Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на телефон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на телефон

В крайна сметка така ще стане въпроса е колко ще ме мотаят гадовете за това се мъча сам да се справя ако може.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
      Някой има ли идея от къде може да се намери оригиналния ром ма Evolveo q4 успях на моя да му скапя високоговорителя предполагаемо инсталирайки приложение което така и не тръгна но след това пък говорителя умря,интересното е че на слуашалки работи нормално но на външния говорител намали звука и започна да пращи а от сутринта вече почти не се чува.
      http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=551761

Я разгледай линка. Може да си намериш нещо.
      Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Mustela Преглед на мнение
        Но определено те са най добрите, ето това е техния смартфон http://www.sonimtech.ca/xp7/xp7.php
        Изглежда добре.
        Ако точите лиги по този модел да дам едно рамо - това пристигна вчера от mailing list-ата на Sonim:

https://www.indiegogo.com/projects/s...id-smartphone/

Само 500 бройки са пуснали на тази цена.

Ако беше dual-SIM и не си бях взел телефон преди 1 седмица щях да му се метна на тия пари, но ми е омръзнало да нося по 2 телефона и да синхронизирам контакти като гламав. Да се чудиш защо са разкарали втория SIM слот в тая тухла...

Коментар

Първоначално публикуван от TheGrave Преглед на мнение
          Ако точите лиги по този модел да дам едно рамо - това пристигна вчера от mailing list-ата на Sonim:

https://www.indiegogo.com/projects/s...id-smartphone/

Само 500 бройки са пуснали на тази цена.

Ако беше dual-SIM и не си бях взел телефон преди 1 седмица щях да му се метна на тия пари, но ми е омръзнало да нося по 2 телефона и да синхронизирам контакти като гламав. Да се чудиш защо са разкарали втория SIM слот в тая тухла...
          С този курс на долара към днешна дата, хич не е изгодно.

Коментар

С този курс на долара към днешна дата, хич не е изгодно.
            Като дойде на двойна цена в БГ курсът ще ти е последната грижа

Коментар

Първа среща с тоя Strongphone Q4 - 1:0 до тук за него. Слотовете за SIM картите са МЕГА идиотски. С ширина са (почти) за нормален SIM, който отказа да поеме след няколко опита, а Micro SIM може да хлътне вътре неограничено. Не знам що бях решил, че съм чел, че е MicroSIM. Процедурата по изваждането отне 10 счупени клечки за зъби, 2 почти счупени игли и около 3 часа псувни по всичкото китаец дето се е пръкнало по Земята. В процеса е възможно да съм увредил нещо вътре, макар че ме съмнява - бях много внимателен.
              Последно редактирано от TheGrave; 04-12-14, 21:20.

Коментар

a мнение за Wiko? в Германия ги има вече навсякъде...

Коментар

Първа среща с тоя Strongphone Q4 - 1:0 до тук за него. Слотовете за SIM картите са МЕГА идиотски. С ширина са (почти) за нормален SIM, който отказа да поеме след няколко опита, а Micro SIM може да хлътне вътре неограничено. Не знам що бях решил, че съм чел, че е MicroSIM. Процедурата по изваждането отне 10 счупени клечки за зъби, 2 почти счупени игли и около 3 часа псувни по всичкото китаец дето се е пръкнало по Земята. В процеса е възможно да съм увредил нещо вътре, макар че ме съмнява - бях много внимателен.
                  Няма нищо по-хубаво от трудно влизаща сим карта. Това означава, че при изпускане същата няма да загуби контакт. Такъв ефект е търсен и тук.
                  Чак пък да объркаш микро сим със сим!

Коментар

Няма нищо по-хубаво от трудно влизаща сим карта. Това означава, че при изпускане същата няма да загуби контакт. Такъв ефект е търсен и тук.
                    Чак пък да объркаш микро сим със сим!
                    Мани, уникален дебил съм Пак, че не успях да го повредя де.

Големи драми със звука имам. Ни в SIP апликации, ни в Skype ме чуват. Някакъв специален тунинг на микрофона нужен ли е?

Коментар

Между другото - микрофона в долния десен ъгъл една малка дупчица ли е, че не го намирам по диаграмите? Гледам, че е закрита от screen protector-a

Коментар

Между другото - микрофона в долния десен ъгъл една малка дупчица ли е, че не го намирам по диаграмите? Гледам, че е закрита от screen protector-a
                        Да!
                        Просто махни протектора- за този тел. не ти трябва.
                        Peugeot 4007
                        ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Първоначално публикуван от nikolas3 Преглед на мнение
                          Да!
                          Просто махни протектора- за този тел. не ти трябва.
                          Да, ама не. Остава да съм омазал в Engineering Mode нещо. Някой може ли да помогне със screenshots, че имам най-малко 2 седмици до прибиране в БГ и среща със сервиз? Влиза се през Dialer-а:

*#*#3646633#*#* = > Hardware Testing => Audio => Normal Mode

Някакъв начин да се преинсталира оригиналния firmware без да се наруши гаранцията? ОТА не ми намира ъпдейти, но и не дава опция да свали текущия firmware.

Коментар

тук данните са:type Sip
                            level 0
                            value 0-255
                            112

max value 0-160
                            144

Я си направи един хард ресет/ в менюто има заводски настройки/
                            А що пипаш нещо дето работи......сърце мъжко не трае
                            Peugeot 4007
                            ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Първоначално публикуван от nikolas3 Преглед на мнение
                              тук данните са:type Sip
                              level 0
                              value 0-255
                              112

max value 0-160
                              144

Я си направи един хард ресет/ в менюто има заводски настройки/
                              А що пипаш нещо дето работи......сърце мъжко не трае
                              Хаха, не беше такъв случая В някакъв момент изчезна звука и от там се почна troubleshooting стъпка по стъпка. Factory reset правих няколко пъти, но това не влияе на стойностите в Engineering Mode (доколкото разбирам само преинсталация на firmware-а го прави).

Мерси за данните, тези ми съвпадат. Според мен, ако има нещо то ще е на Type Mic - какви стойности виждаш на Levels от 0 до 6?

Коментар

Докато чака телефона да стигна до сервиз пробвах да напъна Garmin Street Pilot с нулев успех. Въртях какви ли не версии от тази тема:

http://www.ipmart-bg.com/showthread....9-Up-to-v2.35/

Някой успял ли е да го подкара досега?

Тук има едно неприятно мнение, че за MT6589 "може и да не работи":

http://www.ipmart-bg.com/showthread....l=1#post489503

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X