Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой оператор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой оператор?

2015-2016-та ще се премахне руминга в Европа
    Та стискам зъби още година и най-необвързващия договор сключвам
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Хич недей да се надяваш- гарантирано ще има ограничения... Веднага се сещам за следните:

Карта с възможност за роуминг се издава само на граждани на държавата- няма да можеш да си вземеш немска/английска карта.
      Безплатният роуминг ще бъде ограничен във времето, да кажем 2-3 месеца- стигат за почивка + няколко служебни разходки.
      Ще има промени в тарифите- без роуминг ниски цени, с роуминг по-високи цени.

Съвсем отделно:

Ти примерно си взимаш английска карта и си я ползваш тук- ОК. Роуминга пада и се счита, че се намираш у дома си, независимо къде си в момента- ОК. Само дето това "у дома" е в държавата където е издадена картата. Аз за да ти звънна плащам международен разговор- забрави. Ти да ми звъннеш- същата схема. Та де е кирията в крайна сметка ? Или смяташ, че ще ти е по-евтино да водиш международни разговори от английска карта вместо да ползваш БГ такава ?

Полза от отпадането на роуминга ще има когато наистина го ползваш- няма да плащаш когато ти позвънят, и ще си говориш на нормални цени с БГ. Всякакви други врътки ще са неизгодни...

Коментар

Ще го въвдедат, след като е внедрен някакъв друг компенсиращ механизъм.
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Е нали затова влиза в сила от 15.12.2015г.- за 20 месеца все ще измислят как да си избият парите...

Коментар

Така както си поставил въпросите,моя отговор клони към В...К..,но в крайна сметка решението си го вземаш ти.Поздрави!
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

За съжаление от Виваком ме прецакаха - не можело при прехвърляне на собственост от физическо лице на фирма да закупя телефон. Наложи се да мина на мтел. Потвърждавам, че 3Г покритието им е мноооого зле.
              Александър

Коментар

Днес в М-тел ми обясниха, че тарифирането 30+1 било само за три вида НОВИ абонаменти. Азък за парата по btv... Явно, прецакването на абонатите си продължава с 60+1, или при разговор от 60+1 секунди продължава да плащаме за 2 минути
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ама ти очакваше това 30/1 да важи за всички тарифи и да ти е изгодно ли ? От КРС наредиха да имат поне 2 такива тарифи за да имаш избор- всичко е спазено и наред... Това, че на теб, мен и общо взето 99,5% от потребителите не им е изгодно е друга тема- важното е, че имаш избор.

Коментар

Просто отбиват номера за да могат да кажат, че са спазили евродирективите... Тъпо, но факт. За съжаление по книга са ги спазили, а и от Европа нямат право директно да нареждат какво да се прави.

Коментар

По темата, при интернет определено вивата е по-добра, и към мтел но само за разговори.

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                        Ама ти очакваше това 30/1 да важи за всички тарифи и да ти е изгодно ли ? От КРС наредиха да имат поне 2 такива тарифи за да имаш избор- всичко е спазено и наред... Това, че на теб, мен и общо взето 99,5% от потребителите не им е изгодно е друга тема- важното е, че имаш избор.
                        Е, поне се надявах ... Когато купуваме, напр. сирене, за кило и сто плащаме за 1,100 кг, а не за 2 кг ... нали?
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Всички закони се прокарват на лобистки принцип, така че нищо чудно - направено е така, че да могат да заобиколят закона... А колкото до избора на оператор - ако не беше изгодната оферта за телефон на изплащане и малоумието на вивакомските служители, никога не бих избрал Мтел, но какво да се прави - съдба... Поне засега не получавам СМС-и за разни игри.
                          Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                            ... А колкото до избора на оператор - ако не беше изгодната оферта за телефон на изплащане и малоумието на вивакомските служители, никога не бих избрал Мтел, но какво да се прави - съдба...
                            По-малоумно решение скоро не бях срещал- хората се чудят как да постигнат по-изгодни условия, а ти си го начукваш квадратен заради един телефон ? Същия тел. можеш да го вземеш на лизинг от кой да е магазин за същите пари горе-долу- за чий ти е да се вързваш с неизгоден договор заради него ?

ПС: За малоумните служители- това не е оправдание да се прецакваш. Особено пък с виваком- тея имат купища офиси (за разлика от мтел и глобул) и много бързо се намират читави служители. Ако пък не са ти харесали условията служителя не е виновен- друг ги измисля правилата и условията...

Коментар

Мтел не са чак толкова зле... напоследък дори си стават, ако си с верният план. Лично аз не ги ползвам, като частно лице, но имам няколко познати на тях и някои случай се стига до по-ниски сметки от тези в Глобул.

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                                По-малоумно решение скоро не бях срещал- хората се чудят как да постигнат по-изгодни условия, а ти си го начукваш квадратен заради един телефон ? Същия тел. можеш да го вземеш на лизинг от кой да е магазин за същите пари горе-долу- за чий ти е да се вързваш с неизгоден договор заради него ?

ПС: За малоумните служители- това не е оправдание да се прецакваш. Особено пък с виваком- тея имат купища офиси (за разлика от мтел и глобул) и много бързо се намират читави служители. Ако пък не са ти харесали условията служителя не е виновен- друг ги измисля правилата и условията...
                                Много бързо ме определи зa мaлоумен, без дa знaеш зa кaкво стaвa думa точно. По-изгодни незнaм дaли щяхa дa сa във Вивaком, още не съм получил месечнa сметкa, но дa ми твърдиш, че нa лизинг от някое техно G2 ще ми излезе по-евтино - товa вече е мaлоумно. Просто Вивaком предлaгaт по-добри условия зa физически лицa. Същия телефон с 200 лв отгоре, щото фирмите си теглели ДДС-то? WTF. Просто кaзвaм - мтел сa по зле кaто покритие у нaс, и кaто цяло нa зaкрито, вероятно порaди по-мaлкия брой клетки. Вивaком от своя сгрaнa явно сa успели дa сложaт клетки нa всички блокове. В моментa подaвaм втори сигнaл в мтел зa лош обхвят, уж щели дa нaстройвaт нещо. После ще пробвaм с писмен, дa видим докъде ще докaрaт нещaтa.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X