Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група за преминаване на Linux .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група за преминаване на Linux .

Е аз пресн опресно мигрирАх. Както се оказва и линукса увисва по неясни причини
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Е аз пресн опресно мигрирАх. Както се оказва и линукса увисва по неясни причини
      Сигурно са съвсем ясни причините. Както и на Windows. И двете ОС не търпят бъгави драйвери и неизправен основен хардуер (процесор, дъно, памет, диск).

Коментар

Последните Open Office имат макроси. Не съм ги тествал. Ревът тука е заради несъвместимостта между Excel и OpenOffice.
        По същата логика на Екселджията му се доревава ако ползва OpenOffice документи.

И да, при сървърните решения Windows дори не е достоен аналог на Linux и сие. Но има други добри, които пак са платени.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Сигурно са съвсем ясни причините. Както и на Windows. И двете ОС не търпят бъгави драйвери и неизправен основен хардуер (процесор, дъно, памет, диск).
          Ни драйвери ни хардуер
          Зависва хикса.

Ебава се и мишката ама ако от юсб мишка увисва е*агои линукса
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Брей. На мен как пък не ми е зависвал хикса месеци наред? Еле па от мишка.

Коментар

Е а де.

Не мисля че проблема е физически в мишката, обаче. Или мишката се движи, но нищо не се цъка и тогава иска рестарт на хикса, или всичко работи а мишока не. При преместване на съседния юсб порт тръгва.

Ма не ми се занимава за сега да го боря.

Ако увисне още пет шест пъти и слагам седмица ))))))

А може и да съм гениален потребител линуксоубивач

Коментар

Re: Група за преминаване на Linux .

Ни драйвери ни хардуер
                Зависва хикса.
                Това може да стане ако Х а има проблемс настройките,
                вярно е, че много рядко ми се налага да ползвам графична среда, но до сега не ми се е случвало.

И пак нищо не пречи да е драйвер.

Коментар

Ентусиазмът по линукса ми се струва, че секна, та да пусна нова оферта - преминаване на полу-уиндоус.
                  Проектът е "опен сорс". Авторите твърдят, че въпросната ОС е съвместима с уиндоуските драйвери и приложения. Също така и че работела... И не била писна от Били!

Има готови имиджи за популярните виртуални машини, което е удобно за тестове.
                  Копайте...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Ентусиазмът по линукса ми се струва, че секна, та да пусна нова оферта - преминаване на полу-уиндоус.
                    Проектът е "опен сорс". Авторите твърдят, че въпросната ОС е съвместима с уиндоуските драйвери и приложения. Също така и че работела... И не била писна от Били!

Има готови имиджи за популярните виртуални машини, което е удобно за тестове.
                    Копайте...
                    Please bear in mind that ReactOS 0.3.13 is still in alpha stage, meaning it is not feature-complete and is not recommended for everyday use.
                    Лудак

Коментар

• От: Група за преминаване на Linux .

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                      Please bear in mind that ReactOS 0.3.13 is still in alpha stage, meaning it is not feature-complete and is not recommended for everyday use.
                      Всичко е започнало по подобен начин...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• От: Група за преминаване на Linux .

Здравейте всички!
                        Аз ползвам Linux от доста време започнах още през 1998 г. тогава беше голямо дърво но сега жена ми преминава на Linux и лесно мина. Доста приятелчета съм ги пренасочил и са доволни от линукс. ако някои има желание на поите приятелчета съм им казал един саит които има доста инфо по инсталация, настройка и много други работи за Линукс: http://www.howtoforge.com/ избирате си първо дистрибуцията която искате да ползвате и има описано как се инсталира Десктоп с доста полезни програми за начинаещ, как се инсталират различни сървъри и може да е от полза за доста начинаещи. за начинаещи бих препоръчал както по-горе един колега от форума каза за Убунту и Федора също така и ОпенСусе е лесен за инсталация. ако искате да ползвате за сървър аз предимо ползвам ЦентОс но всеки различно решение има за сървърна платгорма то е до свикване. аз започнах на времето с ред хат и на работа ползваме ред хат ентерпраис линукс но не мога да казвам кои е по добър защото всичко зависи от задсървърното (задкомпютърното) устройство. добрия адмминистратор и програмист използват което им е по сърце. имам колеги които са превърженици на убунту, други като мен на центос, трети на сусе и всичко си е до човека.
                        Георги BMW R1100GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X