Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-малкият Лап-Топ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-малкият Лап-Топ

На ръба съм да си купя точно такова нещо - и за разходки, и за работа ще ми е полезно. Е, надявам се... Май скоро ще ви съобщя доколко съм се надянал.

Като прочетох темата, стигам до извода, че нещото е много добро за човек, който не очаква кой знае какво при този физически обем, следователно и преносимост. А моят случай е такъв.

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
      На ръба съм да си купя точно такова нещо - и за разходки, и за работа ще ми е полезно. Е, надявам се... Май скоро ще ви съобщя доколко съм се надянал.

Като прочетох темата, стигам до извода, че нещото е много добро за човек, който не очаква кой знае какво при този физически обем, следователно и преносимост. А моят случай е такъв.

Поздрави!
      Надявам се имаш едно на ум! Този тип техника има много ограничено приложение и трябва да се обмисли добре. Ако търсиш стабилност имам малко насоки към теб.

1) Купи си USB харддиск - от тези за USB - не кутия, а харддиск - защо? Ами защото са със захранване през USB-то. Моят личен фаворит е Store'n'go на Verbatim, но всеки по-читав диск ще ти свърши работа!
      2) Премести SWAP фаила на XP-то на USB диска.
      3) Предвиди зарядно за автомобил - заради харддиска, който ще храни ПОСТОЯННО, лаптопа ще държи по-малко. Разликата няма да е голяма, но за да си пуснеш Window-а, USB диска трябва да е наличен през цялото време, или ще ти "цъфват" BSoD (Blue Screen of Death, сини екрани).

По този начин цената се вдига с около 100-120 лева (ако си вземеш Store'n'Go–то от 4gb и хубаво зарядно за автомобил), но ти гарантира по-дълъг живот на "лаптоп-а".
      Последно редактирано от господин никой; 07-06-08, 01:45. Причина: добавка...

Коментар

Чета темата от както е пусната и бях скептик по отношение на евтината машинка и влюбен в размера и.След кратки консултации,си купих.Купих си и 120 гигабайта харддиск,на който съм качил всички около 30 програми ,които използвам ,както и около 30 гб.музика и около 30 гб. филми,с изключение на хубавите игри,които нямат шанс.Резултата,щастлив съм.Всичко работи перфектно вече четири месеца,ползвам го и на офроуд с ГПС-а,перфектно.Вече не ходя на работа с 2 чанти,една адвокатска и една за лаптоп а само с една,ползвам сиела,пълната версия.Щом жена ми видя приложението и предимствата ми,веднага се обзаведе с още един,собствен.Не му правя реклама,просто за моята работа и за разходки изтъкнах няколко предимства и 1 недостатък.Успех колеги и на който каквото му е необходимо и на сърце.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Здравейте!

Значи хем да се похваля с новата играчка, хем да я пробвам. (В момента съм в едно кафе с безжичен интернет. Само снимките направих вкъщи, но ги обработих с мъничето, което виждате.)

Рано ми е да разказвам впечатления, но имам усещането, че такава машинка ми е трябвала. Живот и здраве, после ще съобщя какво и що.

Поздрави!
          Прикачени файлове
          Искам България чиста!

Коментар

По-добре изчакайте малко за новия ЕЕЕ 900

ето му и параметрите които вече са доста по сериозни от предшественика му. Най голямото предимство е по големия екран и хард диск а доколкото видях и в някой статии интегрирания 3G модем

- 900 MHz Celeron M ULV процесор
            - 1GB DDR2 RAM памет (един модул)
            - 12GB или 20GB SSD диск (Windows / Linux)
            - 8.9-инчов екран с резолюция 1024×600 точки
            - 802.11b/g WiFi мрежов контролер на mini PCI-e
            - 1.3-мегапикселна уеб камера в корпуса на екрана
            - 4-клетъчна батерия до 2.8 часа или 6-клетъчна до 3.5
            - 3 USB 2.0 порта налични на корпуса на лаптопа
            - 100 Mbps Ethernet мрежов адаптер, няма модем
            - Multi-touch touchpad с нови възможности за контрол
            - Конектори за включване на слушалки и микрофон
            - VGA D-SUB15 конектор за свързван на външен монитор
            - 12V универсален 110-240V захранващ адаптер

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А най-добре изчакайте още малко и вземете EeePC 901, който няма да е както 900 със стария процесор, а с Intel Atom, по-произвиделен модел, който в момента е двигателя на повечето лаптопи тип "sub-laptop".

