Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Потвърждавам, че разделянето с Мтел и Виваком е много по-трудно и те въртят всякак, винаги има останали стотинки, винаги не е точно навреме и прочие глупости. Вероятно имат цял отдел, който се занимава с това да обучи служителите да увъртат хората.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
      Потвърждавам, че разделянето с Мтел и Виваком е много по-трудно и те въртят всякак, винаги има останали стотинки, винаги не е точно навреме и прочие глупости. Вероятно имат цял отдел, който се занимава с това да обучи служителите да увъртат хората.
      Не ви разбирам. От години съм се разделял с Мтел и Виваком няколко пъти, става с подаване искане за преместване в Новият оператор и Въобще не се занимаваш със Старият - просто ти изпращат фактура за оставащите задължения и край с тях.... до следващото преместване

Коментар

Все са ни въртяли.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          ...Въобще не се занимаваш със Старият...
          Меко казано странно. Договор можеш да прекратиш само със заявление/уведомление/предизвестие към този, с който си подписал.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
            Меко казано странно. Договор можеш да прекратиш само със заявление/уведомление/предизвестие към този, с който си подписал.
            Договор не съм прекратявал (все ми бяха изтекли), Но в договора има клаузи и неустойки, прехвърляйки се към новият оператор влизат в сила (мисля си ) тези клаузи за прекратяване и дължиш съответните неустойки. До сега не съм дължал. И винаги съм се прехвърлял с искане към новият оператор, без да се занимавам със старият - Факт

Коментар

Уведомлението се пуска от 'новия' доставчик на услуги... Наистина само с него се занимаваш... НО!!!
              Мисля и в тази тема бях писал за 'развода' ми с МТЕЛ - при спазени всички условия от моя страна по стария договор, в момента, в който получиха уведомлението от новия оператор, в сметката ми се появи задължение от над 2000лв. Добре, че съм настроил услугата винаги аз лично да одобрявам преводите, а не да ги теглят директно от сметката..
              Да, след известна писмена работа сумите изчезнаха като задължение, но без извинение или каквото и да е 'ами те компютрите автоматично са начислили неустойки'?!!!
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                , а не да ги теглят директно от сметката..
                А, то и това остава, да им дадеш картбланш сами да си теглят.... не ми се вижда много умно.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Не се учудвай - доста народ има включен директен дебит за комунални услуги 'щото му е по-лесно и не трябва да следи датите за плащане'...
                  Те да ги бяха изтеглили - пак щяха да ги върнат, но вероятно процедурата щеше да е по-тегава, а и може да ти развалят плановете ако са ти трябвали парите в момента...
                  Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                    А, то и това остава, да им дадеш картбланш сами да си теглят.... не ми се вижда много умно.
                    Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Не се учудвай - доста народ има включен директен дебит за комунални услуги 'щото му е по-лесно и не трябва да следи датите за плащане'...
                    Те да ги бяха изтеглили - пак щяха да ги върнат, но вероятно процедурата щеше да е по-тегава, а и може да ти развалят плановете ако са ти трябвали парите в момента...
                    аз имам от доста години и не оторизирам всяко плащане, получавам СМС със задължението и после за плащането, теоретично мога да спра плащането след първия СМС, но досега не ми се е налагало, а и голяма сума не могат да дръпнат, има лимит 400лв.

Коментар

Тази банкова услуга ми е позната, но аз не бих им дал такава свобода.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Цитирам: "И едните, и другите са маскари".
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Варианти за защита има много - не е в това въпроса, а във факта, че имаше такъв опит от страна на оператора...
                          Също както и имаше опит да ми бъде вменено че съм 'преподписал едногодишният договор за още 2г'... Оправданието бе от 'ама той компютъра го прави автоматично' до 'те колегите във фронт-офиса нещо са объркали'....

Коментар

Много се чудех дали да не го пусна в смешния раздел. Днес от Виваком ми пратиха на смс линк към новите условия.

Извадка:
                            "- В случай че ползвате абонаментен план/допълнителен пакет, който включва неограничен обем от MB (без значение дали се прилага ограничение по скорост) или MB в определен обем, при което се изпълнява условието на (Европейската комисия) ЕК за постигане на национална единична цена на MB под регулираната максимална цена за роуминг на едро, потребление на данни в роуминг е без допълнителна такса в обем, равен на двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за ползвания абонаментен план/допълнителен пакет на регулираната максимална цена на роуминг на едро, определена от ЕК.
                            След изчерпване на този обем се прилага допълнителна такса от 0.014 лв/MB (с ДДС)"

...

Ко каза, ко?
                            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              ..."- В случай че ползвате абонаментен план/допълнителен пакет, който включва неограничен обем от MB (без значение дали се прилага ограничение по скорост) или MB в определен обем, при което се изпълнява условието на (Европейската комисия) ЕК за постигане на национална единична цена на MB под регулираната максимална цена за роуминг на едро, потребление на данни в роуминг е без допълнителна такса в обем, равен на двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за ползвания абонаментен план/допълнителен пакет на регулираната максимална цена на роуминг на едро, определена от ЕК.
                              След изчерпване на този обем се прилага допълнителна такса от 0.014 лв/MB (с ДДС)"

...
                              В тоя форум не е ли задължителен разбираемият български език?

Коментар

Как ясно са го обяснили в две изречения.. )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X