Обява

Свий
Няма добавени обяви.

iPAD

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: iPAD

    Не го знам колко е сериозен,но за 10 кинта един от пьрвите модели ми намира скали в средата на нищото,дава отклонение от около 3-5 метра,да не кажа и по-малко.На моя модел и тая му функция уж била по-добра.Аз от там се нервирах и си взех такьв скапан телефон и добьр навигационен уред,брата все ме дразнеше.За моя изненада имаше покритие в половин Аляска,а колегата сьс Самсунг / които аз уважавам / си бьркаше в носа половината време.Натовари им се мрежата обаче,половината време тьрси баба си и сигнал нямам освен ако не сьм по чехли на улицата.Високите технологии..............ще ми докарат настинка.

    IPADа на прьв поглед сьвсем добре се справя,брата има gps сигнал в хола си което е по-добре и от телефона.Продалжава да ме дразни.............
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #47
      От: iPAD

      Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      ... споменах ли, че ще съм щастлив поне извод за слушалки да сложат?
      iPad има жак за слушалки.

      Малко по темата "за" и "против" Аpple. Забелязал съм, че хора които никога не са ползвали техни продукти са най-отявлените критици. ... на нещо което не познават. Преди време аз също бях резервиран и пропусках през ушите си всичко което се говореше за MacBook, а по-късно и iPhone. От няколко години ползвам MacBook Pro и iPhone и знам, че повече никога няма да се върна към бозите на microsoft и други подобни. В случая не става въпрос за маркетинг, за това да си модерен и нещо повече от другите, а работата с тези инструменти да ти доставя удоволствие, за което най-много допринася дизайна и надеждността на софтуера. Нещата просто работят и ти прави кеф да ги ползваш. Не е нужно да изчетеш 200 страници менюал или да си системен администратор за да направиш някоя елементарна операция с у-вото си. Аpple според мен в момента са лидери в областта на мобилните устройства. Не знам за тези проблеми Xserve, но ние ползваме в офиса едно Mac mini със Snow Leopard и не сме имали никакви грижи. Всичко което казвам е мое лично впечатление и мнение. Работата ми е свързана с IT бранша и честно казано не мога да си представя как мога да работя по-интуитивно и лесно с друг смартфоун след iPhone. На който му трябва силен обхват или просто у-во за провеждане на разговори- не е за него разбира се. А iPad няма за цел да замести когото и да е. Той се намества на място което до момента никой не успя да заеме и само времето ще покаже колко успешен ще бъде.

      Коментар


      • #48
        От: iPAD

        Да ти ударя и аз едно рамо - на жената МАКБУКа грам проблем няма вече около 2 години,бьрза и здрава машинка.

        Аз изхвьрлих един,брата изхвьрли един,аз сьм с 2 под бюрото,а той е само с един и всичкото това дава типичните проблеми на скапаните компове на Делл.Това повече в кьщата си не го искам,ако ще тройно да са на цена следващия ще е МАК.Писна ми да ползвам на жената компа,а това тук да стои зациклило.2 компа,краката няма кьде да си опьна и пак сечено,боклци
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

        Коментар


        • #49
          От: iPAD

          Първоначално публикуван от Сабин Цонев Преглед на мнение
          iPad има жак за слушалки.
          Юпииииии най-накрая поумняха от Apple... Не знам, кой ги вкара в правия път, но има една бира от мен! След новината, че няма да има извод за слушалки, направо го пуснах по наклона "iPad"-а.

          <off-topic?>

          P.S. Критиката към Apple не е нещо лошо - всеки има свое разбиране за функционалност. Почти три години щастливо използвах iPhone 2G (нарочно си купих 2G заради по-силния звук на микрофона и слушалката - не високоговорителя, а колонката която използваш за да слушаш по време на разговор). Ползвал съм няколко мобилни устройства на WM, няколко на Symbian и два различни iPhone-а. За моите нужди 2G беше най-добър. Не се изживявам, като критик - просто подобно обсъждане би било, като обсъждането кой браузер/мотор/джип/джет/"замести-с-каквото-ти-хареса" е най-добър - всеки харесва своя!
          </off-topic?>
          Последно редактирано от господин никой; 09-07-10, 08:21. Причина: P.S. добавка...

