Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв хостинг за електронен магазин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв хостинг за електронен магазин?

Чавдаре, ако ще ти пишат магазина от 0лата, знази си попаднал на грешното място. Повечето фирми си имат вече изработени инхаус решения, които са многократно тествани и доказани. А това колко време ти го пишат се свежда до това колко къстъм модули искаш да имаш, и колко време ще отнеме да се изготви дизайна и интегрира със системата. Ама много хора са в заблуда, че им трябва само магазин. Ако си голям е ок, но за малкия и средния човек у нас липсват сайтове като ebay....липсва и коректноста на дилърите
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
      Чавдаре, ако ще ти пишат магазина от 0лата, знази си попаднал на грешното място. Повечето фирми си имат вече изработени инхаус решения, които са многократно тествани и доказани. ...
      То тази работа е като с автосервизите или със зъболекарите ...
      Някои може и да имат, а други не. Трети може просто да са взели OSCommerce, Zen cart или нещо друго от безплатните продукти, да са го пипнали малко, да са го понапудрили с един различен скин и ти представят една сметка за няколко хиляди. От какъв зор да отива човек на такъв вариант?!?

Преди 7-8 години ми трябваше едно PHP скриптче за да мога да добавя към сайта на хотела, в който работех, възможност за директни онлайн резервации. Няколкото софтуерни фирми, от които поисках варианти, ми дадоха оферти между 5 и 10,000 лв и време за представяне на готовия продукт няколко месеца.

Междувременно попаднах в нет-а на един румънски софт. Готов вариант, който можех да изпробвам и от страна на клиента, и от към администраторския панел. Момчетата пипнаха някои неща, които аз исках да се променят, и, в крайна сметка, срещу 300 евро в рамките на седмица-две бяхме онлайн и приемахме резервации.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Браво. Те и на Фолки му направиха сайт за 200 лв на магазина и промоциите даже излизаха си спомням, ама нали все пак, който си го спомня сайтот )))))
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Браво. Те и на фФлки му напарвиха сайт за 200 лв на магазина и ромоциите даже излизаха си спомням, ама нали все пак, който си го спомня )))))
          Аз по-горе нали ти дадох спесификация на софтуер за електронен магазин, който се продава съвсем официално не за 200, а за 235 лв ($159).
          Направи един поне като него (без да плагиатстваш) и ми се обади!

Скъпо не означава непременно по-добро ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Скъпо не означава непременно по-добро ...
            Не, ама и евтино не означава работещо.

За капак, от две страници говорим пет за четири, щото без ад ес знае заданието не може да се предложи работещо решение.
            Ми ако кайсаря сака да пари втори амазон? Ше стане ли със софта предложен от Чаво? Немааа.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Истината говориш, за жалост всекки иска с минимум да вземе максимум
              Газ 69 2.4i
              Густо майна, пътят свърши !!!
              GSM: О895 7О6О59

Коментар

За капак, от две страници говорим пет за четири, щото без ад ес знае заданието не може да се предложи работещо решение.
                Ми ако кайсаря сака да пари втори амазон? Ше стане ли със софта предложен от Чаво? Немааа.
                Нали вече уточнихме, че говорим по принцип, защото обсъждане на конкретното задание тук е малко вероятно да има.

В случая решението хем е евтино, хем е доказано работещо поне през последните 10-на години.
                Да, наистина, става въпрос за конфекция и като такава си има своите ограничения и може да не е най-подходящото за всички случаи.
                Аз съм уточнил при какви условия конфекцията върши работа и е добре хората да знаят, че има достатъчно добри и евтини варианти. Поради което, за да си имат онлайн магазин, не е непременно необходимо да купват нова кола на някой български Бил Гейтс.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                  Wattie теорията е хубаво нещо ама практиката е съвсем друго... Вземи пусни един електронен магазин НО С ТВОЙ ПАРИ(това е много важно) направи го "голям" със непробиваема вътрешно-фирмена сигурност, със сертификати и колкото искаш merchant provider. И като го направиш, ела пак да поспорим и да ми обясниш с какво акаунта в ДСК e по-добър от този в ePay
                  Ох, ох, ох... безнадеждно е!

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                  Чета и ви се наслаждавам... Някой от пишещите по темата да е чувал за PCI DSS? И че за да обработваш плащания с кредитни карти трябва да отговаряш на стандарта?
                  Това засяга в голяма степен сайтове, които се нуждаят от реално съхранение на важна billing информация, с цел автоматично подновяване на регулярна услуга. Там е друга бира и нещата са сериозни. За съжаление много малко компании реално спазват стандартите. Например забраната за възможност за извличане на CVV номер от базата данни от страна на оператор на системата. В три различни кол центъра (два от тях големи) съм виждал с очите си как най-простия човек от съпорта може да вижда CVVто на клиентите.

И с "HIPAA compliance" ми се е налагало да се сблъсквам. Там е още по-страшна картинката. Всеки го обещава, никой не го спазва. Почти.

Скъпо също не означава работещо. А работещо и безплатно съществува и то под път и над път, при това не рядко работещо много по-добре отколкото скъпото. Стига да е, както каза Чавдар мисля, "конфекция". При търсене на ТЕХНОЛОГИЧНА новост и уникалност е ясно, че става дума за съвсем други пари... Там наистина за евтиното няма почва и не вирее.

Коментар

oscommerce е такова недоразумение че не трябва да бъде споменавано вобще в сериозна тема.
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X