Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми лаптоп до 800 лв.

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Един въпрос - Имаш ли работеща камера на Т420 с Windows 8.1 и ако да, с кои точно драйвери?
    Колега камерата дори не съм я пробвал, а и съм с Win 7.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
      За аисър, асус, леново не знам да имат...
      Lenovo предлагат удължаване, преди да ти е изтекла първоначалната, но не мога да го докажа, понеже моята изтече преди 3 месеца
      РенеГАД
      VW Golf V Variant 1.9 TDI
      Honda HR-V 1.6i 4WD
      "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
        Lenovo предлагат удължаване, преди да ти е изтекла първоначалната, но не мога да го докажа, понеже моята изтече преди 3 месеца
        За кои модел и през официалния саит ли го предлагат. Едва ли става на най-ниския им клас...

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
          А пробва ли да направиш каквото съм ти писал по-горе?
          Пробвал съм приятелю. Разбери, че камерата я няма още на ниво ОС/драйвер. От там вече всички приложения репортуват, че този компютър няма камера
          WG 2.7 CRD

Коментар

За кои модел и през официалния саит ли го предлагат. Едва ли става на най-ниския им клас...
            Точно така. За Х,W и T сериите съм сигурен, но би трябвало всеки лаптоп кръстен ThinkPad да тази опция.

Има два начина(може и през сайта да е възможно):
            - Lenovo Solution Center

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LSC.jpg
Прегледи:1
Размер:77.3 КБ
ID:5685530

- Lenovo Companion

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Lenovo_companion.jpg
Прегледи:1
Размер:87.5 КБ
ID:5685531

Това е на моята машина - ThinkPad T540p:
            - i7-4700MQ
            - 16 GB RAM DDR3L 1600
            - GeForce GT 730M 1 GB

Другото не е интересно

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
            Пробвал съм приятелю. Разбери, че камерата я няма още на ниво ОС/драйвер. От там вече всички приложения репортуват, че този компютър няма камера
            Щом го нямаш като хардуер, никакъв драйвер няма да ти свърши работа. Най-вероятно е да имаш хардуерен проблем(изгоряла камера) или не си я включил от BIOS-а и за това да не я разпознава.
            Последно редактирано от mokanina; 07-10-15, 14:56.
            РенеГАД
            Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Добре, ама темата е "лаптоп за 800 лв" x, w, или t ще вземеш за 800 лв?

Коментар

Аз мислех, че за по принцип питаш

Нали колегата си намери вече лаптоп ...
                РенеГАД
                Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Аз взех изключително запазен Т420(i5 2520, 4G, 500G, 1600x900 матов, изрядно и тихо DVD) с оригинална батерия, която държи ~2:30ч средно натоварено използване и е в статус good. Батерията имах възможност да я тествам доволно на място как се държи. Търговска гаранция 6 месеца към тукашния продавач и оставаща ~6 месеца гаранция към Lenovo, за която по сериен номер ми потвърдиха, че мога да използвам при нужда. И всичко това за ~540лв. по спомени.
                  WG 2.7 CRD

Коментар

Да всичко това е супер. Но в темата се говори за гаранция мин. 3 години...
                    Просто няма такова нещо. Висок клас, 800 лв, и гаранция от производител 3 г минимум...

Коментар

А случайно някой да може да ми каже при 8 рам колко отиват за видеото ? И ако си сложа 16 ка дали ще има голям ефект, защото за сега не съм доволен от видеото игри като far cry 3 i need for speed most wanted 2 ми забиват на минимална графика.

Коментар

И, 32 -ка да си сложиш, положителния ефект откъм видео ще е 0 (нула).

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
                          А случайно някой да може да ми каже при 8 рам колко отиват за видеото ? И ако си сложа 16 ка дали ще има голям ефект, защото за сега не съм доволен от видеото игри като far cry 3 i need for speed most wanted 2 ми забиват на минимална графика.
                          Ориентирай се към по-стари игри, гореспоменатите са с поне една година по-нови от самия лаптоп. Единствения показател, който не покриваш е точно видео картата, и не - няма да има подобрение дори да сложиш 64 гъби рам.

Когато те питахме за какво точно ще използваш компютъра, защо не каза, че си почитател на FPS и racing симулатори?
                          РенеГАД
                          Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Абе той каза , че за работа му трябва и игрите били непретенциозни и не му били важни ... ама ся .. виж как образованието остава на заден план .. щото не вървят игрите
                            Ползвай си със здраве лаптопа , научи се дарботиш с него и ще после ще си купиш каквото искаш
                            Успех
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Проблема с видеото не е в паметта, а в скоростта и. Затова в началото ти казах, че 2та гигабаиъа не са определящи. И видео с 512 може да работи по добре. Също не мисля, че ако си с вградено видео, заделянето на повече памет ще даде ефект. Иначе зависи от конкретния модел. Някои позвпляват и до 2гб да има споделиш....
                              Интересно, че в началото на темата не се спомемаваха игри, а сега говориш за фар край

Коментар

Игрите са между другото, очаквах че фар край 3 ще му работи (не че не работи, но забива на минимални характеристики), както и да е игрите не са приоритет, иначе щях да си взема по-добра машинка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X