          Коментар


          • #50
            От: iPAD

            Точно така,аз сьщо идея нямам да сравнявам цялата им техника с каквото и да било друго при положение,че нямам и 1% от опита на колегите които професионално ползват техниката на МАК.Като гледам обаче как краши майкрософта и как жената си пердаши с нейния без проблеми,като знам как на 2 години изхвьрляме по един,като знам брата колко време си ползва телефона,жената нейния и сьм доволен от МАК.Е малко обхвата им куца,но поне работи.

            Тия дни ще пробваме ПАДА как е,уж добре изглежда,навигацията му добра,картите му добри....................ще го видим ка е.На са му малко парите,но за едно плаване спестява точно толкова колкото струва,а ако е сериозно плаването се избива 3 пьти до финала.Като комп как е.................????
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

            Коментар


            • #51
              От: iPAD

              Я да се изкажа и аз като голям специалист.
              Първо- брата вика, че съм изхвърлил един PC. Аз само му бих пряк свободен. После малко искри, лек дим, малко пушек и се оправи с ново. Много мразя нещо да ми лази по нервите. На новото PC съм my дал вече един жълт картон, да видим дали ще изкара до края на мача.
              За сравнение с тия двама играчи Ифона 2ра генерация е много примерен играч. Даже и не спори със съдията. Много ми харесва. Е като играч може да не е най-техничния на терена ама и ние играем в Б група та не се забелязва колко са му криви краката. Болшинстото сме аматьори и това, което прави Ифонa си ни стига.
              В телефона си имам карти от Alaska до Панама и от Japan до Бермуда. Това ако трябва да го купувам за морски уред ще струва колкото прилична кола. По същата причина от снощи съм с Ипад. Картииии... ГПС приемника му май е много по добър защото лови в средата на хола. Ипада даже не съм го включил към телефонна мрежа /дата network май му викат/. Сега ще му ръгна карти за цял свят и ще дам $200.00. Карти с висока резолюция, много точни и на практика почти безплатни.
              Това беше единствената причина да си взема Ипад. За моите цели работи.

              В същото време и Goblin е прав- тъпото нещо за $800.00 даже няма едни слушалки в кутията. Не го дават и с пластмасовото предпазителче за екрана. Как пък не им се отдели от сърцето $2.00 за едни тъпи слушалки! То бива лакомия ама чак пък толкова ... Дано се появи нещо на пазара подобно, че да ги натисне конкуренциятa и да се сетят да сложат слушалки /не че ми трябват де, аз тия карти няма да ги слушам, но принципно.../
              Това е от мене, с 2 думи- има си приложения, за аматьори става. Ако ще е компютър, всеки лаптоп май е по-добър.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

              Коментар


              • #52
                От: iPAD

                Колега предполагам няма слушалки в комплекта, защото по принцип стандартните ги приеха доста зле. Освен това става дума за таблет, а не за mp4 плейър... Все още съм прекалено щастлив, че въобще сложиха жак за слушалки за да ми пука особено за това, че трябва да ги купя отделно... И без това по принцип точно това правя винаги

                Screen протекторите са нещо много индивидуално - предполагам, че повечето потребители просто ще си ги поръчат от decalgirl или друг дизайнерски сайт. За съжаление за Apple България все още я няма на картата. Скоро няма да почнат да се съобразяват с нашия доста ограничен пазар...

                Коментар


                • #53
                  От: iPAD

                  Уважаеми Мас потребители. От години работя в хетерогенна среда, където има всичко: PC-та, МАС-ове, различни UNIX-и (AIX, HP-UX, FreeBSD, OpenBSD), LINUX-и (Fedora, Slackware, Ubuntu), както и някои доста архаични машини.
                  Мнението ми за Apple продуктите като цяло е, че няма по-добра и дуракоустойчива среда за крайни потребители. Стабилна и качествено изпълнена.
                  Това, което ме дразни в тези неща е цялостната философия, която се крепи почти изцяло на фенщината. Само си помислете колко народ вися по 20 часа за да са първи на опашката за iPad-ове. Мас продуктите те правят по-специален, по-cool, те са за хора със свободен дух, голяма креативност и т.н. Т.е. налепили са етикетите и тълпата купува ли, купува...
                  Според мен бъдещето е в "отворената" философия - въпрос на време е Андроид телефоните да видят сметката на iPhone. А като излезе и Chromium съм почти сигурен, че ще има нова революция в операционните системи.
                  "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

