Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крадат ми бензиняяя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крадат ми бензиняяя!

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
    И това със захарта в бензина е пълен фолклор, който не вярва да се обзалага с мен, пълня си резевоара и карам колкото искате НИЩО не се случва пробвал съм го!!!!
    Дай аз да ти направа в едно 2литра шише и да пробваме Докато издуха шишето и двигатела ще спре завинаги Пробвал съм го не веднъж ефекта е поразяващ. Просто нетрябва да се жали захарта.
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
      Дай аз да ти направа в едно 2литра шише и да пробваме Докато издуха шишето и двигатела ще спре завинаги Пробвал съм го не веднъж ефекта е поразяващ. Просто нетрябва да се жали захарта.
      А-а и аз съм пробвал ама все пак трябва да остане бензин в шишето ако сложеш бензин при захарта може и да не запали въобще по твойта схема ако предположим че в резевоара има около 10л. бензин колко захар трябва да се изсипе за да има ефект . Аз сложиш 1кг. и си го изгорих кат пич колата беше форд ескорт .

Коментар

Това със захата няма да стане.Тий са хитри и като източат бензина не го сипват директно в техните си коли.Смесват го с останалия дето са откраднали от други коли и тогава вече си сипват.Има варинт да се сложи боен фар на терасата и да советява колата.Никой няма да я пипне!Или пък да се чака в близките храсти с бухалка...Най-сигурно си е в гараж.Още нещо за захарта-ако наистина стане и им развалиш колите има вероятност да тръгнат да си отмъщават.Особено ако са някакви лапетии...
        Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          Преди 2 години и на мен ми бяха източили бензина - бяха отрязали бензинопровода. Капка не беше останало. Беше лято и колата я карахме само на газ. Бензина разбрах, че го няма когато съседите ми казаха да спра, че нещо тече. Бяха срязани и правия и обратния бензин. Добре че не са отрязали тръбичката за газта. Като гледам няма спасение.
          Е как е потекъл тоя бензин като бензина сам не може да се качи по сондата Освен да говориш за мотор или трабант
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
            Явор е прав - нищо не става! Далеч по-ефективно е белина в маслото
            Или прах от шмиргела пак в маслото.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
              Е как е потекъл тоя бензин като бензина сам не може да се качи по сондата Освен да говориш за мотор или трабант
              Може - принципа на скачените съдове. Колата е Фиат типо, резервоара е относително високо и под него има място за маневри.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Да се върнем на темата.
                Гледай внимателно филма Mad MAX 2- там е показано примитивно устройство за защита от крадци.
                P.S. Направи си ДОБРО каско и спирай далеч от жилищни постройки.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

зада сме по точни 2ра серия !
                  Mad Max II, The Roadwarrior 1981 год.
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                    Абе крадат ми бензина вече за 2 път!
                    За първия път изобщо не разбрах - помислих че е свършил - но аз карам на газ(пали само на бензин и сама си обръща) налях 20 литра и през следващите два дни не я карах.Вчера тръгвам на лов и под капака за резервоара гледам едно черно петно - паля колата е пак стрелката на 0!
                    Сега си търся тапа с ключалка!
                    Дайте някакъв акъл какво да направя на Нивичката освен тапата с ключалката?
                    Ето ти идеи. Пред мен проблемът също седи, но по-слабо. Затова още нищо не съм направил, освен ключалката. Но, сериозно съм се заканил.

1. Ако имаш аларма, просто сложи още един датчик на капачката на резервоара. Лично аз, бих сложил точно там в дупката и една сирена 125 децибела - ще ги хвърли в оркестъра.

2. Относително лесно е, освен това, да я направиш да се отваря само с отключване отвътре.

3. Груб, но ефективен метод: извеждаш гърловина за зареждане откъм купето (на левия подлакътник на задната седалка. С плътна тапа и внимателно зареждане няма да ти мирише. Външната капачка, ти си решавай - аз бих я заварил, китосал, боядисал, а някой по-отмъстителен, би оставил тръбата и би я напълнил с някаква гадост.

4. Остави празно в казана и пали на газ - ако твоята АГУ го позволява, това всъщност е по-добрият режим за двигателя. Аз така правя, но с карбуратор + метан е лесно.

иначе, какъв проблем имах - крадяха ми бензина, като отварят капака и си помпат с помпата. На два пъти щяха да ме запалят.

Коментар

сложи си табелка DIESEL на капачката на резервоара и отзад - до надписа "Нива"

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        сложи си табелка DIESEL на капачката на резервоара и отзад - до надписа "Нива"
                        Мани. Ще вземе после някой заплес от бензиностанция да му нагългучи 30л нафта - и ще има после мамата. Още повече, че има дизелови ниви.

Коментар

И аз ти предлагам да сложиш метална цедка а за захарта сам чувал че прецаква само дизелите

Коментар

Че Нивата нали има капачка па чак тогава е капачката на резервоара ???? Е тая част се заключва лесно де - 5 лева е една машинка за централно заключване .

-----------------------------------------------------------
                            Здравите коли отдавна са забранени за производство !!!!

Коментар

Какви заключвания бе хора!? На баща ми на жигулата като не могли да отключат капачката я бяха отпрали с кирка, та и калника отиде! Колкото по-трудно е отварянето, толкова повече щети нанасят по колата! Заключването няма смисъл ако няма и аларма!
                              А това с извеждането на гърловината от вътрешната страна ми изглежда най-добрата идея! Отвънка нека си седи оригинала - ще пъхнат маркуча, ще смукнат и ще помислят че е празен резервоара!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Сега за първо време ще сложа датчик от алармата като се отвори капака да свири и една капачка с ключ! После може да си поиграя да сложа някаква метална решетка в гърловината

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X