Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крадат ми бензиняяя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крадат ми бензиняяя!

Най- гадно е със отверка......! преди години едни минаваха с една отверка...набиват я в резервоараи слагат един лиген от долу......ефекта е винаги положителен, само не ме питайте как я запушвах тая дупка после...

Коментар

Здрасти колега, съвет:
      Зареди се в храстите между 02.00-04.00ч. и чакай на пусия. Земи си и едно дърво за компания. Това ти е комшията или сина му гаранция.

Коментар

Първоначално публикуван от kassey Преглед на мнение
        Най- гадно е със отверка......! преди години едни минаваха с една отверка...набиват я в резервоараи слагат един лиген от долу......ефекта е винаги положителен, само не ме питайте как я запушвах тая дупка после...
        Човекът има Нива. На такава кола, който го направи този номер, ще го призная.
        Джокер: Резервоарът е в купето.

Коментар

Абе имам едни съмнежи за един съсед Така със се ядосъл - ще си купя камерка тези дни и ще си я бодна на терасата! Майка им ще разгоня!

Коментар

Каква камерка бре, трябват ти двама приятели, шише червено вино, тръба половин метър на половин цол. Преди това демонстративно наливаш една туба бензин в колата пред блока. От там нататък мисля че се сещаш .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Каква камерка бре, трябват ти двама приятели, шише червено вино, тръба половин метър на половин цол. Преди това демонстративно наливаш една туба бензин в колата пред блока. От там нататък мисля че се сещаш .
              целта не е да те осъдят за 20л, а да ги опазиш. С насилие влизаш в големи рискове.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                Явор е прав - нищо не става! Далеч по-ефективно е белина в маслото
                e добре де какво става с белината? разрежда маслото ли? какво?

Коментар

Първоначално публикуван от tytkata Преглед на мнение
                  e добре де какво става с белината? разрежда маслото ли? какво?
                  белината съдържа хлор (изяжда всички добавки на маслото и част от метала наоколо), натриева основа (яде алуминий химически и абразивно - всичко наоколо),
                  вода (пресича маслото, ако има време става на боза, а после - на дъвка).

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                    И това със захарта в бензина е пълен фолклор, който не вярва да се обзалага с мен, пълня си резевоара и карам колкото искате НИЩО не се случва пробвал съм го!!!!
                    Просто трябва да уцелиш бензин с повече алкохоли в него. Това, което продават под кодовото название "бензин" всъщност е доста сложна смес от въглеводороди, алкохоли, естери и други по-малко застъпени съставки. Има бензини, които изобщо не разтварят захарта, има и такива, в които 400г/л няма да ти се опрат. Какъв са докарали в конкретния ден на конкретната бензиностанция, зависи от много хиляди неща.

Е, ако уцелиш бензин, в който захарта е неразтворима, всичко е наред. Ако уцелиш от другия вид, ами, не е наред. Не е фолклор, просто не минава винаги номерът.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

3. Груб, но ефективен метод: извеждаш гърловина за зареждане откъм купето (на левия подлакътник на задната седалка. С плътна тапа и внимателно зареждане няма да ти мирише. Външната капачка, ти си решавай - аз бих я заварил, китосал, боядисал, а някой по-отмъстителен, би оставил тръбата и би я напълнил с някаква гадост.
                      Това съм го виждал на жигули на мой познат. Калникът е без видими следи от оригиналната капачка, китосан и боядисан. На бензиностанцията го обикалят като голям камък.

Коментар

От всичко най ми хареса, това с капана за мечки! Паркираш колата на място където не минават хора и деца, скриваш го под снега ( не съм много светнат с тези капани, извинете ме ако говоря неадекватно) и халал да му е на крадеца бензина дето ще ти открадне. След случката, естествено нищо не знаеш по въпроса. По капана не трябва да има твой отпечатъци, както и стъпки с твоята подметка, пък нека докажат че ти си го сложил

Коментар

Сетих се още няколко варианта.Може капачката да се боядиса със флоуресцентна боя и да свето в тъмното.Крадеца може да помисли че си сложил нещо в резервоара и да не краде.Или един боен фар на терасата да осветява колата.И също така може до капачката да се залепи една картинка на Драгунов с текст "Притежавам това и в момента те наблюдавам.Сърби ме пръста...".Може примерно да се сложи копче свързано със сирена и когато някой отвори капачката да се чува запис "Ей ся кат та фанаа и майка ти е**х".Най-голямата глупост за която се сещам в момента е да се купи същата кола,същият цвят със фалшиви номера от картон.И в нея да се сложи бомба!Не,не,не!Не го правете че бензина ще е най-малкият ви проблем!Все пак не бива да го убиваме.В тръбата за гориво може да се сложи димка със шнур завързана за капачката.Като го отвори да го окади едно хубаво.Или някакъв флакон със лютив газ.Или огнехвъргачка.Не последното пак излезе глупост извинете ме.Надолу по тръбата може да се сложи еднокранче което да се върти отвътре.Моето психопатско мислене ме доведе до мисълта че вместо горе спомената огнехвъгачка(пак повтарям да не се прави че е наистина опасно и може да убие крадеца) може да се монтира "фекалиоразпръсквачка".Но пък в колата ще мирише.Мое лично мнение е че най-безопасно си остава в гараж.Или в хола ако колата е много малка.
                          Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                            Какви заключвания бе хора!? На баща ми на жигулата като не могли да отключат капачката я бяха отпрали с кирка, та и калника отиде!...
                            Аха. Преди години на "Лада"-та ми бяха свалили заключваема капачка с голям гаечен ключ, досущ както се отваря бира.

От друга страна такава капачка не е толкова лоша идея. Тя не дава гаранция, но поне действа като "покритото мляко" от поговорката.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Ако имаш приятел в полицията/криминална/ пък и да нямаш помолиги да ти обработят капачката както обработват/ белязаните /пари ....много трудно се измива...
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Причакай го някоя вечер и му счупи капачките на коленете с метална тръба , така че да не може да ходи никога повече и да краде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X