Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-малкият Лап-Топ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-малкият Лап-Топ

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    ...
    А на чука отдавна му изтече гаранцията. Това ме възпира да го използвам срещи ЕЕЕПС-то. Алуминиев е и се притеснявам се да не му стане нещо. ...

Хахахахахах - колега ще ме умориш от смях! Все пак - ако решиш драсни едно лично! Интересно ми е да видя за какво иде реч!

Коментар

Някой докосна ли се вече до http://www.acer.com/aspireone/

гледам че има и вариянти с 2.5" HDD но май не се предлагат в БГ

изглежда сладък и не е скъп
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Много е скъп. Докато стане компютър, в него трябва да вкараш още една цена. Възможно най-гнусния тип менте.
        В Русия имахме такова, модернизирано и тунинговано с всичко възможно. Всичко му е хубаво, но при такова условие.
        Да, тъчскрийна вече е с мизерна яркост. На открито се използва трудно. Главното му свойство остава че е малко. От него наливаха в хамерхедовете, щото никой не се беше сетил да им вземе гумена клавиатура, пък с техните не им харесваше.

Коментар

Аз лично на тая фирма пари не бих дал. Впечатленията ми за продукцията им са, че пропускат да напишат ключовата буква "N" в началото на името на фирмата.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ми аз от половин година ползвам Aspire 5315 и нямам забележки .....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Впечатленията ми от Acer са много лоши - за почти 12 години имам само един техен продукт, който все още работи коректно. Дори и така все пак такива стоки имат и това е факт.

Коментар

Какво значи това? Че имаш само един компютър Acer на 12 години ли? Сподели какво точно те дразни в продуктите им, че да знаят всички и да си преценят. Иначе става: "Скапани са, щот не ме кефят нещо...."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

--- offtopic ---
                  Прощавай, че забавих отговора...
                  Та да почна романа...

Втората ми машина трябваше да е с motherboard на съответната фирма - малко хора знаят, че да тези хора са правили и дъна. За съжеление нямаше как да накарам 4-рите EDO RAM платки да заработят заедно - не е голяма издънка, защото все пак се слагаха две по две еднакви и латенциите често правеха проблеми, но все пак си е издънка.

Монитор (CRT) на Acer - не лично мой, а на близък приятел - живот 6 месеца - дефекти на кинескопа, изгорели пиксели и пълна шоу програма...

Неизброимо количество (чужди) CD/DVD устройства с дефекти

Поне пет от по-старите (преди Aspire-а) модели са ми правили различни дребни и не чак толкова дребни проблеми - за съжеление не ги помня всичките да ги опиша систематизирано, но ще спомена някои - редовните проблеми с оптичните у-ва, харддискове (гаранционни) за смяна, изгорели пиксели по матриците (извън гаранция), различни проблеми с изходните портове PCMCI или USB, както и с тъчпадовете на повечето модели - работят ужасно! Ръцете ми треперят леко и когато трябва да работя на тъчпад подивявам, а с тези на Acer, MSI и Asus... на практика не мога - поне едно хубаво нещо има - вече мога да работя без мишка в една изцяло графична среда

Проблемите с поддръжката на outdated продукти... както и на тези, които не са такива - драйвери има, но понякога е страшен секс да си ги набавиш!

Последно - но не най-маловажно - на скоро си купих някакъв TFT монитор от Acer... все му забравям модела - Е ТОВА Е МОНИТОРА ЗА МЕН! Признавам, че е доста добър и живот и здраве като си отида в Кърджали изрично ще си го запиша та да знам какво да препоръчам от нещата на Acer - това съвсем сериозно!
                  --- край на offtopic-а ---

Защо не харесвам лаптопи Acer... използват най-евтините решения за повечето си модели, а това не е това, което аз лично търся - искам безотказност и професионален съпорт! Ако ще си плащам - да има за какво!
                  Последно редактирано от господин никой; 19-07-08, 23:21. Причина: typo...

