Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приятно очарован от iPhone 4s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
    Всеки който не е ползвал айфоня го плюе. НЕ съм чул за някой,който е минал от Айфон на андроид...докато обратното... колкото искаш.
    Бившето шефче мина от iPhone 3 на Андроид и не ще и да чуе да се връща при Apple. По форумите е тъпкано с подобни случаи, вкл. и iPhone5 .

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
      Всеки който не е ползвал айфоня го плюе....
      Защо смятате, че 'отрицателно настроените' плюем айфона? Просто показваме недостатъците, които са ни отказали от този избор...
      Това, че не забива е супер... Но това да работи без зависване е нормалното и искано състояние за всеки телефон
      И съвременните телефони обикновено го изпълняват... Последния телефон, който ми зависваше от време на време (около 3 пъти годишно) бе Нокия Н8, и затова реших да сменя платформата.
      А относно дали има база за сравнение или не - пазара го показва И май не е в полза на Айфона дори и с огромните рекламни кампании (да, там са царе - не може да им се отрече )
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Разни хора, разни идеали..
        Просто нещата, които мен лично ме интересуват, свързани със смартфоните, напълно се изпълняват от айфоня.. Като се има на предвид, че е едва от 2 дни в мене..

П.С. Ако някой се сеща за интересни апликации да драска, че избора е много голям и се лутам из сторе-то..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          Разни хора, разни идеали..
          Просто нещата, които мен лично ме интересуват, свързани със смартфоните, напълно се изпълняват от айфоня...
          То ако така ще я караме - нито Вайфоня ме удовлетворява, нито който и да е друг смартфон. Ходя с 2 древни телефона, батериите им карат по 1 седмица, и носят на бой. Това ми трябва. Дори камера нямат. Когато ми трябва да съм мобилен си имам лаптопче колкото книга. Обмислям варианта и за таблет.

Коментар

Добре де, опиши програмите, които са ти наложителни, опиши си проблемите и да ти търсим решение.. Батериите са ясни, як смарт с як дисплей повече от 1 ден батери не търси.. Закон Божи.. На бой носи само 3310 на нокиа и тва инфо от 1ва ръка, ма не е смартфон..
            Когато ми трябва да съм мобилен си вадя таблета от сака и действам, всъщност, вече мисля да го пускам за продажба, че стана два дни не съм го пипнал, може да се разберем нещо, тъкмо на 24-ти го изплатих..

Коментар

Срещат се двама приятели, които не са се виждали отдавна:- Какво ново при тебе? - пита първият.
              - Ами вчера жена ми ме напусна.
              - Ох, не знам какво да ти кажа. Иди в кръчмата и се напий, ще удавиш мъката.
              - Няма да стане.
              - Защо, пари ли нямаш?
              - Пари има, мъка няма!
              "опиши си проблемите и да ти търсим решение."
              Нямам проблеми с телефоните.

Коментар

Пак ще самоцитирам... Малко четене, няма нужда от джейлбрейк и проблемите с кинтите ти се решават..Силно препоръчвам Гугъл търсачката,,

Коментар

Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Десо първо честити фонче, най важното е да ти върши работа.

Сега за андроида, трудно се прави операционна система която да е хем малка, хем бърза и да върви на всякакъв хардуер - от тук започват проблемите - а голямите компании ги довършват с писането не техни собствени кретении - както Преслав е писал по горе - чист гугъл андроид работи най добре - Самсунг не ги харесвам заради всички шитни забити в телефона и супер гнисния интерфей - прилич ми на ай фон, него не го харесвам по същата причина - много грозен интерфейс,
                  Сега нормално е да работи много по добре - производителя на телефона си има собствена ОС съобразена с хардуера който продава и да работи много по добре и много по стабилни и да никога няма да си купа такъв телефон, но това е личен избор.

Същото се отнася и до самсунг и хтц - ако някой ден имам такъв, първото което ще направя е, ще го рутна и ще си инсталирам възможно най чистия гугълски андроид. Ако някой има хтц дезире - старата кочина нека пробва моя ром има го в форума - този старичкия а андро 2.3.7 в момента е 3 дни 19часа - само разговори де, батерията е на 25 процента, но с оригиналния ром изкарваше от сутринта до вечерта със същото ползване.

В крайна сметка всеки си взима телефон според нуждите му - например жената си ползва тези с копчетата и не иска да чуе за тъч дисплей и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Е то по тая логика и Ферарито не е много спортен автомобил защото не става да се кара по дупките така както Голф ГТИ.

Айде ми обясни защо при мен не е телефон след като с подписване на 2 годишен договор го взимам за около 200-230 кинта дебелия модел нов и го ползвам до другите 2 години,че и повече ако ми е наследство от жената.
                    Аповете са му сьвсем нормална цена и не зацикля и не кляка,за навигация,поща,интернет и какво ли още не нЕма Геле.Е нямам кракнати и не струва една заплата щото някой откачил или имал пари па дал и после му е кофти,че не бьрка бетон телефона.

