Обява

Свий

Няма добавени обяви.

QUANSHENG TG-UV

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

До: О! Чудо! Китайски двубандер.

разгледай из магазина, дето ще пазаруваш.Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеБлагодаря ви. Скоро и аз ще се похваля. А кой преходник да ползвам за външна антена за кола?
 Това, дето си намислил, не е много разрешено, и не е много необходимо

Успех!!
 Коментар
- 

Надявам се курса да е скоро. Записан съм. Надявам да го взема. За радиолюбители мисля, че няма забрана за външна антена. Не говоря за PMR. Там съм наясно.
 КОлегите препоръчват натените на DIAMAND, но не ми е ясно какъв преходник да взема. Ще пазарувам от www.409shop.com. Там има голям избор на антени.
 Иначе благодаря.LZ1AID
 Коментар
- 

Да си включи радиото към външна антена в колата? И е разрешено, и помага.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТова, дето си намислил, не е много разрешено, и не е много необходимо
 Коментар
- 

Кажи антената, която си решил да купуваш.Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеАми аз само това правя - гледам ги, но не знам кой ще ми е необходим! 
 Помагайте деАко не свършва добре, значи не е свършило! 
 0888 315 794
 LZ1UPI
 A1 (Rh+)
 Коментар
- 

Конектора на антената е SMA-Female. Трябва ти преходник SMA-Female - нещо си. Аз съм си взел SMA-female - BNC-female, но така и не мога да се накумя да си взема някаква читава външна антена.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Конектора е от SMA -> BNC female
 Антена: Diamond MR77B - 59лв от Телком: http://www.telcom-eng.com/l_bg/?s=6&pid=31LZ1VPT
 Коментар
- 

Ми четете, ама не слушате. Кабела е на смешна цена, софтвера е безплатен, а удобството да си програмираш станцията през софтуер е несравнимо с нищо друго. 

Тъй че, купувайте си кабели. Вършат работа, особено за WOUXUN и PUXING. TG-UV-то е по-простичко, но пък един и същ кабел става за всичките. Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар