
                        докато караш сас захар в резервоара няма проблем,страшното става като спреш и двигателя изтине, тогава наслоената захар по цилиндрите се карамелизира и после като запалиш става белята

Коментар

Преди време гледах mythbusters по discovery на един двигател му разкараха играта - захар белина вода кво ли не - работи до последно накрая не помня как го умориха но беше брутална история.
                          Варианта със алармата ми се струва най-смислен.
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

белина вместо масло и прегра много здраво-счупиха яйце на ауспуха и след 0.5 секунди вече имаха яъца на очи. но не рохки

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              От всичко най ми хареса, това с капана за мечки! Паркираш колата на място където не минават хора и деца, скриваш го под снега ( не съм много светнат с тези капани, извинете ме ако говоря неадекватно) и халал да му е на крадеца бензина дето ще ти открадне. След случката, естествено нищо не знаеш по въпроса. По капана не трябва да има твой отпечатъци, както и стъпки с твоята подметка, пък нека докажат че ти си го сложил
                              Аз бях доста напреднал в направата на остра кама, която да изскача от седалката на Жигулката ми, ако някой я подкара. За мен - блокиравка. Като си помислих, май щях да съм първият с разпран задник. Разработката бе прекратена.
                              Внимавай с капана! Като стъпиш в него сам ще си признаеш.:-))
                              Последно редактирано от Симеон; 14-02-08, 20:47.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
                                Дай аз да ти направа в едно 2литра шише и да пробваме Докато издуха шишето и двигатела ще спре завинаги Пробвал съм го не веднъж ефекта е поразяващ. Просто нетрябва да се жали захарта.
                                Незнам за захарта, но смеси 10 литра бензин с 2-3 литра водно стъкло, разкачи си горивопроводите и гледай сеира на крадците ! Ще си оправят колата, като и сменят двигателя ! После тръабва да си смениш резервоара, за да не си правиш и ти ремонт на колата ! Виждал съм двигател каран с такава смес по невнимание ! Отвратителна гледка !
                                Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 15-02-08, 17:07.
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X