От: Група за преминаване на Linux .
И така ....... инсталирах KDE и лично на мен неми върши никаква работа.Половината от заместителите на Уиндоуските графични програми са боза ,другата половина заместители като този на MS access съвсем не ми върши работа.
Иначе го разцъках малко де , но първото нещо беше да си отворя конзолата 

.
 . 
За филми , снимки , интернет ,word и exel става графичната среда .
Това което ме надразни че всичко някак " Уиндоуско " са го направили а нетрябва да изглежда така.
Защо не пробваме и MacOS ,доколко съм чел в интернет има варияци да се подкара и на х86 машини.Единия лаптоп ми е PowerBook G4 и съм страшно доволен от MacOS-а има си чудесен графичен интерфейс и плюса му е има Уиндоуски приложения и за него .
За незнаещите MacOS лежи на FreeBSD което е малкооо по-добър вариянт от Linux (тук ако стане спор кое е по-добро направете отделна тема че аз съм си фен на BSD )
 )

И така ....... инсталирах KDE и лично на мен неми върши никаква работа.Половината от заместителите на Уиндоуските графични програми са боза ,другата половина заместители като този на MS access съвсем не ми върши работа.
Иначе го разцъках малко де , но първото нещо беше да си отворя конзолата

.
 . За филми , снимки , интернет ,word и exel става графичната среда .
Това което ме надразни че всичко някак " Уиндоуско " са го направили а нетрябва да изглежда така.
Защо не пробваме и MacOS ,доколко съм чел в интернет има варияци да се подкара и на х86 машини.Единия лаптоп ми е PowerBook G4 и съм страшно доволен от MacOS-а има си чудесен графичен интерфейс и плюса му е има Уиндоуски приложения и за него .
За незнаещите MacOS лежи на FreeBSD което е малкооо по-добър вариянт от Linux (тук ако стане спор кое е по-добро направете отделна тема че аз съм си фен на BSD
 )
 )

))
))
 hotoShop, Photomatrix, PhotoDex, или поне Irfan.
hotoShop, Photomatrix, PhotoDex, или поне Irfan.

Коментар