Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на телефон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на телефон

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
    Oinom/ Nomu LM v9 е оригинала така да се каже.
    Сигурен ли си, че това е оригиналът или става въпрос за разпознаваемо наименование на един модел в зависимост от региона, в който се предлага.
    Всичко е китайско.
    Всичко.
    За мен към настоящия момент това е най-добрия "твърд" телефон на пазара. /За тези пари/

Коментар

Започна се

Колеги какво очаквате от телефон за 250 евро??????????
      Ползвам еволвеото от доста време и лично съм го малтретирал доста.
      Нарочно съм го пускал 5 пъти от над 1,5 метра на бетон, асфалт и плочки.
      Просто обичам да правя такива неща.
      Два пъти е хвърлян в басейн, страхотна почивка беше.
      Сега ще го слагам под гумите на вана и накрая ще го замразявам, но последното винаги мъчи телефоните.
      Това е някаква малка фирма, аз им писах няколко пъти заради един процеп когато сложих усилената батерия. Всеки път ми отговаряха коректно. Видях и че има някакъв двойник, но така и не се задълбочих каква е историята с него.
      Телефонът работи добре, за тези пари.
      Дисплея с автоматичното осветяване не бачка добре и на силно слънце е кофти.
      Микрофоните са перфектни, звука е добър, камерата е страхотна, фотото е добро.
      И каквото и да коментирате не забравяйте цената.
      Съотношението цена-качество винаги е най-важното нещо при избор на каквото и да е, освен на пейсмейкър.
      Напълно съм съгласен с мнението на колегата Mustela. И аз го имам вече от няколко месеца и какво ли не го правих, просто Ви казвам - "ЖЕЛЕЗЕН" е!
      От около една седмица вече съм с усилената батерия и при нормалната ежедневна експлотация, заедно с ръчкане по интернет ми изкара около 3 дена и половина. Ако го бях оставил до вечерта спокойно можеше да си работи докато писне за ток...
      Мои колеги пожарникари си купиха след мен и също са доволни. Звук, видео, камера, дисплей - са си напълно прилични и удовлетворяващи. Работи бързо, няма проблеми и бъгове, абе съвсем приличен "дуракоустойчив" телефон като за нас, които не работим на бюро, ами сме там, на където ни отвее вятъра -сега сме в града, след 2 часа сме напримерно по гората или другаде...

Даже съм му сложил двете последни версии навигационни програми на Navitel и IGO PRIMO за андроид и се държи чудесно - навигира безпроблемно и веднага. Даже по-добре се държи от Гармина ми.
      Последно редактирано от poj160ar; 14-11-14, 10:24.

Коментар

Здравейте, колеги. От 2-3 дни и аз съм със Стронг Q 4. Интересува ме как решихте проблема с малкото вградена ROM памет на телефона. Инсталациите по подразбиране отиват в ROM-а, а той и без това си е малко. Ако туря oruxmaps-a с картите за БГ са 2,4 Gb.
        Инсталирах Link2SD. Добавих и една 32 Gb SD card, сцепена с MiniTool Partition Wizard. Първи дял на FAT32, а втория е EXT2 (1,5 Gb)но не мога да накарам инсталациите да стават в нея ? Не знам - нещо става бъркоч. Сега като инстална нещо за проба от маркета и го няма никъде - нито в СД картата, нито в ром-а, а приложението се инсталира с иконките му в програмите и си работи ?
        Някакви идеи?
        А всъщност в нета пише, че за да работи Link2SD, телефона трябва да е рутнат. А някой да каже как става root-ването на този телефон?

Коментар

Първоначално публикуван от poj160ar Преглед на мнение
          Напълно съм съгласен с мнението на колегата Mustela. И аз го имам вече от няколко месеца и какво ли не го правих, просто Ви казвам - "ЖЕЛЕЗЕН" е!
          От около една седмица вече съм с усилената батерия и при нормалната ежедневна експлотация, заедно с ръчкане по интернет ми изкара около 3 дена и половина. Ако го бях оставил до вечерта спокойно можеше да си работи докато писне за ток...
          Мои колеги пожарникари си купиха след мен и също са доволни. Звук, видео, камера, дисплей - са си напълно прилични и удовлетворяващи. Работи бързо, няма проблеми и бъгове, абе съвсем приличен "дуракоустойчив" телефон като за нас, които не работим на бюро, ами сме там, на където ни отвее вятъра -сега сме в града, след 2 часа сме напримерно по гората или другаде...

Даже съм му сложил двете последни версии навигационни програми на Navitel и IGO PRIMO за андроид и се държи чудесно - навигира безпроблемно и веднага. Даже по-добре се държи от Гармина ми.
          Ц-ц-ц, толко много реклама, че ме продадохте за идеята 465лв е в Хенди, вие от къде сте ги пазарували, ако не е тайна?

Коментар

Първоначално публикуван от TheGrave Преглед на мнение
            Ц-ц-ц, толко много реклама, че ме продадохте за идеята 465лв е в Хенди, вие от къде сте ги пазарували, ако не е тайна?
            Да ударя едно рамо тогава - 450 е в метро.
            Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Q Electronics се казват вносителите. в ТЦ Боила им е офиса.
              Peugeot 4007
              ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Здравейте, когато преди няколко месеца го взех моя Q4 цената с отстъпката за мен от "Хенди" магазин беше 445 лв. Сега не знам каква му е цената, но с течение на времето е ясно, че ще пада...

