Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Кое е бозата...Уйндоуса ли. Няма кой да се разправя за допълнителни инсталации и т.н. Предполагам за някоя лека игра, уърдови документи и влизане в нета, няма да има проблем. За което апропо и взехме лаптопа, защото настолният е тотален бъг. И основно заради децата....лаптоп, та лаптоп. Макар да имат какво ли не за игри ама....
    SUV

Коментар

Отново ще се възползвам от тази тема
      Покупката на машина стана много наложителна, харесах си този acer
      https://www.jarcomputers.com/p/NBACERNXMUREX011/Acer-Aspire-V-Nitro-VN7-791G-76RH-NXMUREX011-NBACERNXMUREX011.html?ref=c_2
      Единствения проблем който като лаик виждам е батерията, та като шаси добър вариант ли е? Смятам да я използвам доста години (5+). Това е малко над бюджета ми, ама с карта СДИ и инсталация на избрана от мен ОС ме устройва.

Коментар

Преди няколко месеца бях пред подобна дилема и тоя беше един от кандидатите, но предпочетох Asus G771JW. И като знам колко изкарва неговата батерия (6 cell, 5200mAh вместо 3 cell, 4870mAh на твоя), мога да ти кажа че тоя ще си го ползваш предимно върху бюрото, защото извън него ще угасва бързо-бързо. Дори на моя батерията ми малее. Asus-а има и място за M.2 SSD + 2 2.5 инчови диска, а ако махнеш CD-то - и 4-ти диск, което наклони везните в негова посока. Шасито на Asus-а поне като общо впечатление излъчва здравина, сравнено с други от подобен калибър.

Ама е по-скъп...
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Acer и да го ползваш 5+ години нещо не ми се вързва Още повече с това GF видео...
          За 5+ години трябва да търсиш нещо марково и то в високия клас пример: Dell Precision...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            ...Още повече с това GF видео...
            Какво му е на видеото?

Иначе относно Precision-а - цените им са такива че освен ако живота ти не зависи от лаптопа, просто не си струва. Срещу същите пари ще си сменяш лаптопа на година и половина-две, дори без да ти се налага да продаваш стария. А ако продаваш стария може да го сменяш и всяка година.
            Последно редактирано от sparkybg; 22-03-16, 15:29.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всичко различно от този Аcer с подобни параметри започва от 2500 лв, а аз толкова за компютър е абсурд да дам. 1600лв са ми много, а за нагоре не се коментира. В магазина човека ми каза, че мога след време да си добавя ССД (със сигурност ще добавя) без да се премахва нищо, махаш задния капак и включваш на изнесената букса и още една плочка рам.

ПП- Голяма част от времето ще е на бюро или на захранване в колата.

Коментар

Видеото е GF макар да не е от висок клас се води от горещите...
                Относно Precisiona не съм казал, че трябва да е нов с 5 години гаранция Хубави лаптопи маркови лаптопи от висок клас се намират на цени 800 - 1200 лв.
                Нямат нищо общо с еднодневките на acer и 100% ще го надживее...

Коментар

Слушам предложение за лаптоп с подобни параметри който да не е acer и да е до 1500 лв. Задължително да е 17 инча мат.

Коментар

Hp elitebook 8740, 8760
                    Dell precision
                    И двата модела ги има в ОЛХ и ти отговарят на изискванията и като размер и като дисплеи. Единия ДЕЛ беше към 800 лв доколкото видях...

Коментар

Купех Acer-a, искаше ми се Асус-а ама цената не е моята. За момента нищо не мога да кажа, но първоначално съм доволен. Времето ще покаже най- добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X