Първоначално публикуван от Yordan Kolev
За фотоапаратите по принцип повечето модели наистина не правят много хубави снимки, но то всичко е въпрос на подходящи условия за снимане, също важен фактор е и фотографа
Виждал съм (даже и сам съм правил) много добри снимки и с на Дейзи сапунерките, но трябва да му уцелиш светлина, разстояние и т.н., същото важи и за НР.
Но при всички положения 100 пъти по-добре НР, отколкото Дейзи
На Дейзито първо дизайна им е един никакъв, второ материала, от който е направен корпуса е пълна тор. НР-то поне са доста по-здрави фотосапунерки. Дейзито на втория месец и вече започва да скърца отвсякъде (освен ако напоследък не са отстраници този странен "ефект"). А и има освен това сносни моделчета на НР (имам поглед по-отблизо към тях).
Обаче за принтерите на НР ......, въобще не съм съгласен.
Като цяло НР правят доста добри принтери (ако се надяваш обаче на някоя сапунерка за 100-ина лв да бъде супер принтер ....., няма за какво да говорим повече).
Посочи ми поне една друга фирма, която произвежда по-добри принтери (говоря като цяло, а не само някои конкретни модели)
Сигурно си попаднал на някой принтер, който те е разочаровал, затова така говориш сигурно
Дай обосновка.Макар че ми се струва, че полека лека темата се разводнява май май, но поне да я поддържаме четяща се
) Всичко вече е китайско... мамка му
Коментар