Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой APPLE DESKTOP?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой APPLE DESKTOP?

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
    За това си взех и лаптопче (за унас си, онзи в офиса ми е друга тема) със що-годе порядъчни параметри (седмицата хвърчи, скайпа също, офис 10 и той) и туй за 850лв, че и с 5 години гаранция, че нали знаете... после боли ако не е в гаранция!
    Колега, би ли споделил какъв е този лаптоп за 850лв с 5 години гаранция в БГ, че ми стана интересно ?
    2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
    2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
    2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Ноел аз една песен на Айпада нямам,а ти за телефона и филми ми говориш,това да го видя няма да го повярвам.

Дребосьците да се оправят,малкия си има ДВД сьс стойка за кола,че да има какво да гледа аз като карам,а големия от 3 годишен е с Айпод,че разката на майка си телефона.Кой ми пипне компа му давам жьлт картон,в момента като го кефне и сече та сече,рестартира кога си иска и никой не смее да ми го бьзика.

А колкото повече толкова повече,то това е ясно,6 месеца да ми извади повече и се е избил.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Lion Server не ти трябва, вземи го с Lion
        Разликата между Lion Server и Lion е едно приложение 30 мв, което управлява услугите и може да се добави по всяко време към Lion.

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
          Колега, би ли споделил какъв е този лаптоп за 850лв с 5 години гаранция в БГ, че ми стана интересно ?
          hp/compaq cq60 от правилното място в правилния момент (преди около 2 години)

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
            Малко дръпнахте с материята, ама все пак да отбележа за вирусите и MacOS. Не е много хубаво да се живее в заблуждение:
            http://socialevo.net/flashback-virus...zarazeni-49730
            Да, тази сутрин се почерпих. За пръв път от 1996-та насам - развиват се технологиите, мамка им.

Проблемът се решава с ъпдейт на секюрити софта (горе вляво, ябълка>software update )- защитата е включена в последната версия.

Поздрави!
            Последно редактирано от badeff; 23-05-12, 13:16.
            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
              hp/compaq cq60 от правилното място в правилния момент (преди около 2 години)
              Сега ако сканираш и прикачиш гар. карта и фактурата и ще ти повярвам ........
              2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Кое ти е чудно колега?

HP G62
                i3 2.26GHz / 4GB DDR3 / 320GB HDD / WEBCAM 1.3Mp / DVDRW / WIFi/ 15.6 " Display WIN H7
                Това сме продавали преди половин година за 680 кинта
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

С 5 годишна гаранция ?
                  2007 HOMDA FMX 650

Коментар

С една година, но за 850 може с 5! Няма нищо чудно. Някой магазин е качил едни 200 кинта отгоре и е дал собствена гаранция.
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Гаранцията е стока... плащаш - получаваш. Специално за HP си има care pack-ове - само трябва да провериш какви са.

Коментар

HP с 5 години
                        То на втората почва да се разпада тотално, а на 5-тата...
                        Гаранцията е хубаво нещо, но незнам кои ще са мазохистите дето 3 месеца ще имат лаптоп, после 1 месец ремонт, и така няколко пъти до 5-тата година...

Коментар

От: Re: Кой APPLE DESKTOP?

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                          Разликата между по-слабичкия и по-бързичкия е, че от по-слабичкия ще спестиш сега, но за сметка на това тои ще остарее по-бързо.
                          Е аз кво разправям няколко мнения нагоре!? Служебния i7 го взех почти веднага след като излязоха. Дъно + памет + процесор + видео за къде 1500 кинта. Все още е с една идея по-добър от i5-ците, които взехме преди 2 месеца. А си е изкарал парите много отдавна, няколко пъти. 2-3 месеца по-късно си взех домашния. От тогава освен да им добавя още памет, за друго изобщо не съм мислил. А ако бях взел Core 2 тогава (то друго под i7-цата нямаше), вече трябваше да мисля за нов.

През няколко години се правят малко по-големи стъпки в развитието, и въпреки цената точно това е добър момент за смяна на оборудване, ако търсиш дългосрочно решение за нуждите си. Във всеки друго момент, колкото и пари да напомпваш например в купената вчера i5-ца, и да я сменяш с днешната i5-ца, реалната промяна е по-скоро маргинална.

Единствено с лаптопа си не можах да направя тоя номер, но по времето, когато го пазарувах, i7-ците в лаптоп бяха редки и необосновано скъпи. Сега като поработих на въпросния Dell XPS, който споменах по-горе, направо ми текнаха лигите. Вярно, и той не е от евтините (къде 2300 с ДДС), но сравнен с моя Core 2 Duo е на светлинни години във всяко отношение.

...само дето аз не съм критерий за "усер". За мен е средство за изкарване на кинти, а в тоя случай приоритетите и бюджета са други. Някога например изпитвах огромно удоволствие докато си сглобявам машината, търпеливо инсталирах и оптимизирах всичко и т.н. Сега на втория проблем и на десетата минута започвам да нервнича, а ако трябва да се боричкам няколко часа, направо изперквам. Искам просто машина, пред която да седна и тя да работи. Явно одъртявам и приоритетите ми са други вече.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А и има лека разлика в класата - ти можеш и знаеш да се боричкаш даже и нервен,а абсолютно спокоен освен един шут да му набия друго не ми остава.
                            Е имам един/двама гении тук които могат да му скочат доста успешно,но си е разправия и 2-300 кинта разлика ще я гльтнем на бири и мезе,а и компа няма да стане бьрзо.

От това бягам - не е номера да мина тьнко,аз тьнко май мога да мина ако го отворят тоя и му направят магия някаква.Искам да ги набия и да легна с идеята,че тоя ПРОБЛЕМ за мен е решен,а не че сьм си взел по-мальк проблем.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

От: Re: Кой APPLE DESKTOP?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Някога например изпитвах огромно удоволствие докато си сглобявам машината, търпеливо инсталирах и оптимизирах всичко и т.н. Сега на втория проблем и на десетата минута започвам да нервнича, а ако трябва да се боричкам няколко часа, направо изперквам. Искам просто машина, пред която да седна и тя да работи. Явно одъртявам и приоритетите ми са други вече.
                              Не е от възрастта !Като чуя ,че имам да правя някоя машина и предварително се изнервям .Просто си знам....никога не казвай,че за 5-10 минути можеш да оправиш даден проблем ,защото следващите няколко часа ще зомбираш от нерви .
                              Решението винаги да ми работи машината като хората е НИКОЙ друг да не припарва до нея
                              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                                С една година, но за 850 може с 5! Няма нищо чудно. Някой магазин е качил едни 200 кинта отгоре и е дал собствена гаранция.
                                Това HP е с 1 година гаранция, за 200 кинта отгоре да дадеш собствена гаранция още 4 години, а не care pack от HP си е чисто "самоубийство". Ако след година и 2 месеца се наложи подмяна на дъно или дисплей какво правим, цените им са по няколкостотин евро без ДДС ? Но може да има и такива фирми - само да не ти се налага да ползваш гаранцията. Другия вариант е care pack, но цените са доста солени и по никакъв начин не се вместват в тия 850лв. Та за това ми стана интересно какъв ще да е този лаптоп, за тия пари, с тази гаранция ......
                                2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X