И не го сравнявм с нещо за 500 лева пьк той струвал 1200 да речем.Аз само питам защо не е телефон след като с такова мога да си вьрша работата,да си водя кореспонденцията,да покрива всичко което искам,като Левски е и си струва нормалните за мен пари?
                    Не е телефон защото няма обхват,не се чува,пада му батерията,екрана му скапан,ГПСа му кофти,бавно зарежда,не дьрпа и не врьзва информацята която имаш в компа ти,аповете са му малко...................???Не разбирам много,ползвам го от години,жената и тя така,брата,жена му,сестра ми,на голямия син сьм му взел Ипад Мини,малкия наследи Айпода на брат си,аз сьм с големия Айпад 2 модела,брата още с единицита кара..........и грам проблем нищо не е направило.Кажи ми защо не стават?Просто,като за нормален юзьр

Ферарито е кола за кеф и за хора които могат да си го позволят. С Ипхона нещата са горе долу същите. Проблема обаче идва тогава, когато хора които не могат да си го позволят по неведоми пътища се сдобиват с такъв телефон... Под това да си го позволиш нямам в предвид само да го вземеш от някоя заложна къща например за 400-500 лв, а в това да може после да го ремонтираш ако се наложи, да му купуваш приложения...
                    Марто каза - "ако ми трябва някое приложение мога да си го купя" проблема обаче е, че с 80% jailbrake нати телефони в BG явно 80% от собствениците не мислят така...

BENZBOSS - при тебе положенито е друго. Естествено е, че след като всичко ти е Apple и телефона да ти е Apple... Най малкото заради синхронизацията. Да не забравяме, че apple като цяло са с доста затворена концепция, и като изключим това, че пуснаха iTunes и Safari за Windows нещата не са се променили много... (Доскоро и Mac хардуера си беше само Mac хардуер (несъвместим с нищо друго) клавиатури, мишки, монитори, че и от вътре...

Коментар

Така може ма не е виновен телефона тогава.Аз си карах със стария Самсунг до момента в който едва не се метнахте на едни скали та брата подсказваше от неговия Айфон,аз карам и пред мен навигация за 4 бона,а той с Ап за 9.99 ми вика Карай по в дясно.Е от тогава до тоя момент не съм се замислял дали си струва парите всеки месец или не,един емайл да отговоря преди конкуренцията,една информация на месец да мога да намеря с негова помощ и се е избил 10 пъти.

На мен също ми е чудно за чий го носят някои като нямат нет или са го нафлякали с пиратски далаверки па после се чудят що клякам.Моите що не клякат и проблеми нямам и не само аз?
                      Е от пада ти пиша,брата чете от телефона си,моя пък го играе навигация,че сваляме едни лодки до наше село.Аз на това едва ли не с живота си му вярвам,и двете навигация резервни в момента са ми Аймамата и още съм жив.

Не е виновен телефона макар,че си има недостатъци.Ако го направят да плува,водонепроницаем и батерията да му държи по 10 дни ще им дам едни 500 долара горница,ако пък имат и убийствено червен модел ше ги цуна по муцунката.

Всеки за него си,при мен се избива всеки месец,но не го ползвам за гъзария / баси газарията,имаш телефон /а да си върша работата с него и оплаквания големи нямам,бива машинката.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        ..Ако го направят да плува,водонепроницаем..
                        За това, което може, даже и не е скъпо..Го-про и телефон в едно!

Коментар

Най-важното е да върши работа и да ти е удобен

Коментар

От: Re: Приятно очарован от iPhone 4s

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                            Най-важното е да върши работа и да ти е удобен
                            Дани, днес вече му сложих и сим-картата.. Разговорите започнаха.. Микрофона работи добре, чуват ме, слушалката звъни, прехвърлянето от data към wi-fi става светкавично, без да се колебае коя от 3-те ми мрежи да избере, винаги уцелва най-мощната..
                            Снимките няма да ги коментирам, щото не е фотоапарат, но функцията да прави панорамни снимки супер много ме зарадва..
                            Имейли, скайп, вайбър, уат'с ъп, фейсбук и всичко останало си идва точно на време, както по-назад в темата описах..
                            Не съм пробвал твоя ром на хтц-то за съжаление и може би щях да ги приравня с аифоня, сигурен съм..
                            Просто за момента стоково ХТЦ включително и ONE версиите са далеч от ай-сиктиря..
                            Силно ти препоръчвам, ако имаш възможност да ползваш една седмица, примерно, един такъв, с твоите си мейли, настройки, профили и предполагам ще се счупи леда..
                            Знаеш ми дивотиите по ХТЦ-то и че съм белалия човек..

Коментар

И аз мога да похваля калъфите на Lifeproof.
                              Ползвам такъв на 5-цата от два месеца - топих го в Гърция с каяка, тук по язовирите. Прави страхотни снимки и клипове под и над водата.
                              Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Десо не мога - няма софтуер - трябват ми много неща които ги няма за лай фона или са много цифра - хайде дори и да ги има и да ги купя няма да му преживея грозния интерфейс с отврат иконите а и не ми харесва, че не мога да си го преинсталирам с каквото ми харесва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X