Коментар

Първоначално публикуван от Mustela Преглед на мнение
                  Това е някаква малка фирма, аз им писах няколко пъти заради един процеп когато сложих усилената батерия
                  Можеш ли да споделиш как се разви историята? Пуснал съм на лов жената в Метро за 1 бройка, но се чудя дали да не взема по-дебелата батерия от английския Амазон, че е на добри пари.

Коментар

Здравейте, колеги! При мен няма абсолютно никакви процепи и дефекти при монтираната усилена батерия и всичко си е ОК даже и при тестовите условия. Батерията се държи повече от прилично за един "натоварен" андроид телефон... И на мен усилената батерия ми излезе общо цена и доставка от Чехия до БГ 98 лв. като при Mustela. Това е. Може би при колегата Mustela се е паднало леко дефектно капаче и затова го има това съвсем мъничко процепче, което разбира се не пречи на нормалната и "ненормалната" експлоатация на телефона, защото има гумени уплътнения за водо- и прахоизолация или не го е монтирал добре нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от poj160ar Преглед на мнение
                      Здравейте, колеги! При мен няма абсолютно никакви процепи и дефекти при монтираната усилена батерия и всичко си е ОК даже и при тестовите условия. Батерията се държи повече от прилично за един "натоварен" андроид телефон... И на мен усилената батерия ми излезе общо цена и доставка от Чехия до БГ 98 лв. като при Mustela. Това е. Може би при колегата Mustela се е паднало леко дефектно капаче и затова го има това съвсем мъничко процепче, което разбира се не пречи на нормалната и "ненормалната" експлоатация на телефона, защото има гумени уплътнения за водо- и прахоизолация или не го е монтирал добре нещо...
                      Процепът го има и при теб, процепът го има и при слабата батерия.
                      Залей телефона си с вода, свали капака на батерията и ще видиш докъде е стигнала.
                      От фирмата ми отговориха, че знаят за този проблем, но казаха, че вода в "тялото" на телефона НЕ ВЛИЗА. Направих около пет теста и се оказа, че са ПРАВИ.
                      Вода в тялото на телефона не влиза. /Аз тези телефони реално ги тествам/ Това ми е хоби.
                      Цената едва ли повече ще пада, защото този телефон започна с около 330 евро цена.
                      Но вече има модел, който е с по слаб процесор, с голямата батерия и същия дизайн. При него батерията издържа доста повече, защото разходът на енергия с този процесор е значително по-нисък от четириядрения.
                      На колегата с проблема с РОМ -а не мога да му помогна, защото аз ползвам само софтуеър от маркета и навигацията на гуууугле.
                      Там има опция за инсталация върху картата.
                      Има го в МЕТРО за 450, я хенди сега е по-скъп.
                      Дизайнът на този телефон е страхотен!!!!!!
                      Не правя никаква РЕКЛАМА.
                      Купих този телефон и след около месец видях въпросите в тази тема и реших, че може да съм полезен.
                      Това за мен е 8-мият ми "твърд" телефон.
                      Най-здравият от всички досега в мен беше самсунг Б2710. Е нЕма такъв камък. Даже го хвърлях кучето да го гони около два дни. Лиги, зъби, кал, сополи, ама после под чешмата и "здравей мила, как си"
                      Само соним не съм купувал, защото там цената е безумно завишена, за качеството, което предлагат.
                      JCM, SEAL, CAT също са добри телефони. Има и доста "китайци" Ровери, джиип, и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от nikolas3 Преглед на мнение
                        Q Electronics се казват вносителите. в ТЦ Боила им е офиса.
                        Пфу, как съм го проспал това съобщение!

Те са и единственият сервиз за Evolveo в България подозирам?

Коментар

Първоначално публикуван от Mustela Преглед на мнение
                          ....Само соним не съм купувал, защото там цената е безумно завишена, за качеството, което предлагат.
                          ...
                          Как можеш да твърдиш, такова нещо , след като не си пробвал ?
                          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                            Как можеш да твърдиш, такова нещо , след като не си пробвал ?
                            Почти винаги оставам неразбран, когато спомена за съотношение цена-качество.
                            Соним са най-добрите в правенето на "твърди" телефони!!!!!!!!!!!
                            Но. Какво имам предвид.
                            При тях плащаме и хедонистична цена /мисля, че така се казваше/. Това е цена, която се плаща само заради марката.
                            Собствениците на Айфон ще ме разберат какво искам да кажа. Там също се плаща тази цена.
                            Телефоните на Соним, например ленд роувъра s2 трябва да струва не повече от 450-500 лева, а не исканите за него близо 1000.
                            Всичко разбира се е относително.
                            Имам наблюдения и върху тази марка, но не са преки.
                            Но определено те са най добрите, ето това е техния смартфон http://www.sonimtech.ca/xp7/xp7.php
                            Изглежда добре.

Коментар

Някой има ли идея от къде може да се намери оригиналния ром ма Evolveo q4 успях на моя да му скапя високоговорителя предполагаемо инсталирайки приложение което така и не тръгна но след това пък говорителя умря,интересното е че на слуашалки работи нормално но на външния говорител намали звука и започна да пращи а от сутринта вече почти не се чува.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Е , ако имаш гаранция що просто не отидеш да видиш какво ще ти кажат.Може да е хардуер.
                                Peugeot 4007
                                ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X