Здравейте колеги по хоби
Има ли измежду вас фенове, които не просто говорят ами им е интересно и да слушат и ако "да" дали биха го правили онлайн? Въпросът ми е провокиран от следното - аз лично много обичам да слушам какво се случва из ефира. В същото време обаче съм много изненадан как никъде в интернет няма стрийм от българския ефир. Единствено се подвизава София кула, Бургас подход, кула и от Варненското летище - алфа и браво. Все честоти от air банда. Реших да разнообразя това малко и от 3 дни насам върви стрийм излъчващ КАТ Мизия, София който може да бъде чут на http://www.radioreference.com/apps/audio/?feedId=10242 Знам че там стриймовете са предимно от САЩ и ще бъде малко трудно забелязан от българи. Реших да го оставя така, без да го обявявам никъде с цел да видя дали ще има интерес. В един момент имаше максимум 7 слушатели. Колко от тях обаче са българи и колко просто са проявили интерес към новопоявилият се стрийм....няма как да знам. От там насетне се задържат по 2-ма. В редки случаи скачат на 3-ма. Вярно, че това беше събота и неделя, когато катаджиите сякаш не са толкова активни в говоренето, но и днес също не е кой знае колко различно положението що се отнася до слушателите. Е, въпросът е ясен. Има ли интерес към подобен стрийм и до колко би бил постоянен? Има ли смисъл да направя машина (имам такава, просто трябва да я пусна) която да работи 24/7?

Коментар