От: Приятно очарован от iPhone 4s
За разлика от повечето коментиращи, аз имам голям опит и с двете концепции - постоянно са ми по джобовете... Софтуера който съм качил на Самсунга е половината на твоя, но за разлика от повечето юзъри, аз не купувам смарт телефони от гъзария, а защото ги ползвам на макс - като работни мулета. Проблема не е в количеството софтуер, а в начина по който работи софтуера и по-точно - начина по който използва хардуерния ресурс! С последнната версия на iOS върнаха в играта всички стари 3G модели на Епъл - всичко работи и разликата е само в скоростта, заради по-слабия и стар хардуер! Това при Андроид няма как да се случи, защото всяка следваща версия е в пъти по-лакома за хардуер от предходната, до степен да не може, да бъде подкарана на по-стар телефон! В Гугъл не са и чували за оптимизация - просто изикват от производителите да помпат хардуера, за да са конкурентни като скорост и производителност! Това е и причината Андроид базираните марки да започнат да вадят по две поколения от модел на година...
Първоначално публикуван от slowtraveler
Преглед на мнение

Що се отнася до приложенията - всичко наистина читаво, е платено и при двете ОС. Не съм хаквал телефон до момента и не мога да коментирам този аспект на нещата... Не ми е проблем да си купувам приложенията които ми трябват.
Коментар