Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WIN 10 - първи впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WIN 10 - първи впечатления

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Бизнеса стана адски съмнителен след 8 - засега на корпоративни нива няма минаване на 8/10 - те каквото искат да си произвеждат...
    Те повечето "бизнеси" още от XP не искат да мръднат, ...

Коментар

засега на корпоративни нива няма минаване на 8/10 -
      дали?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бизнеса стана адски съмнителен след 8 - засега на корпоративни нива няма минаване на 8/10 - те каквото искат да си произвеждат...
        Дали аз знам за едни големи корпорации които са с 10ка, е в същите тия корпорации има в Продъкшън 2003 и НТ и ХР но това е друга тема
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ми влезнете си в сайтовете на вендорите и ще видите как всичкият уоркстайшън хардуер си е с поддръжка И на 7 и в каталога за февруари
          Говорим за каталог на компания с бизнес в над 130 страни.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Все повече ме дразни тая 10-ка, сериозно обмислям да я махна, но и не искам да се връщам на 8-ца, май ще е 7.............. сега пък ми изчезва курсора на мишката /безжична/ като се събужда и само рестарт го оправя

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              Все повече ме дразни тая 10-ка, сериозно обмислям да я махна, но и не искам да се връщам на 8-ца, май ще е 7.............. сега пък ми изчезва курсора на мишката /безжична/ като се събужда и само рестарт го оправя
              Истината е в 7-ца - Ентърпрайз, дори да спрат подръжката на 7-цата, специално за корпоративната версия, ще се поддържа още много време.

Коментар

Относно Java аплетите:http://www.wired.com/2016/02/new-pro...ay-at-the-old/
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

махнах AVAST-a и сега съм на вградените защити /те не работят, ако има други/ и осезателно се забърза виндовса

Коментар

Аз пък видях син екран . За пръв път от....не помня кога
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

След дълго обмисляне какво се случва със седмицата след толкова много безсмислени ъпдейти на едната ми машина, ужасно дебилния интерфейс на десятката на другата ми машина и ежеминутните нальоти от всякакви идиотии, които "легално" искат да ти се прикачват във всеки момент за да ти "улеснят" живота , след тъжния опит миналата година с една чисто нова лицензирана осмица, която не щеше да се закача на половината мрежи в една не чак толкова напреднла държава и не поддържаше драйвери за какво ли не, ама просеше стотинки като цигане за разни програмки, дето от всякъде може да си ги качиш..... Затрих всичкката Майкрософтска боза и качих Убунто и на трите тези дни. Е, то било голям кеф !

Коментар

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнение
                        Е, то било голям кеф !
                        ...докато не ти потрябва нещо, дето под Linux го няма и няма аналог. Списъка е дълъг, и то при положение че работя с ограничен кръг софтуери.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• WIN 10 - първи впечатления

Има ли някакви джейл-брейкнати версии на ябълковите линукси?
                          Мен вече ми омръзва с творенията на чичко Бил.
                          Land Rover Discovery II, V8 4.0
                          VW Golf VI variant
                          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Четейки тази тема, ми идва на ум само едно нещо - кошмарите на Оруел явно отдавна са претворени в жива действителност.
                            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              ...докато не ти потрябва нещо, дето под Linux го няма и няма аналог. Списъка е дълъг, и то при положение че работя с ограничен кръг софтуери.
                              Май всичко пак опира да работа/та.И обратната зависимост я има.Дай поне малка част от списъка с приложенията че ми стана интересно ?
                              Иначе 10-та не става,все още е много млада и недоразвита.След 2003 сървър и ХП май нищо по добро нямат
                              Use since:
                              OpenBSD 3.x
                              FreeBSD 4.x
                              Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                                Има ли някакви джейл-брейкнати версии на ябълковите линукси?
                                Мен вече ми омръзва с творенията на чичко Бил.
                                Няма ябълкови линукси. Вероятно ти трябва това: http://www.hackintosh.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X