Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Здравейте, търся си лаптоп до 800 лв. Тъй като не разбирам много, се обръщам към вас за помощ.
    Лаптопа ще се ползва за работа и по рядко за игри. Държа да има видео 2 гигабайта и рам от 4 до 8. Процесора си мисля да е нещо от i серията на интел. Това са основните неща, които ме интересуват. Машината може и да е втора ръка стига да ми препоръчате читав продавач бил той частно лице или фирма. Благодаря предварително.

От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
    Здравейте, търся си лаптоп до 800 лв. Тъй като не разбирам много, се обръщам към вас за помощ.
    Лаптопа ще се ползва за работа и по рядко за игри. Държа да има видео 2 гигабайта и рам от 4 до 8. Процесора си мисля да е нещо от i серията на интел. Това са основните неща, които ме интересуват. Машината може и да е втора ръка стига да ми препоръчате читав продавач бил той частно лице или фирма. Благодаря предварително.
    Аз бих ти препоръчал да търсиш лаптоп над 1500 лева. Не съм специалист ,не разбирам много..но имам наблюдение в "ценовият диапазон" на лаптопите. Последният който имах за 800 лева си замина за 2 години /HP/. Преди него машини за по 1000 лева има няма за по 4 години. Сега имам за 1200 лева 4 години и вече се ''огъва".
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

до 800 лв и да се играе няма как да стане... или поне не такива игри, на които аз им викам игри....
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

2GB карта е последното което трябва да гледаш 512 - макс 1ГБ за тези пари. Много добре си се ориентирал към втора ръка, i процесор, може да се намери машинка с твойте изисквания за около 800 лв...

Коментар

Някой ще даде ли мнение за това чудо
          ДВУЯДРЕН FUJITSU LIFEBOOK NH570 18.4" CORE I5-430 2.26GHZ/4GB/500GB HDD/GT330 1 GB

Не е ФХД, но е с огромен дисплей. Това е единствената марка, която монтира медни охладители по лаптопите си.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Някой ще даде ли мнение за това чудо
            ДВУЯДРЕН FUJITSU LIFEBOOK NH570 18.4" CORE I5-430 2.26GHZ/4GB/500GB HDD/GT330 1 GB

Не е ФХД, но е с огромен дисплей. Това е единствената марка, която монтира медни охладители по лаптопите си.
            На пръв поглед нищо особенно. Защо мислиш, че това е единствената марка монтираща медни охладители?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
              На пръв поглед нищо особенно. Защо мислиш, че това е единствената марка монтираща медни охладители?
              Ми щото на масовите ХП, Ацери, Асуси и др. ЛИЧНО АЗ не съм забелязал такива. И все пак аз не се занимавам със сервизиране на такива "устройства". А горната конфигурация мия предлагат за купуване като заместник на настолният ми компютър, който вече навърши 8 години. Понеже не съм "играч" мисля, че за интернет и снимки ще ми свърши работа.
              Из "Златния телец"

Коментар

За асус и ацер едва ли защото те са бюджетни модели и нямат висок клас, но Dell, HP по високия клас са с медни heatsink-ове.
                Имаче ако лаптопа няма да се разнася не виждам смисъл от него и единатвеното ми предимство пред настолния ще е консумацията на енергия. За по малко пари ще вземеш настолен я по-добри параметри. Конкретно за този модел, видеото му е слабо, не съм сравнявал но сигурно е по-зле от някое яградено...

Коментар

О.К. значи го пропускам!
                  Из "Златния телец"

Коментар

Ти не си посочил бюджет, но ако е 800 лв, и искаш да играеш на игри, варианта ти е настолен с хубаво видео, БЕЗ МОНИТОР.
                    Лаптоп с хубаво видео под 1200 няма да намериш освен нещо втора ръка...

Коментар

Е нали точно това написах - не съм "играч" ! Явно требеше да напиша "не съм геймър". А таз машинка ми я предлагат за 350 лъва с 6 месеца гаранция.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Е за 350 лв какъвто и да е РАБОТЕЩ ЛАПТОП си струва да вземеш. От фирма ли ще го вземаш?

Коментар

През трето лице.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                            През трето лице[emoji2].
                            Незнам какво значи това. Но при такава ниска цена и хубави параметри имаи в предвид че може да е с лепено/прегряло видео. Много от лаптопите особенно с gf видео страдат от това. Така, че ако си сигурен за 6 месечната гаранция вземаи го, ако не си и незнаеш дали е с ремонтирано видео, по добре го пропусни. Ремонта на видео с смяна на чипа излиза колкото този лаптоп...

Коментар

ЛАПТОП LENOVO IDEAPAD G50-30 80G0023PBM
                              ЛАПТОП ASUS X551MAV-SX275D/15/N3530
                              И двата са под 800 лева у техномаркета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X