Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-малкият Лап-Топ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-малкият Лап-Топ

Цигарена кутия ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Джамбазов, там много букви, пък ти явно си го чел. Що оня иска да се отърве от това, пък що другите не щат да го купят?
      Ами доколкото четах е много доволен, ама си е едно нищо нещо. За мен поне. Днес минах през техномеркета и го видях наживо, ами какво да кажа. Симпатична машинка ама не е за мен. Идва с линукс. Аз съм прост потребител и с линукс не ми върши работа. А съм толкова прост че нямам време и нерви да търся и да го сменям с някакъв орязан уиндолс. Имам лаптоп и това не ми трябва. Все си мисля че лаптоп е по добре от това. Единственото му предимство май е че няма хард, А и незнам има ли вентилатори и изобщо движещи се части. За да го предлагат ще има пазар и за това нещо. Между другото в тоя магазин има толкова неща от които не виждам смисъл . А и цената му е паднала на 560 мисля че беше.

Коментар

е тоя Линукс си е баш за прост потребител, направено е за хора дето не знаят какво е операционна система и не им и трябва да знаят... Доста добре направен, само картинки, добра графика, интуитивност, бързодействие. Офис приложения, игри, фото и видео плейъри, уеб камера, интернет приложения - браузъри, скайпе.... Всичко е на десктопа в картинки, добре подредено и организирано и иска само да можеш да се оправяш с тъчпада. Ако не ти трябват допълнителни игри или много специални приложения - промишлен или търговски софтуер - въобще не виждам никакъв смисъл да се разваля хубавата машинка с Виндовс....

Коментар

А дали е тъчскрийн?

Коментар

Най-големият вариант за разширяване на памета е да се купи от 4 ГБ версията, но задължително с някакви си там серийни номера(тия в Техномаркета май били подходящи). На тях може да се прибави втори 8 ГБ флашдиск(гаранциата пада). После се слага и една 4 ГБ флашкарта в слота и стават общо 16 ГБ.

Очаква се скоро да пуснат и версия с 8 ГБ диск, но на нея няма да може да се добавя втори.

После може или USB флашче 8 ГБ или USB хард.

Няма никакъв проблем да се сложи Уиндоус ХР. На сайта на Асус могат да се намерят всички нужни драйвери. Има леко поорязана версия, която заема под 600 МБ. Казват, че скоро и Виста оптимизирана за него ще пуснат.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              А дали е тъчскрийн?
              Няма тъчскрийн и вграден блутут . Иначе да съм си взел до сега...
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Умряла работа тогава. Покета е по добре.

Коментар

Хм. Ако от Линукса се изтрият игрите, колко място ще се разчисти?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Хм. Ако от Линукса се изтрият игрите, колко място ще се разчисти?
                    То тук не е толкова въпроса за обема на паметта колкото до функциалността. Като няма комуникационни възможности си е зле работата.

Коментар

То не може ли да говори с интернета?

Коментар

Всичко може ..
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          То тук не е толкова въпроса за обема на паметта колкото до функциалността. Като няма комуникационни възможности си е зле работата.
                          Дефинирай комуникационни възможности.

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                            Дефинирай комуникационни възможности.
                            Не се изразих май правилно. Няма блутут например. За мен би бил подходящ за кар ПС , ама няма тъч. като няма блутут не мога да го вържа с блутут донгъл. Не казвам че е лоша машинката, просто не е за мен.

Коментар

Ясно! Да, и според мен е идеално за car pc, имайки предвид липсата на движещи се части. С малка инвестиция, обаче, не е трудно да се добави touchscreen - ето пример: http://jkkmobile.blogspot.com/2007/1...ch-screen.html

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                                Ясно! Да, и според мен е идеално за car pc, имайки предвид липсата на движещи се части. С малка инвестиция, обаче, не е трудно да се добави touchscreen - ето пример: http://jkkmobile.blogspot.com/2007/1...ch-screen.html
                                Ти ми разказа играта! Я кажи някой може ли да го направи това в БГ с гаранция и на каква цена и за колко време?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X