Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
    Да защо мина от T на леново на Fujitsu.
    А новото с 4-5 години гаранция няма как да вземе за 800 лв със сигурност...
    Хубава машина втора ръка, ще му изкара 4-5 години...
    Колкото за фирмата с добрите отзиви T420 си е T420 и в фирма Х и в фирма У и в фирма Z. Лаптопа не го правят фиемите, така, че качеатвата му се еднакви без значение ор късе ще го вземеш...
    +1

T420 ти е достатъчна гаранция според мен, плюс това има по-мощен процесор от Fujitsu-то.

Нов лаптоп с 5 години гаранция едва ли ще намериш в България(освен ако не си доплатиш за нея).
    РенеГАД
    VW Golf V Variant 1.9 TDI
    Honda HR-V 1.6i 4WD
    "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Здравейте, в крайна сметка преди 8 дни си взех Леново Т 420 ката, сложих и 8-ца рам и за сега съм доволен от лаптопчето, Имам си и лед подсветка (или нещо подобно). Можех и да взема едно леново W серията с първо поколение i7 и външно видео, но лаптопа ббеше с изгорял пиксел и беше изтърван. Имаще отчупено малко парче от корпуса и затова не го взех, а и беше по-скъп.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
        Здравейте, в крайна сметка преди 8 дни си взех Леново Т 420 ката, сложих и 8-ца рам и за сега съм доволен от лаптопчето, Имам си и лед подсветка (или нещо подобно). Можех и да взема едно леново W серията с първо поколение i7 и външно видео, но лаптопа ббеше с изгорял пиксел и беше изтърван. Имаще отчупено малко парче от корпуса и затова не го взех, а и беше по-скъп.
        Един въпрос - Имаш ли работеща камера на Т420 с Windows 8.1 и ако да, с кои точно драйвери?
        WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
          Ами , щом приоритета е да го ползваш 4-5 години , замисли се за нещо ново с голяма гаранция
          В технополис срещу доплащане си удължаваш гаранцията с още 3 години и общо стават 5. Не знам за лаптопите колко е, но за тАлавизор 42", който струваше 1100лв. дадох още около стотина лева за удължаване на гаранцията.
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
            В технополис срещу доплащане си удължаваш гаранцията с още 3 години и общо стават 5. Не знам за лаптопите колко е, но за тАлавизор 42", който струваше 1100лв. дадох още около стотина лева за удължаване на гаранцията.
            Интересно, не знаех, че Технополис удължават гаранции /с впечатление съм, че само при покупка от оф. представител може/. Може ли да кажеш кога точно го правиш това, колко време преди да изтече първоначалната, има ли други особености и това за всички марки ли важи? Благодаря!
            LZ1PER

Коментар

Удължаването на гаранция я дават самия производител срещу доплаще или без доплащане. Има и друг вид удължаване което на практика е някаква застраховка и няма нищо общо с производителя...
              Но това е при телевизорите, при лаптопите само един производител предлага удължаване и то на високия клас модели... Не говоря за някакви измислени застраховки а за истинко удължаване на гаранцията от производителя....

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                Един въпрос - Имаш ли работеща камера на Т420 с Windows 8.1 и ако да, с кои точно драйвери?
                Едва ли ти е от драйвера проблема. За всеки случай си смъкни Lenovo System Update и виж дали са ти up-to-date. По-скоро си я изключил с Fn бутона или настройките на Skype са се омазали нещо(tools->options->video setting->webcam setting->restore defaults).
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LSU5.jpg
Прегледи:1
Размер:17.5 КБ
ID:5685162

Друг вариант -
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:44.7 КБ
ID:5685161
                Цъкни ограденото за да стане синьо като Wi-Fi.

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение

Не ми ги хвали тия индивиди от маркетите и полисите. По-добре си спести парите от удължената гаранция, защото я признават много трудно(поне тия дето съм си имал работа с тях).
                Друг въпрос е че са им морално остарели компютрите и лаптопите. В 90% от случаите действат като аутлети на европейските пазари.
                Последно редактирано от mokanina; 05-10-15, 14:32.
                РенеГАД
                Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

При Т420 камерата може да се спира и от биоса, но предполагам не е това проблемапри колегата по-горе ........
                  2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                  2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                  2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Не само че може, ами често е спряна именно в BIOS. Ако е ползван за корпоративни цели е по-вероятно да е от там, като за промяна може да трябва и администраторска парола.
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Камерата е пусната от биоса разбира се. Проблемът е в драйверите и. Защото тя е единственото нещо, което не се вижда в device manager-a, a има един USB Generic device с жълта икона в Other devices. Пробвал съм какви ли не драйвери. Под Win7 преди работеше....
                      WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                        Камерата е пусната от биоса разбира се. Проблемът е в драйверите и. Защото тя е единственото нещо, което не се вижда в device manager-a, a има един USB Generic device с жълта икона в Other devices. Пробвал съм какви ли не драйвери. Под Win7 преди работеше....
                        А пробва ли да направиш каквото съм ти писал по-горе?
                        РенеГАД
                        Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Удължаването на гаранция я дават самия производител срещу доплаще или без доплащане. Има и друг вид удължаване което на практика е някаква застраховка и няма нищо общо с производителя...
                          Но това е при телевизорите, при лаптопите само един производител предлага удължаване и то на високия клас модели... Не говоря за някакви измислени застраховки а за истинко удължаване на гаранцията от производителя....
                          Няма производител, който да няма варианти за удължаване на гаранцията срещо допълнително плащане!
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

За какво става въпрос за телевизори или компютри

Коментар

За какво става въпрос за телевизори или компютри
                              РС.
                              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

За аисър, асус, леново не знам да имат...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X