Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Ако имате лицензен ключ тук https://www.microsoft.com/en-us/soft...nload/windows7 или тук https://www.microsoft.com/en-us/soft...nload/windows8

Коментар

как ви се струва това лаптопче http://most.bg/lenovo-100-14iby-80mh006gbm.html http://e-shop.sirma.bg/products/38141-80mh006gbm.aspx дали това че е с пасивно охлаждане ще е голям проблем при сериознп браузване или гледане на видео

Коментар

Търси поне нещо с диск на 7200 оборота - и без друго е най-бавната част в системата, а на 5400 е съвсем зле.

...естествено, смятам няма нужда да ти обяснявам че ако е с SSD, чувството при работа с него ще е като за поне 3 пъти по-бърз лаптоп. А ще буутва 7-8 пъти по-бързо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

преди всичко гоня цена... не ми трябва бърз буут... игри не играя, филми гледам на десктопа ( там ми е медиа центъра със сториджа ). лаптоп ми трябва за браузване и от време на време ютюб. за 600 с ддс в момента са намират дуал-корс 15" 500-1000гб 4рамима и 2-3 куад-а.. абе няма особен избор.

Коментар

Гледаи да е нещо с i3 ако има... И да не е със селерон...

Коментар

100 e най-долната серия на Леново (долна серия има всеки производител, но 100 е по-, по- най-!). Послушай за 7200! И ако държиш да е от мост, те ти и с core i3: M9S81EA,или ако па толко държиш на Леново: 80M30020BM , поне е с пентиум.
              Последно редактирано от bushiDO; 01-12-15, 22:06.
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Не държа нито на марка, нито на продавач. Това, на което държа е да ми излезе до около 450-480 без ДДС ( или до 600 с ДДС ) и да е ново ( с гаранция ). Горепосочените машини на примависта ми излизат на над 700лв, което е мноооого над бюджета.
                И аз искам i7, с 1ТBssd и 16Г рам ама толкова пари за машина, която няма да ми изкарва пари посмъртно няма да дам!
                В момента цъкам на едно лаптопче на сигурно 10 години, но уви вече не се справя с всичките тези тежки сайтове и крещи за смяна.

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                  В момента цъкам на едно лаптопче на сигурно 10 години, но уви вече не се справя с всичките тези тежки сайтове и крещи за смяна.
                  Проблема е че като вземеш най-ниския от най-ниския клас, той няма чак да крещи,може би само ще дудне за смяна. Ама ще закрещи скоро. Като знам само за последните 2 години разликата в броузваните страници каква е, си представям какво ще е след още година-две.

Знам че съм професионално изкривен, ама за парите, които си готов да дадеш, има доволно прилични машини втора ръка, дето ще отвяват въпросното във всяко отношение с лекота. Аз бих търсил на старо. Иначе е точно като да купиш кола най-най-нисък клас и с най-ниската възможна комплектация - още с изкарването от магазина цената и е паднала наполовина, а за същите пари ще можеш да си купиш 5 годишна кола дето ще е самолет, и на всичкото отгоре като нищо ще изкара повече в сравнвние с новата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, има много привлекателни оферти за бизнес модели втора ръка машинки, но като виждам как през ден колегите мъкнат лаптопи да им "лепим" чипсети, процесори и видеокарти, колко народ пропищя от счупени панти и как масовата политика на официалните сервизи е да не продават части,... абе някак си всякакво желание за втора ръка ми се изпарява.
                    И аз знам, че с моят бюджет се целя в най-ниския клас, но 2-3 години гаранция са си 2-3 години гаранция...

Коментар

• От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                      Да, има много привлекателни оферти за бизнес модели втора ръка машинки, но като виждам как през ден колегите мъкнат лаптопи да им "лепим" чипсети, процесори и видеокарти, колко народ пропищя от счупени панти и как масовата политика на официалните сервизи е да не продават части,... абе някак си всякакво желание за втора ръка ми се изпарява.
                      И аз знам, че с моят бюджет се целя в най-ниския клас, но 2-3 години гаранция са си 2-3 години гаранция...
                      Гарантирам ти, ще всичко за тези пари ще се скапа по-скоро, отколкото един t400, t60, t61, latitude и т.н.
                      Първо физически а след това и хардуерно...

П.С. на ново евтино леново ме е страх да му отворя капака да не се счупи... Ацер и едигите евтиниики са същите...

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                        Като споменахте за ОС , я кажете от къде да си смъкна читава такава, че платената на лаптота се омаза , имам ключ ма нямам диск. Смъквах няколко версии от нашите тракери . .все бози. Карат по 3-4 месеца и пак проблеми
                        Пробвай в гугъл да потърсиш msdn windows 7(8 или какъвто си търсиш).
                        Ако не намериш нищо, утре ще ти пратя линк на лично или тук.
                        П.П.
                        Прати на лично коя версия ти трябва и колко битова.
                        РенеГАД
                        VW Golf V Variant 1.9 TDI
                        Honda HR-V 1.6i 4WD
                        "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Колеги, това нещо става ли за леки игрички, че децата дават зор, а много пари не ми се дават.Ето това гледам, добри ли са параметрите нищо, че няма диск.http://www.technopolis.bg/bg/Laptops...-C363/p/518035
                          SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
                            Колеги, това нещо става ли за леки игрички, че децата дават зор, а много пари не ми се дават.Ето това гледам, добри ли са параметрите нищо, че няма диск.http://www.technopolis.bg/bg/Laptops...-C363/p/518035
                            Celerona е най-гадния процесор които можеш да купиш. Какво значи леки игрички?

За тези пари можеш да си вземеш маркова машина втора ръка с i5

Коментар

Ей това купихме за децата. С инсталиран Уйндоус 8.1. Добър лош, за цената си мисля е супер. Даже сега като създавахме акаунта ни надгради 10-ката. Абе каквото e такова.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151213_131551.jpg
Прегледи:1
Размер:70.1 КБ
ID:5694856
                              Последно редактирано от Dydo; 13-12-15, 14:50.
                              SUV

Коментар

Аз лично не бих дал пари за машина с лицензирана боза.

По-рано и аз питах за няколко машинки тука и в края се спрях на ето това - http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire...3_NX_MVHEX_060
                                За момента покрива изискванията на заданието .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X