Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затварят ”Арена” и ”Замунда”

И арена, и замунда работят.

Коментар

За Арена съм сгрешил адреса. Дава ми онова съобщение, което пренасочва към плащане(значи работи). Замунда, обаче, при мен не тръгва. Нали беше zamunda.net?

Коментар

Работи си за Замунда няма проблеми
        One Planet, One Internet!
        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Здравейте,

и двата тракера работят и не са спирали работа. Единствената сериозна промяна е в спогодбите за споделеното съдържание и ревизирането на част от каталозите на ТРАКЕРИТЕ! Услугата 4storing е нещо различно от arenabg.com и съответно е с други условия за ползване.

Все пак всяко чудо за по три дни... понякога и за толкова не е...

@Emil - колега... потърси си българско прокси, ако държиш да сваляш нещо от арена!

Коректните URL са:
          за Арена -........................
          за Замунда - .....
          Последно редактирано от Pacific; 19-05-10, 23:13. Причина: линкове

Коментар

От: Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Заглавната страница на Замунда>
            Новини:
            2011-01-22 - Недей с лошо, Колев!

http://zamunda.net/forums.php?action...=144985&page=1

Коментар

Излиза ми, че не съм регистриран. Странно. Те отде знаят, че не съм
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Този Явор явно иска да развали настроението на доста хора,
                добре че сървърите не са в България,от няколко години ползвам
                услугите на двата сайта,но за такива SMS сега от тук разбирам.
                Сигурно човека се е объркал със Елмаз и Гепи ме.

Коментар

Посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик призна, че е нарушавал закона като свалял от интернет. Той участва в откриването на конференция в хотел „Радисън" на тема „Стимулиране на бизнеса в дигитална среда", съобщава news.bg.

http://www.kaldata.com/66346/%D0%A3%...%82%D0%B0.html

Коментар

Те че няма как да спрат сървърите това ясно. Ако са имали такава възможност досега да са го направили. Въпреки това има вариант да се приеме някой закон с който да накарат интернет доставчиците да ограничават свалянето на торенти като цяло. Подобно нещо съм виждал в Германия и е реален начин да се ограничи свалянето на торенти. Не че и на този начин не е намерен заобиколен начин за сваляне на нелегален софтуер филми и музика но въпреки това не е като да не могат да ограничат ползването от масата хора.

Коментар

• От: Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Трудна работа е това с торентите. Има легален софтуер който се разпространява чрез тях - например Асус предлагат подобен начин за теглене от техния сайт. Май имаше и някакви линукски дистрибуции които се разпространяваха по подобен начин...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Докато не дамгосат всеки с чип - няма да спрат да лобират! Имам предвид този закон за авторското право от другата тема SOPA.
                        Последно редактирано от Rabin; 21-12-11, 21:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                          Докато не дамгосат всеки с чип - няма да спрат да лобират!
                          Разрешавам им да ме "дамгосат" с няколко броя многопроцесорни ксеона. Адресът за доставка - на ЛС.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

От тази година в списъка с "лошите пазари" нанасящи вреди на американската индустрия остава само Замунда. Иначе няма никакъв проблем да бъде спрян който и да е сайт, стига американците да решат. Просто му взимат домейна ако има достатъчно основание да се приложи приетия специален закон преди година и половина за регистрирани от USA регистратор сайтове. Така постъпиха със ScT последено. Друг е въпроса, че няма как да разпилеят публиката. Всеки такъв сайт има в базата данни 3-5 милиона мейл-адреса на потребителите си и е въпрос на няколко дена да вдигнат нов домейн на нов хостинг и да уведомят потребителите си за новия адрес чрез мейл.
                            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Доставчиците трудно ще ограничат достъпа до торент сайтовете. Във Франция и Италия например нашите торент сайтове са филтрирани (или поне бяха преди 5-6 години), но пак си има начин да влезеш и да теглиш! Нашите сайтове са джуджета в сравнение с други от Западна Европа, Русия и т.н... Няма как да бъде спряно тегленето! За да се случи това, трябва да спрат нет-а, а лично аз не виждам как ще стане....

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Доставчиците трудно ще ограничат достъпа до торент сайтовете. Във Франция и Италия например нашите торент сайтове са филтрирани (или поне бяха преди 5-6 години), но пак си има начин да влезеш и да теглиш! Нашите сайтове са джуджета в сравнение с други от Западна Европа, Русия и т.н... Няма как да бъде спряно тегленето! За да се случи това, трябва да спрат нет-а, а лично аз не виждам как ще стане....
                                Всъщност, никак не е трудно. Друг е въпроса, че ще останат без клиенти и няма да го направят.
                                Пък и преди време, като нямаше торенти, че какво? По-малко се ползуваше нелегален софтуер ли?
                                Музикантите започнаха дас е усещат и да пускат доста неща на свободен даунлоуд, в края на краищата се оказа, че не им пречи толкова. Като гледам бокс-офис класациите, май и на кинаджийте доходрите не са паднали особено. Всичко е поредното дрън-дрън, да разлаем кучетата...
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X