Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой APPLE DESKTOP?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой APPLE DESKTOP?

десктоп с 8гб рам и i7 си е като каруца с Халуминиеви джанти... тъй де или е десктоп или е онуй с 8гб рам и i7 , че и cuda ако може!
    или ще е евтин за малко пари или читав за малко повече... а ако ще се върши едно и също - то отговора е ясен (евтиния)!
    аз лично доста съм се занимавал с компютри, доставки, ремонти и всичко останало и съм разбрал едно - не си струват парите! За това си взех и лаптопче (за унас си, онзи в офиса ми е друга тема) със що-годе порядъчни параметри (седмицата хвърчи, скайпа също, офис 10 и той) и туй за 850лв, че и с 5 години гаранция, че нали знаете... после боли ако не е в гаранция!

колкото до ябълката - хич не ме влече и не мога да дам мнение, чувал съм, че са хубави, ама кво от туй като са скъпи?

Коментар

Има опция 8гб рам, по-горе съм писал за нея, в публикация номер две

За останалите каруци и джанти - дрън дрън та пляс. Почнахме с изсилванията.

Човекът му виси точилката над главата за мак. А виси за мак понеже за тяхното потребление е абсолютно читав, и понеже няма да им губи времето с глупости. Времето струва пари. Не е сложно. Не е тръгнал да гради клъстъри по стената.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Има опция 8гб рам, по-горе съм писал за нея, в публикация номер две

За останалите каруци и джанти - дрън дрън та пляс. Почнахме с изсилванията.

Човекът му виси точилката над главата за мак. А виси за мак понеже за тяхното потребление е абсолютно читав, и понеже няма да им губи времето с глупости. Времето струва пари. Не е сложно. Не е тръгнал да гради клъстъри по стената.
        изсилвания?
        май се говори за десктоп....
        с какво i7 и 8гб RAM се различават от машинка с примерно i5 cpu и 4bg RAM при условие, че няма да бъде натоварена и на 50%... май само с цената! Ако може да се позволи - да, супер! Но ако се търси бюджет - нека бъдем реалисти! Не подценявам мнението и знанията ти, ни най-малко! Забелязвам различията в потребностите ви и именно там е разковничето! Ти говориш за яки графични изображения, обработки и т.н., той говори за десктоп и не те разбира!

Коментар

Виноват, не те разбрах. Прочетох те като и i7 + 8гб да е слабо и се поозадачих.

Наистина няма да види разлика, но като нищо ще избие къде половината от разликата в цената на тая бангийка в деня в който реши да я продава по ибей. Там кълват здраво на такива работи.

Коментар

E class или S class за 20% повечко пари сьм го играл и отговора за мен е ясен,малко да е по-добьр и взимам по-голямото и бьрзо,а нека да е 200 кинта горница.

Ни графики ще види ни обработки на какво да е,но ако е малко по-добьр за малко повече пари взимам малко по-добрия,а парите се вадят,не да ми кьса нервите утре пак.

Никви точилки не ми висят,това е добре да се знае
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

ама и разликата в цената на бангийката ще я усети малко след като и свърши гаранцията... или когато малкото човече (ако го има) реши да пие вода докато се навърта около него... а реши ли да я продава по ибей - то ще и вземе повече, отколкото където и да било другаде!
              Моя принцип е: подобна инвестиция не се ли избие за 6 месеца - тя е била самоцелна. Десктопче никога не се избива, то е за други цели, а именно: снимки, видео, лаф, тук- там нещо да се свърши. Подобна инвестиция има друг характер и е необходимо да се погледне с други очи на нея и именно това се опитвам да направя аз.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                E class или S class за 20% повечко пари сьм го играл и отговора за мен е ясен,малко да е по-добьр и взимам по-голямото и бьрзо,а нека да е 200 кинта горница.

Ни графики ще види ни обработки на какво да е,но ако е малко по-добьр за малко повече пари взимам малко по-добрия,а парите се вадят,не да ми кьса нервите утре пак.

Имам някакво странно чувство за deja vu. Преди години един като тебе питаше в рибарският форум: какъв Мерцедес да си купя- Е Classe или S Classe ? Не помня, какво стана после.
                По-добре да ти виси една точилка над главата, отколкото две бухалки.
                Аз обещах на жена ми да и купя нов i-ron и в къщи цари мир и либоф
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

стига с тия мерцедеси, тук се говори за жици, херци, рам, пари... и то по твоя вина
                  никой не ти мисли злото!
                  точилката е хубаво нещо - ако липсва увас!

Коментар

Мисленето,мисленето е важно.Аз като не знам си питам и като ми кажат учЕните 'земи това и това и го взимам ако ги имам парите та така ще е и с компа.

Херци,мерци,рамове.........тьмна Индия,200 кинта горница за по-добьр ми се намират и спирам да ги смятам.Кое е по-добро за парите си вече вие разисквайте,аз сьм си го решил.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Договорилис

Поръчвай го, адреса ти го имам някъде на лично. Май.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                        Имам някакво странно чувство за deja vu. Преди години един като тебе питаше в рибарският форум: какъв Мерцедес да си купя- Е Classe или S Classe ? Не помня, какво стана после.
                        По-добре да ти виси една точилка над главата, отколкото две бухалки.
                        Аз обещах на жена ми да и купя нов i-ron и в къщи цари мир и либоф
                        И аз те обичам

Компа зацикля и качвам снимки ма бавно,мерни едно око на сьседната потьваща тема.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Договорилис

Поръчвай го, адреса ти го имам някъде на лично. Май.
                          И да го нямаш ще ти го пратя на СМСче ако трябва.

Бест Бай или някоя друга сергия,какво ползваш ти?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Ако си нямаш епълстор на място - поръчвай от епълстор по интернет. При тях от където и да купуваш цената винаги е една. Доставката мисля е гратис така или иначе.

Коментар

Re: Кой APPLE DESKTOP?

2.5GHz dual-core Intel Core i5 ??? - в това има нещо грешно i5 са 4 ри ядрени и са с 4 триида...
                              Иначе аз съм за втория i5 хич не е лош процесор а си има и отделна видео карта. И пак зависи за какво ти трябва, ако ще го п олзваш за видео и фотообработка И7 ще е по добрия вариянт, е с някоко наносекунди но все пак

Коментар

От: Re: Кой APPLE DESKTOP?

Разликата между по-слабичкия и по-бързичкия е, че от по-слабичкия ще спестиш сега, но за сметка на това тои ще остарее по-бързо. Докато при другия процесора ще ти е актуален малко повече време... Не че за интернет ще усетиш някаква разлика, но знае ли човек. Нещата се менят, днес за интернет, утре ще вземеш някакви клипове да конвертираш(не, че сега сигурно не качваш това, онова на Iphon-a, но като решиш да качиш един 7GB филм на телефона, тогава ще видиш разликата в по-бързия процесор, щото това нещо трябва да го смели процесора). Гледам имаш и дребосъци, така, че хич няма да ме учуди ако скоро този мак мини стане game станция... Затова колкото повече, толкова повече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X