Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
    Какво значи "Другите прекратиха поддръжка, само Файърфокса върви донякъде"???
    Десктопът ми ( който се ползва за медиа център основно ) е с ХР и лисицата си върви без грижи.. е да.. стара версия е, но аз така или иначе не мога да дишам новите! .
    Коя версия е? Защото аз я оставих да се ъпдейтва и става все по-лошо.
    А другите или официално, като Хрома, спряха поддръжка на ХР, или просто инсталационните им файлове като видят, че ХР-то е SP2 и спират инсталацията.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Браузърът на Яндекс заслужава добри думи. Само той успя да тръгне на древен лаптоп с Уин ХР. Другите прекратиха поддръжка, само Файърфокса върви донякъде, но крашва често.
      Хрома при мен си върви на ХР безгрижно, само ме предупреждава, че му е спряна поддръжката. Ама не е качван сега де!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Коя версия е? Защото аз я оставих да се ъпдейтва и става все по-лошо.
        А другите или официално, като Хрома, спряха поддръжка на ХР, или просто инсталационните им файлове като видят, че ХР-то е SP2 и спират инсталацията.
        На десктопа ползвам 28.0 ама съм с XP SP3. Така или иначе ФФ седи основно заради ютюб ( че ползвам разни аддони ), докато за всичко останало ползвам Pale Moon ( хвърли му едно очо ). Скоро схванах как да подкарвам ФФ аддони директно от сайта на ФФ, та май тотално ще пенсионирам лисицата.

Коментар

Firefox на PC и Opera mini

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
            Pale Moon ( хвърли му едно очо )..
            Ще му.
            Яндекс ми хареса и затова, че директно си прехвърли настройки, линкове, барабар с букмарк лентата от ФФ. Има си и хароший адблокер А за мен той е от най-важните неща.

Коментар

palemoon си имат техен адблокер - adblock latitude.
              в настройките на браузера слагаш стринг general.useragent.override:Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0 (примерно) и после сваляш аддони директно от сайта на лисицата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X