Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Приятно очарован от iPhone 4s

Момчета, за да не пускам нова тема. И аз се замислям за apple телефон, но малко ме притеснява, че може да изгубя функционалност. Примерно може ли да се четат прикачени файлове директно от мейла - пдф и док, как е живота на батерията и голяма пречка ли е малкият екран при писане на мейли и четене на интернет страници ?

Общо взето се колебая между Iphone 5C или LG G2/ Nexus 5

От 5 години съм само на андроид, но взе да ми писва нещо.
    Александър

Коментар

Няма да изгубиш функционалност, напротив.. Пак ще пишеш тук както аз в първи пост.. Предния ми беше Htc Sensation XL и точно размерите бяха кофти при мен лично, понеже не ми стоеше удобно в ръката и така падна, счупи дисплей и други ядове..
      Чете си пдф и док без ядове, батерията си е както всички останали смартфони - 1 ден, два с късмет.. Екранът е според мен е точно толкова, колкото трябва да бъде за да е удобен за употреба, мултитъчскриин, което ти позволява да приближаваш страница и т.н. Въобще аз всеки ден откривам по нещо интересно и се убеждавам, че това е телефона за мен..

Коментар

И аз да кажа, след 4 години с андроид, вече съм с 3-ти Iphone не бих сменил безпроблемната му употреба. Няма нищо общо с андроида... там постоянно се налага нещо да се "бъзика" тук дори от 6 месеца не съм го рестартирал....
        no signature no problems

Коментар

И все пак, колкото и да съм фен и собственик на няколко, не мога да отрека, че от първия Айфон насам, така и не си оправиха проблемите със обхвата. На места със слабо покритие редовно губи мрежа, докато произволен друг телефон няма подобни проблеми.
          Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
            И все пак, колкото и да съм фен и собственик на няколко, не мога да отрека, че от първия Айфон насам, така и не си оправиха проблемите със обхвата. На места със слабо покритие редовно губи мрежа, докато произволен друг телефон няма подобни проблеми.
            Наистина с 4-ката имах проблем с обхвата и съответно понякога трудно чувах какво ми казват отсреща, но 5-цата това го няма, дори чувам силно и дори се налага да намалявам силата на звука на говорителя, понеже много "вика".. А особено с новата версия на софтуера направо лети

Коментар

Има, има и 5-цата. В момента ми къса нервите заради покритието на един от операторите тук. А същевременно всякакви китайски двусимови андроид пръчки на съседите си ловят безгрижно...
              Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Аз пък съм доволен засега от обхвата. Има един друг проблем -сензора за близост при ярка светлина се обърква и ми се случва да ми се пусне екрана по време на разговор. Явно при белите 5ци го има това, но не бях чел преди да го купя. Някой знае ли добро безплатно приложение за заключване на екрана по време на разговор?
                Александър

Коментар

Айде още едно мнение да дам..
                  Брат ми чул няква реклама с готин бекграунд саунд и се влюбил в песничката му..
                  Съответно се включва shazam-a на жена му, htc one и нищо не открива.. Сядам аз до него и питам ква е мъката.. Ми на, не мога да намеря тая песен, нито в тубата, нито в торентите, нито в мп3 сайтовете..

Добре, дай да пробвам.. Пускам моя шазам, намира я за има-няма 10 секунди.. Хубаво.. Давай да търсим в нета-нъцки!
                  Няма я никъде, ама гуглето на първа страница изкарва два линка към iTunes.. Отварям и виждам 0.99 евро цена.. Що не?!? Пуша по 2 кутии цигари на ден, та една песничка ли да не взема.. И до там с проблема.. Иначе оня моя брат, фанатик на тема музика, щеше да си блъска главата.. От ДСК ми пратиха смс, че съм олекнал с 2 лева, ам брата бешена кеф и ми даде 4..

Коментар

А как стана прехвърлянето от iPhone на htc - то? Имаше ли някакви рестрикции или си се прехвърля като при другите смартфони, примерно чрез bluetooth?
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

През блуту не става.. Свалих си я на компютъра и му я качих на сървър да си я изтегли.. Като преди това от m4a я конвертирах в някакъв онлайн конвертър на mp3, а като размер беше 11мб, което е готиното всъщност, понеже с такова качество трудно се намира мп3-ка.. А тая е директно от изпълнителя..

Коментар

• Re: Приятно очарован от iPhone 4s

На IPhone рестрикции да искаш, има за всичко. Факт е, че е по малко бъгав от андроид, но лично мен няма с какво да ме грабне. Десо още ли не ти писна ай ай ай.

Коментар

Няма, Дани! Всеки ден ме накефва с нещо.. Бе ти що не земеш от някой приятел, ей така, за ден два, да си поиграеш, пък после пак ще си говорим..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            През блуту не става.. Свалих ... я на компютъра .... качих на сървър .... преди това от m4a я конвертирах ... на mp3, а като размер беше 11мб.....
                            Дааа, наследството на чичо Steve Jobs. Всичко под контрол и никакви фриволности. За нещо, което мога да прехвърля с два - три клика, трябва да мина през едночасови манипулации. И всичко това на фона на съвременните възможности за свързаност. За това не ме грабват тези с нагризаната..... Не, че тези рестрикции не се разпространяват вече при почти всички производители, но все пак...
                            Иначе това наистина са добре похарчени 99 евроцента и песничката сигурно си е струвала.
                            Поздрави!
                            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                            First impression is not always true. Get inspired.
                            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                              Дааа, наследството на чичо Steve Jobs. Всичко под контрол и никакви фриволности. За нещо, което мога да прехвърля с два - три клика, трябва да мина през едночасови манипулации. И всичко това на фона на съвременните възможности за свързаност. За това не ме грабват тези с нагризаната..... Не, че тези рестрикции не се разпространяват вече при почти всички производители, но все пак...
                              Иначе това наистина са добре похарчени 99 евроцента и песничката сигурно си е струвала.
                              Поздрави!
                              Ето къде е заровена отхапаната..
                              Иначе едночасовите щяха да са незнайно-колко часови..
                              После, продължаваме с качеството, където при мр3-ка е може би най-важното..
                              Абе, гот си е..
                              Пак казвам, ако някой има възможност, да вземе, да пробва за два-три дни, пък после пак да говорим..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                                Ето къде е заровена отхапаната..
                                Иначе едночасовите щяха да са незнайно-колко часови..
                                После, продължаваме с качеството, където при мр3-ка е може би най-важното..
                                Абе, гот си е..
                                Пак казвам, ако някой има възможност, да вземе, да пробва за два-три дни, пък после пак да говорим..
                                Аз съм пробвал всичките(от 3g нататъка). И ако бяха мои отдавна да съм ги запознал с земята....

P.S. Сега като се замисля, са седели по 2-3 дена при мене, да им се боря с простотиите... дето принципно се вършат за минути...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X