Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затварят ”Арена” и ”Замунда”

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    Проблема не е в службите - там наистина има кадърни хора. Проблема е във вишестоящите люде, дето ги манипулират така че те обират парсата пред хората, а истинските манипулатори остават на заден план...
    Много точно казано.

Коментар

Като представител на Електронна Граница България и преди години говорих с г-н Колев.
      Този човек живее в един друг свят... Той няма никакво желание да се образова технически и за мен е просто някакво подставено лице.

Изобщо не подценявам неговите умения... просто той не е техническо лице.

Изказването, че ще затворят torrent сайтове е пълна глупост от гледна точка на това, че самите сайтове дефакто не предоставят никакво съдържание. Те само координират връзката между различни клиенти които по никаква причина не са задължени да имат повече от 1 част от един файл.

Относно платеното съдържание на arena, честно казано, подкрепям г-н. Колев изцяло. Щом той изкара сървърите на почти всики ISP-та в България, то не е лошо да си довърши работата.

Сървърите и на Arena и на Zamunda се намират при Холантската фирма LeaseWeb.
      Можете да разгледате peering-а на фирмата доставчик тук:
      http://noc.leaseweb.com/policy.html
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        ...Сега било време да се преборим и с интернет пиратите, които разпространяват нелегално филми, музика и софтуер....
        Интересна статия, която предлага версия, при която точно пиратството прави богати производителите на софтуер,игри,конзоли и т.н.

http://pcworld.bg/14860_piratstvoto_...oriyata&page=1
        LZ1HRD

Коментар

Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнение
          Интересна статия, която предлага версия, при която точно пиратството прави богати производителите на софтуер,игри,конзоли и т.н.

http://pcworld.bg/14860_piratstvoto_...oriyata&page=1
          Това не е версия, а част от маркетинга на комерсиално "съдържание". Софтуер най-вече, но не само. Което прави "борбата" още по-пошла - ще гоните пиратите, но само когато ние кажем. Даже когато газят интересите на други, по-малки.

Коментар

.......... Може би малко съм пристрастен и излизам от темата, защото г-н Колев ми е приятел от време................
            Господинът, който именувате за свой ПРИЯТЕЛ, е корумпиран полицейски служител, който взема подкупи за да заличава компютърни фирми от съществуващия пазар.
            След нахълтване и трошене от спецченгетата, късане на оптични кабели и бутане на сървърни конфигурации по земята и насипването им в камиони, уверявам Ви, няма фирма , която да е способна да се възстанови.
            Този господин раздава правосъдие, наместо съда, заличава фирми и компютърни клубове и не знам защо се задържа вече 3-то правителство.
            Благодарение на акция от 2003г. срещу верига клубове "Матрицата" от НСБОП под вещото МУ ръководство, България бе осъдена да плати над 1 милион долара на собственика Антоан Милков. Откъде мислите се вземат тези пари ?? Дали от заплатата на господин полицейския началник или от Вашия джоб ?
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Това си беше рекламен трик!
              По национална телевизия рекламираха Арената и Замундата.
              Даже и да имаше някои човек дето не ги знаеше-вече е наясно откъде да тегли.

Коментар

Човекът от гдбоп е толкова кадърен колкото може да е кадърен един инструмент - например лопата - идва някой байно събрал некоя стотинка с жалък плач на запад зима лопатата и почва да удря където свари. След като види че нищо не става (щото по тоя начин нищо не става) оставя лопата на закътано до трисевата барака и така до след неколко години докат не се появи друг клоун който му е мечта да бара меча по цел ден место да си напъне гъза да свърши нещо разумно.
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Не съм сигурен, но и по средата на тихия океан да са сървърите, ако трябва ще ги затворят.Може да се струва странно но са професионалисти и то кадърни.
                  Абе тея на кенеф вратата не могат да затворят......я да затворят мутрите, дето ги знае цяла България като са толкоз кадърни.....тръгнали с филмите на децата да се занимават, ламери......

