Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WIN 10 - първи впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WIN 10 - първи впечатления

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ...Я що народ си мрънка за "ония години в които имало за всички". Нищо че от моя гледна точка нито имаше, нито пък за всички.
    Хубави години бяха. Нямаше уиндоус и шпионски проблеми...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      и аз ъпрейтнах лаптопа и сега не мога да се оправя с домашната мрежа, ситуацията е следната:
      настолен РС с XP, към него в вързан принтер
      Лаптоп с WIN 7
      Laptop WIN 10

искам от Лаптопа с WIN 10 да виждам принтера, както си беше докато същия лаптоп беше с 7-ца................ е, не става и не става, направих го член на workгрупата, но тава следното:

на лаптопа с WIN 10, виждам шернатите документи на този с WIN 7, но не виждам стационарния и принтера
      на лаптопа с WIN 7 виждам стационарния, но не виждам 10-ката
      от стационарния виждам лаптопа с WIN 10 но нямам достъп до нищо
      излключвах антивирусни, фаерволи и какво ли не, всички съвети от нета пробвах и пак нъц......................къде бъркам?
      толкова хора с WIN 10, никой ли не е в домашна мрежа с него?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        толкова хора с WIN 10, никой ли не е в домашна мрежа с него?
        Аз ползвам УИН10 в домашната мрежа, в работа на 2 лаптопа, у дома имам Сървър за тестове и изследвания и той е с ВИН10 като ХОСТ но ползвам ВМУейър за хипервайзор и освен дузина Сървър 2012 и 2016 имам половин дузина ВИН10 и съм мега доволен.

Какво точно те гложди или не ти е ясно за 10ката?

П.С. Сега видях както те гложди, ако искаш пиши ми лично съобщение и довечера ще се разберем да погледна, свали си TeamViewer и за десетина минутки ще опитаме да оправим нещата.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Поздрави от Бил Гейтс:

Windows 10 telemetry network traffic analysis, part 1

Числата... числата...

Коментар

Ми тя и с добре ъпдейтнат Win 7 картинката не е много по-различна.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Поздрави от Бил Гейтс:

Числата... числата...
              пфу... скука.. по-интересно ще е да се види какво точно се праща.. също така и днс заявките.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Ми тя и с добре ъпдейтнат Win 7 картинката не е много по-различна.
                Е то е отдавна известно кои точно ъпдейти да се избягват...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Поздрави от Бил Гейтс:

Числата... числата...
                  Нищо притеснително. Както стана ясно, който не е айдук и няма какво да крие, няма и от какво да се притеснява.
                  Също така, както знаем, всичко създадено от малкия и мек, е много надеждно откъм сигурност. Спете спокойно.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

изчезнаха ми всички торенти от списъка, сигурно тая гад ги е изтрила, кой друг

Коментар

Аз пък си купих 64 GB SDxc карта , и WIN10 я показва като 1 MB , върнах я , дадоха ми нова , пак същата работа. Сложих я на лаптопа и WIN7 си я разпозна нормално. След това я слжих на единя фотоапарат и той си я рзпозна , викам си тоз прозорец заминава, обаче преди това я сложих на видеокамерата и тя не я разпознава. Ха сега де.
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Не всички четци разпознават SDXC, включително тези на фотоапаратите, така че не зависи от Windows-a. Другият проблем може да е файловата система. Някои версии на Андроид имат проблем с exFAT, а предполагам и доста фотоапарати.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Новите процесори ще се поддържат само от Windows 10. Със зъби и нокти драпат, но ще ми е интересно дали Intel и AMD няма да изкарат за новите платформи драйвери за старите Windows-и:

http://www.zdnet.com/article/microso...re-windows-10/
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

• Re: От: WIN 10 - първи впечатления

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                            Новите процесори ще се поддържат само от Windows 10. Със зъби и нокти драпат, но ще ми е интересно дали Intel и AMD няма да изкарат за новите платформи драйвери за старите Windows-и:

http://www.zdnet.com/article/microso...re-windows-10/
                            На дали, и без това на новите лаптопи половината инструкции на ви фи картата ги върти процера и е невъзможно да ги подкараш на 7 ца. Оня ден инсталирах един евтин асус на който в биоса имаше опция да си избереш уин 7 или уин 8. Така че на дали ще ни остане избор да си инсталираме уин 7 на нова машина.

Коментар

Аз пък преди 2-3 месеца инсталирах безгрижно 7-ца пак на ASUS, дето официално не поддържа 7-ца. Драйвърите за 8.1 си тръгнаха изобщо без да мрънкат. Опция за "вин 8" или "друга" има и десктопа ми. Не помня какво касаеше, обаче, но не беше нищо съществено и основополагащо.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бизнеса стана адски съмнителен след 8 - засега на корпоративни нива няма минаване на 8/10 - те каквото искат да си произвеждат...
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X