Коментар

Е, аз нямам професионални наблюдения като теб, но за юзърските ми нужди е напълно достатъчен и не ми е направил впечатление нито един от изброените недостатъци. Между другото и един колега има същия модел като моя. Неговото ДВД е Хитачи, моето е Оптиарк, ако не се лъжа, по данни от системната информация на Джамовете ... Драйвери има за безплатен даунлоуд на сайта им, а тъчпада е не-по добре/зле от който и да било друг, защото и аз ги мразя ...
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

• До: Най-малкият Лап-Топ

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Е, аз нямам професионални наблюдения като теб, но за юзърските ми нужди е напълно достатъчен и не ми е направил впечатление нито един от изброените недостатъци. Между другото и един колега има същия модел като моя. Неговото ДВД е Хитачи, моето е Оптиарк, ако не се лъжа, по данни от системната информация на Джамовете ... Драйвери има за безплатен даунлоуд на сайта им.
                      Чудесно - ето един лаптоп, който работи! Не съм заплюл окончателно Acer, но винаги имам по ДВЕ на ум когато работя с тях или BENQ, които ако бъркам някой да ме поправи са на практика европейското им подразделение.

П.С. Да вярно е, че има драйвери в сайта им... но ако пробваш с някой от по-особенните им модели (например тези които са с VISTA) да мигрираш към XP установяваш за какво говоря.

Иначе радвам се - това напълно сериозно, че нямаш проблеми - повече читави производители по-добър избор!
                      Последно редактирано от господин никой; 19-07-08, 23:29. Причина: Добавка...

Коментар

Ами моят е предназначен за Виста и аз го купих без ОС с тънката мисъл да си му инстална пиратското ХР. Така и направих, но не ми тръгнаха мрежите, ни жични, ни безжични. Отворих сайта и си свалих драйвери за моя модел, но за ХР въпреки, че в Юзърс манюала изрично пише, че тоя модел ще работи само с Виста Хоум едишъните .... После пак минах на Виста(и то лицензирана ), защото повече ми харесва, но мисълта ми е, че понякога нещата не са такива, каквито изглеждат. Нямам идея обаче какъв им е съпорта за по-стари модели.
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако флаш диска не е жизнено важен, може да се погледне и MSI Wind. Почти същите размери и тегло, същия процесор, памет и т.н., плюс блутут(защо ли другите не слагат точно това?!?!), 10" екран и 80 GB хард диск. Като параметри звучи най-добре от трите... Само дето е още по-жълта марка

Иначе Асуса също прави впечатление, но поне за сега нещо не мога да намеря вариантите с твърд диск и 3G в България, за да направя сравнение на цената с MSI-я.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Това, което правят в момента някои фирми, други вече са го спрели от производство. Ето един модел на една от любимите ми фирми за мобилни компютри, които за съжаление не са представени на нашия пазар. ПС-то е с 10" дисплей, тежи под 1 кило и е с най-ниския клас защита от удари, според стандартите на Панасоник. Моделът е отпреди 2 - 3 години и вече не се произвежда. По обясними причини, хардуерът в него също от ония години.
                            Още много има да учат китайците.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Това, което правят в момента някои фирми, други вече са го спрели от производство. Ето един модел на една от любимите ми фирми за мобилни компютри, които за съжаление не са представени на нашия пазар. ПС-то е с 10" дисплей, тежи под 1 кило и е с най-ниския клас защита от удари, според стандартите на Панасоник. Моделът е отпреди 2 - 3 години и вече не се произвежда. По обясними причини, хардуерът в него също от ония години.
                              Още много има да учат китайците.
                              Ъъъ... Да, де... Ама класа е съвсем различен, цената на Панасоника е с още една нула отзад...
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Това би бил моят избор, ако имах нужда от подобно устройство. Мисля, че от "Panasonic" добре са се ориентирали, макар колегата Zaarin да прав, че цената цепи мрака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X