Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой оператор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой оператор?

Аз също се връщам към Мтел. Абонат съм на Виваком от 6 години, но за фирмата ми предложиха по-добри условия от Мтел. Много по гъвкава ценова политика имат и някои дребни екстрички, които ги няма другаде.

Коментар

Здравейте. днес минах от Мтел на Виваком. Има промоция за 2.90 лева месечно офертата е за 60 минути към стационарни и 60 минути към мобилни. И също 3600 минути към един любим номер от Виваком. Също взех модем и карта за интернет 1ГБ за 9.80 лева с ДДС. Но служителите ме излъгаха защото модема е кодиран към Виваком. Да си знаете че всички модеми са им кодирани. Аман от некъдарни служители.

Коментар

Естествено че са заключени,виж има тема как се дебрандират
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Цената на дребно на тия модеми е около 10 лева... толкова ли нямаха от Вива та въобще си се занимавал с това...

Коментар

Абе високоскоростните не са 10лв. От доста време имам модеми на Виваком - отключват се с поглед
            Гледаш модела на модема, пишеш в търсачката и ти излизат предложенията за отключване.
            Преди половин година си смених единия модем с по-високоскоростен (отново от Виваком) - отключих го отново веднага, защото не се знае дали няма да ми потрябва някога с друга карта...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
              По-малоумно решение скоро не бях срещал- хората се чудят как да постигнат по-изгодни условия, а ти си го начукваш квадратен заради един телефон ? Същия тел. можеш да го вземеш на лизинг от кой да е магазин за същите пари горе-долу- за чий ти е да се вързваш с неизгоден договор заради него ?

ПС: За малоумните служители- това не е оправдание да се прецакваш. Особено пък с виваком- тея имат купища офиси (за разлика от мтел и глобул) и много бързо се намират читави служители. Ако пък не са ти харесали условията служителя не е виновен- друг ги измисля правилата и условията...
              Наистина уловката за избор при смяна на оператор е телефона...а в много БГ сайтове може да се намери същия телефон на дооста по-добра цена. Говорим за най-новите модели. А ако са минали повече от 3 месеца, толкова му пада цената, че е неизгодно да се взема на изплащане от оператор.
              Колкото до тарифните планове, сметката е много проста. Има вече универсална цена на пазара - 5 ст/минута с отчитане на секунда, и без месечна такса. Вижте justcall.bg за инфо. Сметката показва, че ако говориш 600 минути, това означава че НЕ ТРЯБВА да плащаш повече от 30 лева с ДДС тотал - месечна такса и разговори. Иначе си прецакан. А ако имаш хубав 3G, непадащ под 128К, както предлага жълтия оператор, то решението на justcall.bg е универсално. Да не говорим че в офиса, у вас или в заведения, хотели и пр. публични места имаш достъп до Wi-Fi и прескачаш мобилните оператори без засилка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X