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                Здравейте!

Значи хем да се похваля с новата играчка, хем да я пробвам. (В момента съм в едно кафе с безжичен интернет. Само снимките направих вкъщи, но ги обработих с мъничето, което виждате.)

Рано ми е да разказвам впечатления, но имам усещането, че такава машинка ми е трябвала. Живот и здраве, после ще съобщя какво и що.

Поздрави!
                Честито, със здраве! Само че не виждаш ли какво пише на снимката? "Пушенето убива"

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                По-добре изчакайте малко за новия ЕЕЕ 900

ето му и параметрите които вече са доста по сериозни от предшественика му. Най голямото предимство е по големия екран и хард диск а доколкото видях и в някой статии интегрирания 3G модем

- 900 MHz Celeron M ULV процесор
                - 1GB DDR2 RAM памет (един модул)
                - 12GB или 20GB SSD диск (Windows / Linux)
                - 8.9-инчов екран с резолюция 1024×600 точки
                - 802.11b/g WiFi мрежов контролер на mini PCI-e
                - 1.3-мегапикселна уеб камера в корпуса на екрана
                - 4-клетъчна батерия до 2.8 часа или 6-клетъчна до 3.5
                - 3 USB 2.0 порта налични на корпуса на лаптопа
                - 100 Mbps Ethernet мрежов адаптер, няма модем
                - Multi-touch touchpad с нови възможности за контрол
                - Конектори за включване на слушалки и микрофон
                - VGA D-SUB15 конектор за свързван на външен монитор
                - 12V универсален 110-240V захранващ адаптер
                Вече е представен. Мисля си, че дори и тук го има.
                Георги Гатев

Коментар

Все още не се предлага официално в България, но до няколко дни и това ще стане. За сега лично аз се въздържам от лаптопи с памети - т.е. без харддискове.

Коментар

Една такава джаджа (ЕЕЕПЦ 701) трети ден ми лази по нервите, ама ще видим какво ще е развитието. Има голяма вероятност да я запозная с моя красив алуминиев чук...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Една такава джаджа (ЕЕЕПЦ 701) трети ден ми лази по нервите, ама ще видим какво ще е развитието. Има голяма вероятност да я запозная с моя красив алуминиев чук...
                      Не с лошото колега! Кажи ако може да помогнем с нещо!

Коментар

Едва ли ще можеш да помогнеш. Малката гад май има някакъв хардуерен проблем. Оставил съм чука до нея, да гледа и да мисли как ще се държи.

И коментаторите...

Коментар

Едва ли ще можеш да помогнеш. Малката гад май има някакъв хардуерен проблем. Оставил съм чука до нея, да гледа и да мисли как ще се държи.
                          Гаранция няма ли?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                            Гаранция няма ли?

Чуковете нямат гаранция

Коментар

Дай малко повече информация - ако искаш и на лично за да не спамим тук. С повече информация мога да видя за какво иде реч. Ако имаш Windows XP и реално IP, дори мога да се вържа отдалечено, ако мислиш, че ще помогне.

Поздрави.

Коментар

На повечето ЕЕЕПЦ-та, след покупката доста бързо им отпада гаранцията. Добавяш малко памет извън официалния сервиз и си готов, без гаранция. Та и с това е такъв случая.

А на чука отдавна му изтече гаранцията. Това ме възпира да го използвам срещи ЕЕЕПС-то. Алуминиев е и се притеснявам се да не му стане нещо.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X