Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи впечатления от Runbo X5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Първи впечатления от Runbo X5

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
    Като гледах клипа на първата страница постнат в първия пост се впечатлих доста от клипа на китайците ама като се замислих при всеки тест дето са правили всеки път са сменяли като нищо телефона с нов при всеки тест. Едно е на клип с цел реклама друго си е ползване в реални условия като в последния пост. Яко пуска влага този телефон. Но според мен той не е предназначен за работа под вода. Обикновено целта е да издържа падане или намокряне ама не и и продължително киснене във вода. Пък и за тези пари толкоз.
    Сигурно затова съм написал "И като за финал един весел клип на братята руснаци"
    1. Весел клип ≠ рекламен клип
    2. Братята руснаци ≠ китайци
    3. Ако някой си мисли, че има телефон, който да издържи да изстрел от М16, трябва сериозно да се прегледа.
    4. Клипът наистина е весел и на места с тънко чувство за хумор.

Моят Runbo го ползвах почти година и редовно (разбирай веднъж на 1-2 месеца) го мих на мивката. Проблеми с работата никакви, не знам как е изглеждал отвътре като го продадох. Колегата ако чете да сподели дали още се държи. Тук имаше и случай на удавен телефон. Дали тези случаи са поради дефекти в херметичността на телефона или поради недостатъчно добре заключване на капачето (трябва да щракнат и двете ключалки, а то си иска услие) кой да каже...

Някъде в темата писах за батерията и пътуване до Хелзинки. Сега съм с Xperia Z1 и пътувах до Будапеща през Брюксел. Еми да ви кажа, че и в двете посоки в самолета само на няколко пъти включих навигацията за малко и малко поиграх, че да пазя батерията за навигация - на отиване в Будапеща, на връщане в Брюксел. Сега съм му купил външна батерия да съм спокоен. Като цяло си ми липсва тухлата, даже съвесем наскоро погледнах темата и сериозно се замислих за Х6, особено след като разбрах, че проблема с неактивната карта при разговор с другата (това в момента е проблем за мен) се решава съвсем елементарно - с пренасочване.
    Последно редактирано от silverfox; 05-03-14, 20:10.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

От: Първи впечатления от Runbo X5

Имам бърз въпрос. Само при мен ли батерията се зарежда 10-12 часа? Х5
      HONDA XL650

Коментар

Не съм притежател на Рунбо и не мога да дам мнение специално за него, но пробвай с друго зарядно.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

От: Re: Първи впечатления от Runbo X5

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
          Между другото тези дни Панасоник пуснаха телефон от серията Tough но забележете цената 1100-1200$ и както знаете там няма компромиси с качеството и тестовете за издържливост .
          Количката в която да си буташ телефона отделно ли се продава ?
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

silverfox , може ли малко инфо, как точно се преоразмерява паметта. Имам runbo x5-king и тея 500 мегабайта са за никъде

Коментар

Тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showt...#entry18717116
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Само на мен ли не ми върви с електрониката?!?
                преди седмица спряха да работят блутут-а, уфй-фая, радиото, интернет рацията. Преинсталирах системата, но без файда. Днес го потопих на 10см дълбочина и още не мога да го изсуша, а уж беше затворен. Нямам думи......
                HONDA XL650

Коментар

При мен няма грижи вече почти година накачил съм го с каквото може и всичко работи навигации,игри,радиостанцията и тя работи много коректно батерията ми кара на яко експлоатация 4-5 дни иначе по кротко по 7-8 дни.Пробвах го във вода-не пуска,изпусках го няколко пъти даже и в антифриз и старо масло и нищо му няма,само малко трудно го измих от маслото.Като цяло съм предоволен от него.
                  Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                  Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                  Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                  Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

.....и неубиваемият телефон беше леко удавен на 10 см дълбочина. Край на историята.
                    HONDA XL650

Коментар

Ти си попаднал на някакво китайско менте! Извинете ме за спама и иронията!
                      Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
                        Ти си попаднал на някакво китайско менте! Извинете ме за спама и иронията!
                        То си е направо тавталогия...

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                          .....и неубиваемият телефон беше леко удавен на 10 см дълбочина. Край на историята.
                          Не е истина чета това и го гледам тука на бюрото и като се сетя какво му причиних за няколко месеца,си мисля май наистина си попаднал на китайско менте на китайски смарт.

Коментар

аз по лошия начин разбрах една недомислица, копчетата са направени да стърчат малко от корпуса, за да се намират по-лесно на опипване (може би, не мисля, че е за ползване с ръкавици, понеже с ръкавици е неизползваем екранът) Синът ми го събори от масата и телефонът падна точно върху копчето за отключване/включване/изключване. Резултатът е, че самият бутон вътре на платката му се откъснаха крачетата на които е запоен и сега след празниците ше ходя да ми сложат нов, даже мисля нещо да добавя вътре зад това бутонче, за да не се повтаря

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                              Продаваш ли ми го ако наистина е умрял?

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                                Продаваш ли ми го ако наистина е умрял?
                                още се замислям. Като се поопарича мога да го оправя. Напиши ми в лични какво предлагаш. Аз 23 май кацам във София и ако ме уговориш мога да го донеса...
                                HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X