                  Коментар


                  • #54
                    От: iPAD

                    Ако Андроидите не се отърсят от "майкрософтския" дизайн на системата, трудно ще видят сметката на iPhone. Имам предвид претрупан интерфейс, който като го погледнеш в първия момент се замисляш кое къде как. Но наистина Андроид са единствения истински конкурент на Apple в тази област, макар и повечето елементи от интерфейса им съмнително да приличат на такива от iPhone. Относно opensource, аз също съм фен, когато става въпрос за изграждане на системи и production сървъри, но двете неща нямат нищо общо. Ако беше така - щях да ползвам смартфон с Debian. Фенщината си е свойство и склонност на хората, дай им да се вманиачават в нещо, но това не прави продукта по-лош или по-добър.

                    Коментар


                    • #55
                      От: iPAD

                      Първоначално публикуван от Сабин Цонев Преглед на мнение
                      Ако Андроидите не се отърсят от "майкрософтския" дизайн на системата, трудно ще видят сметката на iPhone. Имам предвид претрупан интерфейс, който като го погледнеш в първия момент се замисляш кое къде как. Но наистина Андроид са единствения истински конкурент на Apple в тази област, макар и повечето елементи от интерфейса им съмнително да приличат на такива от iPhone. Относно opensource, аз също съм фен, когато става въпрос за изграждане на системи и production сървъри, но двете неща нямат нищо общо. Ако беше така - щях да ползвам смартфон с Debian. Фенщината си е свойство и склонност на хората, дай им да се вманиачават в нещо, но това не прави продукта по-лош или по-добър.
                      Вярно е, че в момента Android телефоните все още не могат да се сравняват напълно с iPhone, но специално за интерфейса: как ще е претрупан? Освен, че е fully customizable той е и доста далеч от Windows Mobile - почти нищо общо няма. Всички widgets, които не са ти необходими можеш да си ги разчистиш, да не говорим за възможността да видиш кои процеси са стартирани и да ги настроиш :-)
                      А за Debian телефон - Android си работи с модифициран Linux Kernel, който позволява прекомпилиране така че да ползваш apt-get install... :-)
                      "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

                      Коментар


                      • #56
                        От: iPAD

                        Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
                        Вярно е, че в момента Android телефоните все още не могат да се сравняват напълно с iPhone, но специално за интерфейса: как ще е претрупан? Освен, че е fully customizable той е и доста далеч от Windows Mobile - почти нищо общо няма. Всички widgets, които не са ти необходими можеш да си ги разчистиш, да не говорим за възможността да видиш кои процеси са стартирани и да ги настроиш :-)
                        А за Debian телефон - Android си работи с модифициран Linux Kernel, който позволява прекомпилиране така че да ползваш apt-get install... :-)
                        Може ли на български, че ми стана интересно
                        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

                        Марин Маринов - 0885114702

                        Коментар


                        • #57
                          От: iPAD

                          Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
                          Може ли на български, че ми стана интересно
                          :-)
                          В общи линии операционната система Android е базирана на Linux ядро, което позволява на Linux маниаците да се развихрят. Например да си добавят възможност за работа с APT - Advanced Packaging Tool - това е интерфейс, който се използва за инсталиране и деинсталиране на приложение под Linux-дистрибуцията Debian.
                          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

                          Коментар


                          • #58
                            От: iPAD

                            Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
                            :-)
                            ... Например да си добавят възможност за работа с APT - Advanced Packaging Tool - това е интерфейс, който се използва за инсталиране и деинсталиране на приложение под Linux-дистрибуцията Debian. ...
                            Същият е напълно достъпен и в iPhone OSx 3.1.2 например

                            Коментар


                            • #59
                              От: iPAD

                              Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              Същият е напълно достъпен и в iPhone OSx 3.1.2 например
                              Ами да :-) iPhone с Jailbreak става почти като Android

                              Сабин е абсолютно прав, че интерфейсът на Android подозрително напомня за iPhone - не е случайно, нарочно е
                              "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

                              Коментар


                              • #60
                                От: iPAD

                                Archos 9 доста се доближава до определението на i-pad. Надявам се и да го превъзхожда. След два дена чакам едно такова да пристигне. Ще споделя.
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X