Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Дори да предположим, че затворят арена и замунда има още доста тракери, които ще заемат тяхното място. Може да сте сигурни в това. След това новите ще наберат скорост и популярност, ше ги затворят и тях, и пак нови и така до безкрай. Докато има интернет ще има и начини за споделяне на файлове. Навремето имаше напстер (ако не бъркам името), сега са торенти, утре ше измислят нова схема и така. Просто борбата е обречена. И по тая причина според мен това, а и други подобни изказвания са просто медиен шум.

Коментар

Всичко намирисва на поредния кьорфишек, на управлението на ГЕРБ
      Също като кьорфишеците с ДДС-то всеки ден с различна позиция , а за единомислие вече не може да се говори дори и в кабинета.....
      Но какво пък така минава времето - през ден ще го вдигаме, няма да го вдигаме.....после една седмица през ден 23% ще е, не 24% ще е?! - така минал половин мандат!
      Скоро тази акция ще потъне в забрава защото не е толкова зрелищна като залавянето на наркотрафиканти под вещото ръководство на ДЕА.

Смешно ли е или вече започна да става тъжно?

За сега и Замунда и Арена си работят.
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Най-ще ми е жал за музиката и софта ако затворят тракерите,но мисля,че ще останат безбройните "чужди" тракери.

Коментар

Първоначално публикуван от a.ngelov Преглед на мнение
          Най-ще ми е жал за музиката и софта ако затворят тракерите,но мисля,че ще останат безбройните "чужди" тракери.
          Ще затворят.... вратата на палатката.... Аз съм си взел пуканки, ще седя да ги гледам как и кое ще затворят.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Понеже му дръпнахте яка реклама на Арена и Замунда, аз съм възмутен.
            АВАТАР-БГ също работи отново, и все още можете да си направите регистрация.
            Помните ли Аватара ?
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Всеки коментар по темата и на лицата обсъждани в темата е абсолютна загуба на време.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Да уточня: arena.bg има платено съдържание, включитено с СМС-и. Днес от любопитство я отворих(доказателство, че ако е рекламен трик, е успешен) и онова вика: IP-то ти не е българско: плащай през СМС,e-pay...
                Иначе четох интервю със собсвеника на арена и твърди, че има сключени договори а права с 15 български и 4 чужди представителя. И много весело се пошегува с името на новата спецакция...
                Последно редактирано от Еmil; 01-05-10, 01:27.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Всеки коментар по темата и на лицата обсъждани в темата е абсолютна загуба на време.
                  Еми накратко:
                  1. Работата е нефелна.
                  2. Не могат да ги затворят. Ако можеха, отдавна да са го сторили.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Еми накратко:
                    1. Работата е нефелна.
                    2. Не могат да ги затворят. Ако можеха, отдавна да са го сторили.
                    Напротив, сигурен съм, че могат да ги затворят. Нали преди известно време бяха затворили бившите torrents.linkos.bg и за това се преобразуваха в Замунда. Но просто нямат интерес да го направят.

Предполагам, че затварянето им ще има силен обществен натиск и за това всичко е ей така от днеска за утре

Коментар

Значи едно е да нахлуят мутрите от гдбоб в някое сървърно в Булгаристан размахвахки хвърчащи листа с разни секретни меморандуми и третирайки персонала там като престъпници да им смачкат бъбреците и да им потрошат техниката и да изнесат всичко друго е това да се случи в бяла държава като Холандия етц. Там просто тия рекетьорски номера не минават затова не могат и да затворят нищо което се намира извън бг.
                      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                        Напротив, сигурен съм, че могат да ги затворят.
                        Ще се развам да ни просветлиш как ще ги затворят.

Коментар

Тъй като работя за голям хостинг доставчик в US мога да споделя как се прави там:

Ако има заведено дело и/или издадена заповед, информацията от твоят сървър може да бъде копирана за доказателства по делото или следствието.

Ако няма присъда обаче, неможе да бъде изземвано имущество и да бъдат прекратявани услуги.

Също така, собственика на техниката не е длъжен да сътрудничи на следствието докато не бъде усъден, че с това си дейстие пречи за изпълняване функциите на следствието.

Ние често получаваме призовки от властите за някой от нашите клиенти

До сега обаче не сме сваляли сайт след съдебно нареждане. Сваляли сме сайтове само за нарушаване на copyrights (снимки и филми).

Веднъж имахме желанието да спрем наш клиент който имаше torrent site при нас. И това се оказа изключително сложна задача. Ние легално неуспяхме да му спрем услугата
                          One Planet, One Internet!
                          We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Ще се развам да ни просветлиш как ще ги затворят.
                            Сигурен съм, че ако седне да се гледа законовия начин на нещата - със сигурност ще се намери параграф, който да позволи свалянето на въпросните два сайта.

Коментар

Сигурен съм, че ако седне да се гледа законовия начин на нещата - със сигурност ще се намери параграф, който да позволи свалянето на въпросните два сайта.
                              Той и шефа на въпросния отдел в МВР от 3 правителства насам е много сигурен, ама нещо не му се получава.

Сядай, гледай (прецени и кои и чии закони да гледаш), и после можеш да изкараш един добър хонорар, стига да можеш да си опечеш работата, щото да работиш с МВР, и изобщо с българска институция, си е приключение, еле пък в момента.

Пък после, и ние пием бира. Ще черпиш от големия хонорар, а ние ще ти пожелаваме благи пожелания.

Коментар

Ей това точно е начинът, по който се действа в момента. Идва поръчката(политическа, икономическа-без значение. Във всеки случай, ще затварят, пък след това ще доказват защо), а после се търси член в закон, който да оправдае действията. Обаче... се намира адвокат, който също толкова старателно прочита международните споразумения, подписани от страната и ефектът е присъда в Страсбург, която не плаща нито възложителят, нито изпълнителят, а най-невинният-българският данъкоплатец. Възложителят си е постигнал целта, изпълнителят си е получил възнаграждението, а данъкоплатецът се чуди защо бюджетът все по-празен, а той трябва да го пълни... Вече се чудя колко ще струва на бай Иван реалити шоуто с барети и тръшканите от тях по земята обвиняеми... няма да е скоро, но пак ще се плаща, повече от ясно е. Само се надявам, преди да стигнат осъдителните присъди, да се намерят наистина отговорни политици, които само да добавят в закончето, че държавата има право на регрес на щетите, нанесени от нейни служители. Така че не от джоба на бай Иван, а на Батман да се покрият разходите по делата и обезщетенията.
                                Последно редактирано от Еmil; 01-05-10, 03:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X