Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една случка със ПТП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Една случка със ПТП

Не е необходимо никого в нищо да убеждаваш. И по двете точки в заключението си прав. Аз също карам по тези пътища и не смятам, че няма какво повече да се направи по тях. Причините за да са такива нещата всички ги знаем, обаче май нищо не правим по въпроса. За себе си съм намерил някакво решение - старая се да бъда принципен и съвестен в това, за което получавам заплата и възпитавам и децата си да бъдат такива. Обаче избягахме от темата и конкретния случай. Не мога да приема някой да плюе все живо, само защото е бил достатъчно тъп сам да си създаде неприятности.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Да. Колегата е виновен за това, че въпреки опита си, не е предвидил, че тревната площ до пътя не е тревна площ, а капан, маскиран от чиновническо бездействие. Трябвало е да излезе и да тръгне пеша, така че да си строши краката и после да съди общината. Също толкова е виновен и всеки, който си изгуби колелото в яма на пътя, маскирана от дъждовната вода. Защото трябва да се гледа подозрително на всичко нормално в страната. Все по-малко са нормалните неща и все по-подозрителни трябва да сме към тях. Най-лошото е за хората, които живеят извън страната. Те са неподготвени за капаните, защото са свикнали, че всеки си гледа работата. След двугодишно отсъствие, първото, което ми се случи беше да сменя 100 евро по курс 1,59лв. Съвсем законно, при това!

Коментар

Аз дори бях забравил че съм пуснал тази тема във форума а вие във какви спорове сте влезнали,колега ШОПОВ вашето мнение много точно ми допадна но нали се знаем българите ядът бързо ни минава а пък и плевен ми е далеко да се занимавам със дела но би трябвало да им заведа едно дело защото колега като Куздов където леко някои да им драсне колата и стават велики проблеми и кавги а при мен само заради едни циментови колчета дето не са поставени на място щетите на втори оглед са страшно големи,но нали пак казвам че българите сме свикнали имам един приятел тои ще завари това онова друг ще боядиса трети инсталацията и накрая аз само фара и бронята ще оправя
        Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
        Уважаеми колега,

Трябва да се обърнете към Областно пътно управление град Плевен те отговарят, за този участък, адресирайте жалбата си до Директора.Те са много чувствителни, когато техен служител не си е свършил работата и със сигурност ще ви отговорят, но ви препоръчвам ако нямате опит в писането на подобен род жалби, да се обърнете към адвокат да ви я изготви, сумата на щетата не е малка, така че към нея ще добавите обезщетение за стреса, който сте преживяли и смятам че ще успеете да защитите интереса си.
        С уважение,
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

В крайна сметка кой излезе виновен? Признаха ли, че е трябвало да има някаква маркировка, която липсва?

Коментар

А да ви разкажа ли случка от педи два дни,значи карам си аз само че камаза и карам филц които е едър и тежки камъчета и не съм го завил защото си карам по софийско и отзад имам дъска която за зор заман да пази някое камъче да не падне на някоя кола и значи гонят ме полицаите и ме спират със сирени и започва едно каране става въпрос тои крещи аз си мълча и тои казва че съм щял да му отворя работа дето не съм завил и съм му правил проблеми и така сега щял да ме наказва аз пари не му предлагам защото това при мен не може да стане но съм ходил преди няколко години и съм му резал дърва на този и отделно други услуги защото и тои след работно време работи със багер собствен и самосвал по изкопи иииииииии тои не завива но нали е власта,и в краина сметка ми прости и не след дълго значи два дни разбрах че има нужда от работа дето да му се свърши и затова е бил цирка но аз технично отхвърлих молбата.И моля ви не влизаите в спорове за бесмислици дето времето лекува и заличава.
            0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Незнам колега от тогава не съм ходил натам пък и да ходя няма да се ровя във нищо нямам време за такива работи
              Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
              В крайна сметка кой излезе виновен? Признаха ли, че е трябвало да има някаква маркировка, която липсва?
              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X