Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Десо само чакам приятелю да ти писне от ограниченията и да започнеш да го ръчкаш поне си те знам, няма много да изкара, ако не беше ръчкал хтц то и то щеше да работи
    Ще те държа в течение!
    Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
    Като гледам как вече търси варианти за заобикаляне на jailbrake скоро ще е
    Аз не търся варианти, просто съм регистриран и в други форуми и си чета..Особено темите за iOS, нали го разучавам в момента..

Коментар

Re: От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Като гледам как вече търси варианти за заобикаляне на jailbrake скоро ще е
      Ами нормално въпреки че ми вика на мен хакер, съм сигурен, че го сърбят ръчичките да го сръчка, аз за това казвам, всеки си избира телефон в зависимост за какво ще го ползва, от ай фона бих могъл да го ползвам за телефон и да си чета пощата, това ми е крайно недостатъчно - за това хандроид ами и той натам вървял, ами не ми пука едно убунту фоне и съм пак в играта - или директно линукс, Марто няма какво да очакваш толкова от убунтуту -то пак си е линукс - може би ще е по-добре ако не се ползва джава за цялото УИ както е в момента с хандроида.

Коментар

От: Приятно очарован от iPhone 4s

Между другото

Коментар

Re: Приятно очарован от iPhone 4s

При положение че се ползва истински линукс кърнъл, в който има всички драйвери на телефона - инсталацията на линукс не е невъзможан.
          Последно редактирано от Daniel; 29-10-13, 14:26.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Няма проблем нито да си качваш музика на Айфоня от компа, нито да избереш коя да е от качените песни и да я зададеш като рингтон, при това напълно законно (разбирай без да хакваш телефона)... Просто това става по предвидения от производителя начин, а не както на нас ни скимне (пиша това с уговорката, че съм с 4-ка, но той ОС е един и същ)... В телефона си имам качени над 6GB музика и мога да си джуркам тоновете на звънене, както ми е кеф! Единствения проблем, е че не може да стане директно от плей листа, а съответната песен трябва да се прехвърли в "ringtones" през айтюнса! Хубаво е да се четат инструкциите за експлоатация, а не да се открива (или в случая, да не се открива) топлата вода наново...
            Да, да, ама не

Я опитай, така както имаш 6 гигабайта музика, да споделиш една песен с мен (моя комп.) или аз да ти кача 2 песнички от моя комп на теб !

........... ще ти кажа - не се мъчи, не става , може да ти кача две песнички от маят комп, ама всичките ти други 6 гигабайта ги затрива.

Това за сега е най-огромното недоразумение с което съм се сблъсквал.

С две думи тъпата синхронизация с ITunes, когато я направиш на един комп, на друг не става !!!
            TLC 90 1KZ-TE 2000г.
            "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              При положение че се ползва истински линукс кърнъл, в който има всички драйвери на телефона - инсталацията на линукс не е невъзможан.
              Да и си мисля каква джобна мощ може да има човек. Със сегашните 4 ядрени процесори, дето ги нямат даже 80% от лаптопите...

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
                Да, да, ама не

Я опитай, така както имаш 6 гигабайта музика, да споделиш една песен с мен (моя комп.) или аз да ти кача 2 песнички от моя комп на теб !

........... ще ти кажа - не се мъчи, не става , може да ти кача две песнички от маят комп, ама всичките ти други 6 гигабайта ги затрива.

Това за сега е най-огромното недоразумение с което съм се сблъсквал.

С две думи тъпата синхронизация с ITunes, когато я направиш на един комп, на друг не става !!!
                Айде бе! Имам цели 4 компа и с 4-те става (даже 3 от тях не са Епъл)... Компа няма никакво значение, а акаунта на телефона, който си създал още с първото му вклюване (щото без него не става)! Като го включиш телефона в компа, айтюнса ти иска оторизация (паспорт,парола), ако преди това си включвал друг телефон на Епъл, даваш му я и си ти... Абе вие от къде падате и що си давате парите за неща, дето ама хич не ви е ясно как да ги ползвате?!!!
                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 29-10-13, 15:00.

Коментар

Re: От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Да и си мисля каква джобна мощ може да има човек. Със сегашните 4 ядрени процесори, дето ги нямат даже 80% от лаптопите...
                  https://wiki.debian.org/Mobile#Devices

Погледни уики то на дебиан - те хората си правят - даже плазма десктоп може да си сложиш, може да си го направиш и дуал бут - кеф ти андро кеф ти дебиан.

Коментар

Айде бе! Имам цели 4 компа и с 4-те става (даже 3 от тях не са Епъл)... Компа няма никакво значение, а акаунта на телефона, който си създал още с първото му вклюване (щото без него не става)! Като го включиш телефона в компа, айтюнса ти иска оторизация (паспорт,парола), ако преди това си включвал друг телефон на Епъл, даваш му я и си ти... Абе вие от къде падате и що си давате парите за неща, дето ама хич не ви е ясно как да ги ползвате?!!!
                    Така де, така ! Нямах предвид твойте си 4 или 64 компа, а да ми дойдеш на гости на моят комп с моят акаунт.

А въпросът ти е съвсем резонен и абсолютно на място, лошото е, че разбираме, че сме си дали парите за "недоразумения", които не знаем как да ползваме - постфактум

П.П. ........... и, че трябва да отделим време, за запознаване с тъпите хрумвания на "великият" Джобс, горе долу толкова, за колкото хората завършват магистратура по произволна специалност
                    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

• От: Приятно очарован от iPhone 4s

тъпите хрумвания на "великият" Джобс, горе долу толкова, за колкото хората завършват магистратура по произволна специалност
                      Дали хрумванията са тъпи не знам, но е факт, че 85-90% от музиката на американците минава през iTunes и си плащат за всяка песничка. Затова имат и такава икономика, затова имат и музикална индустрия бълваща сумати музика и клипове ежедневно...

