Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WIN 10 - първи впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WIN 10 - първи впечатления

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Аз пък все си мислех , че с десен бутон върху езиковата икона става.
    А да попитам - как освен с мишока и цтрл+шифт може, че съм от загубеняците.
    Ти може да мислиш и да ти е удобно, но вече дори и десен бутон на таз икона не работи - опциите и сетингите излизат с ляв! М$ знае какво ти харесва, не ти!
    Ето дълго търсеният прозорец и богатите опции:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bz10_1.jpg
Прегледи:1
Размер:105.1 КБ
ID:5697839
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Понеже много си мисли че знaе ,зa товa мaсово го избягвaт с новите продукти!Нaли требвa дa трупa aктиви пред службите с големите уши!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Тази нощ, ама баш посред нощ, екарана на Windows 10 таблета светна и угасна няколко пъти за да ме събуди и гледам - ъпдейтва се бозата. Едно дълго ъпдейтване с няколко рестарта. Накрая ми каза, че имам нов Windows, а файловете са ми точно там където съм ги оставил. Каза, че съм имал нови функции, но и, че ми е изтрил 8GadgetsPack, защото вече не била съвместима с него... Та явно ако някоя програма се окаже, че вече не е съвместима с най-най-най-новия ъпдейт на бозата, няма никаква пречка майкрософт да ви я махнат да не пречи. Така изобщо няма да им пречи регулярно да изваждат от съвместимост различни програми дето не ги кефят по една или друга причина и да ги деинсталират. Кеф баце...
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
          ...изобщо няма да им пречи регулярно да изваждат от съвместимост различни програми дето не ги кефят по една или друга причина и да ги деинсталират. Кеф баце...
          Свиквай. По-горе бях написал същото ама друго си е да го види човек на дело.

Коментар

Аз пробвах и утре ако е рекъл оня горе си мигрирам на 8.1.Това дърво 10ка за мен нистааа....
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Не бързай, вече има и друга алтернатива: Андроид за РС. Съвсем пресен, алфа версия, но може и да излезе нещо голямо.

http://www.jide.com/en/remixos-for-pc#downloadNow

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Не бързай, вече има и друга алтернатива: Андроид за РС. Съвсем пресен, алфа версия, но може и да излезе нещо голямо.
                Ахъм, и за какво по-различно от браузване става?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За фейсбук.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    За фейсбук.
                    ...което пак е броузване.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е ти какво искаш да има в един компютър? Браузер, поща, скипе, вибратор, твоята тръба и фейсбук, Хайде, от мен да мина и калкулатор.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Е ти какво искаш да има в един компютър? Браузер, поща, скипе, вибратор, твоята тръба и фейсбук, Хайде, от мен да мина и калкулатор.
                        Трябва да показва времето и да има поне едно приложение за обработка на снимки щото вече всички са гошо-от-маалътъ-фотографи
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          ...което пак е броузване.
                          Само че много хард браузване. Така както натоварва фейса с неговите картинки, видео, анимации, интерактивно съдържание... доста програми не могат и да се доближат.

Коментар

Аз минах на 8.1 и засега освен изгледа друго не ме дразни.Ако го направя като на 10ка или 7ца и ще съм екстра.Успяхме вчера да си му сложим и офис пакет и аутокад та засега доволен.
                            Няма страшно в умирачката...
                            Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                              ...Ако го направя като на 10ка или 7ца и ще съм екстра...
                              Classic Shell
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ей това беше - край. Смея да твърдя, че положих неимоверни усилия само по причина, че таблета е с лицензионен Windows 10 Pro. Старият собственик го е ъпдейтнал от 8.1 Pro, минал е единият месец, в който може да се върне до 8.1 и сега си седи с 10 Pro. Минах го с програма за изчистване на шпионските глупости, но тези ъпдейти ми идват в повечко. Един ден по-късно си лежа и си браузвам, поглеждам нещо на телевизора за 20 минути, поглеждам таблета, а той вече се рестартира и отново се ъпдейтва. 10 минути чакане, за да мога да си го ползвам отново. Още от предния ъпдейт най-вероятно шпионските истории са върнати, така че си минавам на 8.1 хакнат. Жалко, че не мога да инсталирам 7.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X