Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютъра - неговата мама...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Първоначално публикуван от HD
    Да, така може.
    Значи да бягаме далеко от Sony
    От сони е задължително да се бяга на далече, но видиш ли надпис хюлед пакард бегай колкото сили имаш. Не стига, че един принтер не могат да направят ми взеха да правят фотоапарати. По зле са дори от ония Българските на дейзи.
    Съгласен съм с тебе, но само наполовина
    За фотоапаратите по принцип повечето модели наистина не правят много хубави снимки, но то всичко е въпрос на подходящи условия за снимане, също важен фактор е и фотографа
    Виждал съм (даже и сам съм правил) много добри снимки и с на Дейзи сапунерките, но трябва да му уцелиш светлина, разстояние и т.н., същото важи и за НР.
    Но при всички положения 100 пъти по-добре НР, отколкото Дейзи
    На Дейзито първо дизайна им е един никакъв, второ материала, от който е направен корпуса е пълна тор. НР-то поне са доста по-здрави фотосапунерки. Дейзито на втория месец и вече започва да скърца отвсякъде (освен ако напоследък не са отстраници този странен "ефект"). А и има освен това сносни моделчета на НР (имам поглед по-отблизо към тях).

Обаче за принтерите на НР ......, въобще не съм съгласен.
    Като цяло НР правят доста добри принтери (ако се надяваш обаче на някоя сапунерка за 100-ина лв да бъде супер принтер ....., няма за какво да говорим повече).

Посочи ми поне една друга фирма, която произвежда по-добри принтери (говоря като цяло, а не само някои конкретни модели)

Сигурно си попаднал на някой принтер, който те е разочаровал, затова така говориш сигурно Дай обосновка.

Макар че ми се струва, че полека лека темата се разводнява май май, но поне да я поддържаме четяща се
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD
      Бе аз трудно мога да си го обясня как така ще избухне тоя лаптопец ...
      Колкото и да прегрява (примерно) то той ще се изключи при достигането на определена температура.
      А иначе като се държи в скута, наистина температурата се повишава прекомерно, тъй като се запушват (с дрехите) повечето от вентилационните отвори, да не говорим, че четох някъде, че лаптопа в скута влияе и на потентността на мъжете
      Не е проблем с охлаждането. Литиево-йонните батерии се палят досуш като фоерверки като ги дадеш на късо...

Коментар

Re: Турнир - джип и пушка!

Kupih si nov lap top TOSHIBA, kitaiska, demek pravena v Kitai...
        Ekrana izgoria na 3 tia den, veche mesec se boria s tozi kitaiski bokluk, obeshtaha mi skoro kirilrca i shte se vklucha!

Ehhhh.... velika kitaiska maika, kolko te obicham!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
          Kupih si nov lap top TOSHIBA, kitaiska, demek pravena v Kitai...
          Ekrana izgoria na 3 tia den, veche mesec se boria s tozi kitaiski bokluk, obeshtaha mi skoro kirilrca i shte se vklucha!

Ehhhh.... velika kitaiska maika, kolko te obicham!!!
          Мъка,мъка

Коментар

Що бе? Тошиба си е прилична машина. Аз се боря с Acer - при това от Щатите - пак китайски) Всичко вече е китайско... мамка му
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Re: Компютъра - неговата мама...

Ми, най добре е първо да вземеш една гумичка за молив, и да ида свалиш паметта (паметите). после с нея да изчистиш контактните позлатени пластинки. В повечето случаи на това се дължи . ако не се оправи пусни един Мем тест и виж дали паметта не се дъни.
              Успех !

Коментар

До: Компютъра - неговата мама...

Малък съвет.

Една от причините за син екран и за рестартиране , е че не стига оперативната памет на машината , както и използваната от него виртуална. Има една малко скрита настройка в която се задава каква част от диска да се ползва за това или в какво процентно изражение.

При интерес мога да кажа къде поне да провериш какво ти е настроено в момента. Част от проблема ще ти се разреши и като преинсталираш софтуера както са направили в Стемо например , но докато не форматираш диска и не направиш нова инсталация няма да се оправи.

Друга причина е част от някои нови драйвери за нещо по машината да не са точно за нея и затова се рестартира и излиза син екран. Ако нещо скоро е инсталирано да се деинсталират всички драйвери и от интернет да се потърсят други или по-нови. Успех

Коментар

От: До: Компютъра - неговата мама...

Извинявам се предварително ако това вече е било обсъждано, но имам проблем с компютъра. Досега никога не ми е прегрявал или още повече да се е изключвал по време на работа. Обаче сега от един месец компютъра реши че ще си прави каквото поиска. Носих го при един сервиз, те ми смениха термо пастата и казаха че ако продължава да гасне то е заради два кондензатора, които се бяха надули. Аз естествено смених и тях, но той продължава да гасне, а всеки път като изгасне охлаждането е на 70 градуса температура, а процесора е минал 160 градуса (проверих го с програмата SPEEDFAN). Реших че операционната товари процесора много и се върнах на windows 7 без да инсталирам нищо на компютъра, за да не го товари. Обаче когато стартирам компютъра ми изписва нещо от порядъка на 10% usage of CPU-то, но ако пусна само един процес скача веднага на 60-100% usage of CPU. Ако някой може да помогне благодаря предварително.

Коментар

От: Компютъра - неговата мама...

Да не си с някое AMD на 5-10 години? Те имат свойството температурния сензор да откача и да дава нереални стойности.
                    На 160 градуса трябва да усещаш миризма на изгоряло... Я вземи както ти дава такива температури и спре да отвориш капака и да си доближиш пръста към процесора. При 120-130 градуса човек усеща температурата още на 5 см от големия радиатор с вентилатора и не смее да ги пипне. Можеш ли да пипнеш радиатора и да си задържиш пръста секунда-две значи Т е не повече от 65 градуса и тогава решението е да се забрани от BIOS следенето на температурата.
                    slivizasmet.blogspot.bg

Коментар

От: Компютъра - неговата мама...

Ако охлаждането ти е добре, не би трябвало да може компютъра ти да го прегрееш до изключване както и да го товариш...
                      Носи го пак в сервиза да го гледат, щом не е пастата и кондензаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X