Лично нямам нищо против концепцията на Apple, така са го измислили така са го направили, даже и работи, но както казах преди стига да можеш да си го позволиш...
                      Всеки иска да кара Ферари, даже ако има много късмет, може някои добър чичко/лелка да му хвърли утре едни ключове, ама то не е само да го има, трябва и бензин, и поддръжка...

Коментар

Така де, така ! Нямах предвид твойте си 4 или 64 компа, а да ми дойдеш на гости на моят комп с моят акаунт.

А въпросът ти е съвсем резонен и абсолютно на място, лошото е, че разбираме, че сме си дали парите за "недоразумения", които не знаем как да ползваме - постфактум

П.П. ........... и, че трябва да отделим време, за запознаване с тъпите хрумвания на "великият" Джобс, горе долу толкова, за колкото хората завършват магистратура по произволна специалност
                        Пускай на ЛС адреса, слагай масата и идвам - колко му е..?!! И с твоя и с моя акаунт, ще ти демонстрирам, че става, че и с моя телефон на твоя комп, както и, че не е нужна магистратура, а просто да се чете какво пише в прозорците дето ти изкачат... Повечето от пишещите тук в темата са IT специалисти или юзъри с доста висока техническа култура! Да си видял, някой да потвърди твоите "проблеми"...?!! Не съм от хората дето ще седнат да си измислят, за нещо, дето всеки втори си го има в джоба! Обиждаш ме...

Коментар

Дали хрумванията са тъпи не знам, но е факт, че 85-90% от музиката на американците минава през iTunes и си плащат за всяка песничка. Затова имат и такава икономика, затова имат и музикална индустрия бълваща сумати музика и клипове ежедневно...

Лично нямам нищо против концепцията на Apple, така са го измислили така са го направили, даже и работи, но както казах преди стига да можеш да си го позволиш...
                          Всеки иска да кара Ферари, даже ако има много късмет, може някои добър чичко/лелка да му хвърли утре едни ключове, ама то не е само да го има, трябва и бензин, и поддръжка...
                          Пак сравнявате Йейпъл с Ферари, и после пак ще ме питате що се обаждам. Таман съм се кротнал. Баш затова имат пари, точно заради Йейпъл баш! Да потърся ли статийки от вечно благодарния свят към бащицата Стиви, дето уж го променил? Вероятно живея на някакъв друг свят, нямам за какво да им благодаря.
                          "Всеки иска да кара Ферари" - да не са пуснали нещо 4х4 и да не съм разбрал?

Коментар

Затова имат и такава икономика
                            ХА

Това чудо - мобилното Убунту и аз го чакам (противно на теорията ти за Ай-зомбитата...)! Чета само прекрасни работи за него... Дано да са прекрасни и личните впечатления!
                            Ако някой е мераклия, да го слагам на Нексуса и започвам да разказвам? На дизайн много го докарва, но ежедневната употреба ми се струва ще е кофти.

Иначе за Айфоните... не мога да разбера как на повечето от вас им върши работа. Прикачването на файлове в пощата, които телефона не ги чете си беше мъка по-рано, искаше джейлбрейк, разни глупости от Сидия и т.н. Пробвал съм, е кофти работа. С Андроида ги нямам тези проблеми, прикачвам си каквото ми е кеф.
                            Това с ай тюнса също е огромна простотия. За да си кача музика, отварям, качвам вътре, след това синхронизирам.. филмите, трябва пък определен формат. Един наистина обикновен потребител(много по-обикновен от вас, участниците тук) определено не би се справил.
                            Когато пък тегля снимки всичко ми го пъха на едно място, чак после могат да се разделят, с Андроида предварително си ги подреждам по папките. При положение, че в телефона ми винаги има 2500 най-малко снимки, хич не ми допада да стоят в една папка.
                            Всичкото мога да го прежаля, но не искам, защото е една огромна подсъзнателна и изкуствена манипулация.
                            Ама то като при колите, всеки според нуждите и вижданията.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Понеже ме настъпиха по опашката, и се пресещам гадни работи... Качил съм си portfolio на google docs. Бъдещият ми работодател с Мак. Едно на ръка, че не можал сам да изтегли архива с парола, а е технически много по-опитен от мен. Отивам при него, и между другото го питам погледнал ли ми е картинките. Вика - ами не се дърпат. Залютих се аз - лаптопа за 4 ли 5 бона ли беше - не ще да ги пусне, щото не може да бърника в архива, заради паролата. Не се наемам да кажа Гугъл ли са виновни или Йейпъл, но на други OS си се точи безпроблемно. То му давахме изключения, то се клехме, че на наша отговорност, еле, понеже бях на място и се доверих на себе си, дойдоха с 300 зора.
                              Тия ако няма чалъм да киризят - фундаментален проблем, червен ERROR и дотам!

p.s. Ето, появи се Вайфон 4-ка за 270 лева с 16 гиги. Голямо Ферари, високо грозде, големи приказки! Повече ми прилича на операторски приемник - включваш - гледаш и дотам! Съвременния вариант на радиоточка.
                              Последно редактирано от Rabin; 29-10-13, 17:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение

p.s. Ето, появи се Вайфон 4-ка за 270 лева с 16 гиги. Голямо Ферари, високо грозде, големи приказки! Повече ми прилича на операторски приемник - включваш - гледаш и дотам! Съвременния вариант на радиоточка.
                                И на следващ пост в същата тема е зададен много точен въпрос!
                                Щото и 5-ица ми предлагаха за 250 лева ама сложиш ли картата и гориш.. Нали се сещаш кво говоря..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X