Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на телефон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вечесе замислям да върна телефона...... а е на 1 ден пффффф

Коя версия на Сигик?
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-09-14, 14:45.
    Divers do it deepеr

Коментар

От: Съвет за избор на телефон

Ако телефона е съвсем нов, е добре да направи поне едно 'хубаво' захващане на местоположението...
      Бях получил GPS от щатите, и му трябваха над 15 минути да се осъзнае, че се е включил в другия край на света... И то на хубаво открито място (в града се мъчеше и не успяваше да се върже стабилно)...
      Това - ако не успее да си смъкне данните през AGPS де...

P.S. Сиджика ми е 14.3.2 / R-118659
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

От: Re: Съвет за избор на телефон

Не е от телефона, не се притеснявай изобщо. Ами изчакай няколко минути на открито и воала - ще станат нещата. нали ти казах - и аз първия път се притесних, че нещо става с този телефон, но всичко си дойде на мястото и сега много бързо си се позиционира всеки път без нет и уай-фай, така че не се притеснявай. А нали включваш GPS-а, че без него няма как да станат нещата?!
        Последно редактирано от poj160ar; 18-09-14, 10:30.

Коментар

От Бургас съм.
          Инсталирах пак Сиджик и 4акам....на терасата е хубава видимост....търси сателити...да видим
          Ако не стане 6те отида до някои парк ...и пак ще пробвам.
          Divers do it deepеr

Коментар

Не се притеснявай, а изчакай да си намери сателитите.

Далече си - аз съм от Ботевград. Иначе щях да ти инстална всичко ново и необходимо и то безплатно (нали тук се поддържаме взаимно кой с каквото може), да му направя един полеви тест за 1 час и да си го ползваш със здраве. Може да ми го пратиш с куриер ако не стават нещата или ако не можеш да се справиш срещу разумните 10-20 лв. може някой специалист в Бургас, занимаващ се с андроиди да ти направи инсталацията както трябва, а там в големия град бол такива.
            Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-09-14, 14:46.

Коментар

Може мястото да не е много подхогящо.Хвана 2 за кратко 3 и сега пак 2
              Divers do it deepеr

Коментар

Re: Съвет за избор на телефон

Когато нямаш интернет връзка, ще хване сателити доста бавно, може да отнеме 5 или 10 минути.
                Свали си GPSToolbox от маркета и гледай какво се случва по него.
                Последно редактирано от Daniel; 18-09-14, 12:35.

Коментар

Значи, за около максимум 20-на минути би трябвало по принцип да ти даде добър сигнал за сателитите. А като се движиш с кола навигира ли и да ти показва движението по картата?

Коментар

Първоначално публикуван от poj160ar Преглед на мнение
                    Здравейте Тедо,
                    За да имате интернет на вашите телефони трябва да имате настойки за сврзване с мрежата на оператора...
                    Много благодаря! Вече работи!
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Пробвах го пеша..... дава ме на съседната улица и много бавно обновява.......бавно се движи маркера.
                      Divers do it deepеr

Коментар

А, настрои ли навигацията за "пешеходец". Защото тогава бавно се движи маркера и ако е маркирана на "МПС", то тогава винаги има грешки. Ако и тогава не става, пробвай с Навител първо безплатно от Андроид магазина за 90 дни, там има и по твой избор БГ карта, пък после свиркай, ще ти помогна след безплатния период.

може тази навигационна програма да е някаква бъгава. Преди да инсталиращ нещо, прочети мненията за него ако има такива и тогава вече преценявай дали си заслужава загубата на време.
                        Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-09-14, 14:35.

Коментар

Благодаря много колега, навигацията тръгна....работи и Сидик и Мапфактор , дава някакви обиколни маршрути и после преизчислява ако не ги спазя.
                          Важното е че работи. Най-вероятно ще го закарам да му сложат нещо читаво срещу 20 лв
                          Divers do it deepеr

Коментар

iPhone 5s уникална камера също така има slow moltion ще прикача снимка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ImageUploadedByTapatalk1412100497.756314.jpg
Прегледи:2
Размер:216.9 КБ
ID:5613574
                            eat my dust

Коментар

Re: Съвет за избор на телефон

Какво и е уникалното, в повечето случаи е Sony Xmore. Вярно е че снима добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Какво и е уникалното, в повечето случаи е Sony Xmore. Вярно е че снима добре.
                                Доста от сапунерките не могат да снимат камоли качествено
                                eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X