Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крадат ми бензиняяя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крадат ми бензиняяя!

Бе все хубави похвати предлагате,ама всичките са за сметка на някаква щета за сметка на...потърпевшия от кражбата...Лошото е че както и да се подсигури човек технически,винаги може да му източат горивото с...кирка.Виждал лично едно кадетче с пробит така резервоар.Затова,ако вече са се научили да барат бензиня,единственото разумно решение го казаха колегите по-горе-зареждайте колкото за деня.Е не е хубаво за мотора да пие от утайките,ама...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Човекът има Нива. На такава кола, който го направи този номер, ще го призная.
      Джокер: Резервоарът е в купето.
      На "Нива" може да се направи блокировка на капачката с перчата гайка откъм вътрешната страна.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
        А-а и аз съм пробвал ама все пак трябва да остане бензин в шишето ако сложеш бензин при захарта може и да не запали въобще по твойта схема ако предположим че в резевоара има около 10л. бензин колко захар трябва да се изсипе за да има ефект . Аз сложиш 1кг. и си го изгорих кат пич колата беше форд ескорт .
        По вапроса за захарта!!!!! Сложил съм в едно шишер половин литърр две, три шепи захар, стана втора седмица си стои на даното и не ще да се разтвори, сега в едно друго шише сложих пудра захар, ама май и тя не ще да се разтваря!!! Някой знае ли нещо друго за запичане на двигател??? Това със захарта е май мит??? Абе не ще да се разтваря тая захар и това е.....

Коментар

Първоначално публикуван от katlin Преглед на мнение
          По вапроса за захарта!!!!! Сложил съм в едно шишер половин литърр две, три шепи захар, стана втора седмица си стои на даното и не ще да се разтвори, сега в едно друго шише сложих пудра захар, ама май и тя не ще да се разтваря!!! Някой знае ли нещо друго за запичане на двигател??? Това със захарта е май мит??? Абе не ще да се разтваря тая захар и това е.....
          На такъв бензин си попаднал. Добави му спирт и ще потръгнат нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Каква камерка бре, трябват ти двама приятели, шише червено вино, тръба половин метър на половин цол. Преди това демонстративно наливаш една туба бензин в колата пред блока. От там нататък мисля че се сещаш .
            Джамбазов си оправдава името(фамилията де)

Коментар

От: До: Крадат ми бензиняяя!

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
              Незнам за захарта, но смеси 10 литра бензин с 2-3 литра водно стъкло, разкачи си горивопроводите и гледай сеира на крадците ! Ще си оправят колата, като и сменят двигателя ! После тръабва да си смениш резервоара, за да не си правиш и ти ремонт на колата ! Виждал съм двигател каран с такава смес по невнимание ! Отвратителна гледка !
              EEE вече не се трае - пак ме почнаха вече 3-4 пъти - изкъртиха датчика за амармата за 2път...
              Утре вече ще сложа шпилка с крилчата гайка вътре в купето! Еб@sи изродите!

Коментар

От: Крадат ми бензиняяя!

Единия вариант е да не оставяш бензин в колата. Мой приятел не я и ключи, идеята да я отворят да видят, че няма нищо интересно и да си тръгнат. Другия вариант е както казаха, да чакаш на посия.

П.С. Моята лада я разбиха и откраднаха един дискмен за 15 лв. и ми направиха поразия за 80лв.(разходи да я оправя де), а бях забравил една раница с оборота на седалката и не беше пипната. Много се нервирам като някой посегне на чужда собственост, защото е неприкосновена.
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Е Морски толко акъл ти дадоха и не можа да се опазиш. Имаш ли възможност да паркираш до стена дърво плътно и да няма достъп до капачката? 90 години лятото в Китен можеха да се видят две лади паркирани плътно една до друга и достъп до капачките нямаше. Даже хората като ги видеха и казваха - тия са се ударили. Така си пазехме горивото. Желая ти успех!
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Защо все още нямаш АГУ, питам аз?

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                      Е Морски толко акъл ти дадоха и не можа да се опазиш. Имаш ли възможност да паркираш до стена дърво плътно и да няма достъп до капачката? 90 години лятото в Китен можеха да се видят две лади паркирани плътно една до друга и достъп до капачките нямаше. Даже хората като ги видеха и казваха - тия са се ударили. Така си пазехме горивото. Желая ти успех!
                      Е ти пак се изказа...акъл ми дали...това което предлагаш е абсолютно неприложимо при мен!

Защо все още нямаш АГУ, питам аз?
                      Имам от както си я купих...но е газов инжекцион и винаги пали първо на БЕНЗИН и после сама си обръща на ГАЗ! Няма как да го избегна...

Днеска или утре ще бодна една шпилка с крилчата гайка и най-вероятно ще ми изкъртят вратичката

Коментар

заложи засада и им я бодни тая шпилка с крилчата гайка у гъзо.
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                          Имам от както си я купих...но е газов инжекцион и винаги пали първо на БЕНЗИН и после сама си обръща на ГАЗ! Няма как да го избегна...
                          Разправям ви аз, че ГИ не е това, което го превъзнасят. Съвсем ли няма режим за запалване на газ? Повечето ГИ имат, но с някаква специфика - задържане на бутона преди контакт или нещо подобно.

Коментар

Ако резервоара е вътре в купето няма смисъл да държиш зареждането отвън . Иначе от кирка и отвертка може да се спасиш , както аз направих по друга причина - резервоар от 3мм ламарина сега дори и аз не мога да си източа бензина .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                              Ако резервоара е вътре в купето няма смисъл да държиш зареждането отвън . Иначе от кирка и отвертка може да се спасиш , както аз направих по друга причина - резервоар от 3мм ламарина сега дори и аз не мога да си източа бензина .
                              Нива - резервоарът е в отделен обем на купето, под задната седалка, 3мм ламарина я има фабрично.

Коментар

Повечето ГИ имат, но с някаква специфика - задържане на бутона преди контакт или нещо подобно.
                                Да - ще отида до майстора дето я монтира да ми каже как става и АКО става - оставам без БЕНЗИН в резервоара и няма да се занимавам с нищо! Мисля че така ще си спестя доста главоболия с предстоящи "свински" изпълнения!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X