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                    Като представител на Електронна Граница България и преди години говорих с г-н Колев.
                    Този човек живее в един друг свят...
                    Е, сега с този пост им свърши работата, която щеше да отнеме месеци разработки и работа.

Коментар

На мен ми намирисва на поредната маневра за отвличане на вниманието. От проклетото ДДС например. Или от нещо друго, за което не съм чул още.

На повечето потребители термините "тракер", "торент" и "сървър" са им още по-неясни, отколкото на държавните хакери. Казвам го от позицията на човек, занимавал се няколко години с доставка на Интернет и доста повече с поддръжка на пецета. Каквато и глупост да изръсят, все ще има кой да се върже. като оная велика простотия със следенето на трафика примерно...
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колкото ги затвориха до сега....толкоз и в бъдеще,не мисля,че ще се отървем тъй лесно от пиратството.

Коментар

А кой казва, че пиратството е лошо поведение??? Обединеното кралство открито го обяви за своя политика и го разпространи по света като модел.
                          Мисля, че е възможно и наистина да е отвличащ маньовър, защото чрез т.нар. "пиратство" САЩ си пробутва масовата култура доста по-успешно, отколкото по друг начин. Нали им е доктрина от петдесетте години насам! Обявена е като средство за влияние, разбирай - оръжие за въздействие.
                          Както казва генерал Петров - Третата Световна Война (Студената Война) свърши с разпада на СССР, СИВ и Варшавския договор. Сега е в ход Четвъртата Световна - Информационната Война.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            Господинът, който именувате за свой ПРИЯТЕЛ, е корумпиран полицейски служител, който взема подкупи за да заличава компютърни фирми от съществуващия пазар.
                            Nik Nikolov, всеки рано или късно излиза наяве, и ако е такъв ще си получи заслуженото.Нямам си представа кой и къде "пипа",а и всеки си носи кръста.Може да има две лица..незнам! Нека не съм тръмплин за нападки срещу него.
                            Благодаря
                            LZ1HRD

Коментар

Вие познавате ли Явор Колев?? Явно не..и повярвяйте ми нямате си и напредстава, за какъв човек става въпрос!
                              Само да споделя, да не се подценяват възможностите и познанията на тези хора/служби. Това не са обикновени акции с цел да си оправдават разходите и нещата са много по сериозни отколкото изглеждат.
                              Не съм сигурен, но и по средата на тихия океан да са сървърите, ако трябва ще ги затворят.Може да се струва странно но са професионалисти и то кадърни.
                              Колега, мойте уважения, но Вие сам си противоречите.

Жалко - много жалко, за хора с добри "възможности и познания" да говорят ГЛУПОСТИ (без извинение).

Понеже приемам, че не са без "възможности и познания" (все пак в 21 век при желание, всеки може да понаучи на елементарно ниво що е то торент тракер и с какво се яде), именно с говоренето на глупости доказват, че оправдават разходи - едни пари за усвояване.

А за по средата на тихия океан БЪДЕТЕ СИГУРЕН !!! - могат само командировъчни до там да усвояват и да топнат гъ...... в топлите води на океана
                              TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                              "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Някой питаше защо се е задържал толкоз време? А отговорът е по-ясен от всякога - защото е удобен.

При всяко ново правителство се прави по една такава акция. Това поне при трите последни, включая сегашното. А резултатите от някогашната акция срещу интернет клубовете беше плачевна за държавата - освен големите, лично аз знам за още 3 малки клубове, които осъдиха държавата, прибраха си компютрите (както се каза - със закъснение и в добре известно състояние), прибраха и някой и друг лев, а междувременно продължиха да функционират с обновена техника, която така или иначе се обновява на всеки 2 години почти изцяло.

Тоест, резултата не само е нулев, ами и със знак минус за държавата. Такъв ще е и сегашния резултат, понеже поредната акция е още по-безсмислена.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X