Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Приятно очарован от iPhone 4s

    Да изровим темата...
    От скоро се заимах с 64Gb версията на айСектир 4ес. Използвам го успоредно с HTC Desire510. Разликите за мен са очевидни. Въпреки, че 510-ката се държи относително стабилно и се замисля значително по-малко от предишния ми андроид, не може да се сравнява с 4 години по-старата ябълка. Това нещо...работи. Синхронизира си всичко от гугъл акаунта ми, мейлите се получават веднага...абе работи!
    Айфона е джейлнат и игри, които преди качвах с кракнати .apk- та, одб файлове и съобразяване с резолюции сега се инсталират с едно натискане от неофициалния маркет.
    Така или иначе, не това е основното предимство на айфона. За мен поне това си остава бързодействието и мултитаскинга му. Мисля, че в момента няма друг телефон в тази ценова категория (250-300 лв), който да е съпоставим като бързодействие при аналогичен брой пуснати приложения.
    Камерата му е съвсем прилична, екрана достатъчен за нуждите ми. Ако ми дойде малък за разглеждане на чертеж или карта се прехвърлям на 510-ката.
    Едно от най-ценните за мен качества на айфона (и останалите продукти на марката) е качеството на звука. Не знам какви звукови чипове използват но звука е мнооооого напред спрямо Андроидските телефони и китайските МП3 плеъри, които бяха споменати по-напред в темата.
    Два са основните недостатъци на телефона (за мен):
    1. Батерията - ако само се говори а аз средно на ден имам по около 60-90 мин. разговори изкарва със зор 2 дни. Ако се ползва активно телефона с всичките му функции, на края на деня съм с 15-ина % заряд.
    2. Чупливост - стъклопакет е все пак. Мисля си обаче, че намерих добро решение на този проблем

    едит:
    Направи ми впечатление, че по-напред в темата усилено се обсъждаше, как може телефони с по-добри хардуерни характеристики да са по-евтини от ябълките. Според мен, идеята далеч не е в това, срещу определена сума да си купиш едно кило рам, 'нам си колко волта процесор, 200 грама храд диск, щипка гпс, и метър и половина LCD дисплей, както не е и правилно да се сравнява на базата хардуерни характеристики вместно на това как хардуера бива използван. Основния ценообразуващ елемент за мен би следвало да бъде съвместната работа на всичко в телефона - хардуер+софтуер. Като пример мога да дам повечето китайски андроиди - наблъскани са с як хардуер но не работят забелижимо по-добре (ако изобщо работят по-добре) от кадърно проектиран и оптимизиран HTC с параметри значително по-слаби от тях. Мисля, че айфона е оптимизиран отлично. Да, цената е напомпана и по-висока от тази на роботски машини с по-добри характеристики но това е заради марката, престижа и дрън дрън. Това обаче не означава, че не си заслужават - въпрос на лична преценка е.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от slaf4u; 06-05-15, 11:11. Причина: допълнение
    42

    Коментар


    • От: Приятно очарован от iPhone 4s

      Ползвам iPhone 5s, той ми е първия и вече го ползвам година и нещо, като цяло (пу-пу) много съм доволен от него и няма никаква грешка, преди малко видях една снимка, как би изглеждал след 2 години iPhone с OLED екран, да ви кажа честно влюбих се в този дизайн, наистина изглежда много привлекателен както е обвит в дисплей

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5e_lcgz7v.jpg
Прегледи:1
Размер:35.2 КБ
ID:5693766

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X