Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой APPLE DESKTOP?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой APPLE DESKTOP?

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
    Това HP е с 1 година гаранция, за 200 кинта отгоре да дадеш собствена гаранция още 4 години, а не care pack от HP си е чисто "самоубийство". Ако след година и 2 месеца се наложи подмяна на дъно или дисплей какво правим, цените им са по няколкостотин евро без ДДС ? Но може да има и такива фирми - само да не ти се налага да ползваш гаранцията. Другия вариант е care pack, но цените са доста солени и по никакъв начин не се вместват в тия 850лв. Та за това ми стана интересно какъв ще да е този лаптоп, за тия пари, с тази гаранция ......
    Жената като се върне, ще намери фактурата и гаранцията.
    До колкото помня беше с две години и 3 години допълнително.

Коментар

Не по темата но имам въпрос към живеещите в USA !
      Имате ли познати в IT сектора които живеят около Бостън ?
      Девойката от 2 дена е в покрайнините на Бостън и заради моя глупост лаптопа в нея изпитва недоволство към WiFi мрежите и става гаф .
      Не ми трябва някой да оправи WiFi-то ,защото иска директно нов лаптоп.Ако я пратя директно в някой IT магазин кой ли знае на каква "примоция" ще се излъже и след 3 месеца ще си бия някаква тояжка в главата .... .
      Трябва ми някой IT занимаващ се с продажбата на компютри .Искам да и препоръча това което там се предлага на добра цена-качество ,имащо международна гаранция и да и го продаде !
      Лудак

Коментар

Никой не познавам там или поне сега не се сещам.

Най-лесно и просто е веригата на Best Buy-ти можеш да разгледаш какво има и да и препорьчаш това и това,дьржат си на гаранцията,врьщат без проблеми,а вече как са им цените е относително,според мойто СКРОМНО мнение се ядват.

Имат и Макове
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Никой не познавам там или поне сега не се сещам.

Най-лесно и просто е веригата на Best Buy-ти можеш да разгледаш какво има и да и препорьчаш това и това,дьржат си на гаранцията,врьщат без проблеми,а вече как са им цените е относително,според мойто СКРОМНО мнение се ядват.

Имат и Макове
          Да това е един добър вариянт, дори съм избирал на няколко човека машинки така. Цените сам ще прецениш, но според мен са си ок.
          Другия начин по-който съм избирал е: през сайтовете на HP и DELL. Избираш машината конфигурираш и поръчваш до адрес.
          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Много тегаво врьщането ако не и хареса,а и ония Бест Байците обикновенно имат сергия с гении в самия магазин,трьшкаш им го като спре след седмица /ако си влюбен в него де/ и да се оправят.
            отделно си има оферти,отворена кутия да речем и му свалили цената,гаранцията си му важи.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Фактора жена е много важен !
              До тук няколко часа борба с телефон,сим карта и регистрация....... .Представям си какво ще е ако някой и тръсне кашон с лаптоп.............. .Просто ми трябва някой който да и връчи новата машина и да и каже от тук се пуска .Ясно ми стана преди малко ,че ще разкарвам приятел от Ню Йорк за да спаси положението .
              Сори гайс !
              Лудак

Коментар

А какъв е точно проблема с лаптопа ?

Иначе - най-евтините лаптопи са в tigerdirect точка ком, най-лесните за връщане (без задаване на въпроси) - в Костко.

Колко време ще е там ? Ако е до конфигурация и ако е поправим - ако ми го прати в офиса мога да и го оправя и да и го пусна обратно до ден. Ще го получи обратно за 24 часа.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  А какъв е точно проблема с лаптопа ?

Иначе - най-евтините лаптопи са в tigerdirect точка ком, най-лесните за връщане (без задаване на въпроси) - в Костко.

Колко време ще е там ? Ако е до конфигурация и ако е поправим - ако ми го прати в офиса мога да и го оправя и да и го пусна обратно до ден. Ще го получи обратно за 24 часа.
                  До конфигурация на WiFi картата е но вече съм уговорил приятел който ще отиде до там директно с нов лаптопец и проблема лаптоп в USA го забравям .
                  Сега проблема е мобилния оператор ,аз имам безплатни минути към USA но когато и звънна на предплатената карта която е взема я таксува......
                  Имали подходящ оператор ?
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                    ...
                    Сега проблема е мобилния оператор...
                    Провери бгномер точка ком и виж дали работят с номера на предплатената и карта.
                    Имай предвид че тук минутите се броят и на входящи и на изходящи разговори, тъй че да си пести минутите
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Провери бгномер точка ком и виж дали работят с номера на предплатената и карта.
                      Имай предвид че тук минутите се броят и на входящи и на изходящи разговори, тъй че да си пести минутите
                      Разбрах го преди малко това с минутите днес
                      Взела е Repaid на Т mobile $50 - 400 min пък като ги изхаби ще действам бгномер дот ком .
                      Мерси за полезната информация !
                      Лудак

Коментар

750GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm [Add $150.00]

500 гиги пасват ли ми или да набода и това горе кьм салатата?

Дела умря,не си стартира джама,7-8 години го тормозех,време и за други нерви.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          750GB Serial ATA Drive @ 7200 rpm [Add $150.00]

500 гиги пасват ли ми или да набода и това горе кьм салатата?

Дела умря,не си стартира джама,7-8 години го тормозех,време и за други нерви.
                          Стигат ти 500, освен ако не си решил да правиш филиал на ThePirateBay. Земай и не се помотвай, ние мислехме, че си решил отдавна въпроса.

Коментар

ГОТОВ

Това лесно се работи,свикнал сьм му от МАКчето на жената,но я някой отличник да каже какво да му кача,антивирусни нещо,джиджи биджи?
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Ами avast! примерно. Макар, че едва ли ще имаш проблеми точно с вируси...

Честито!!!

Коментар

Мерси

Аваст и Скайпа бяха пьрви,друг някакьв фифел с това?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X