От: Коя марка телевизор да избера?
Споменаха се Sony и LG, да така е!
Не забравяйте и Toshiba колкото и странно да ви звучи, за малко пари (сравнение с другите марки) получавете нещо, което в доста отношения е по-добро (имам възможност да сравня Toshiba-та която е при мен и Sony-то и за голяма изненада Тошибата вади по-хубава картина.и двете са 32" FULL HD). Единствения проблем на Тошибата е, че е малко бавна... мудно сменя каналите и в менюто е също бавна! Това при Sony го няма.
Като цяло, почти всичко се прави в Китай и вътре е долу-горе едно и също.Избирай на вид и гледай да има HDMI изход и естествено да е Full HD, щом ще гледаш филми от компютъра.
Иначе в къщи има Сони на 30г. дето си работи и няма грижи с него. Не е стъпвало в сервиз НИКОГА, но беше то...едно време.Сегашните работи държат докато им свърши гаранцията.
Ей такъв е модела
Споменаха се Sony и LG, да така е!
Не забравяйте и Toshiba колкото и странно да ви звучи, за малко пари (сравнение с другите марки) получавете нещо, което в доста отношения е по-добро (имам възможност да сравня Toshiba-та която е при мен и Sony-то и за голяма изненада Тошибата вади по-хубава картина.и двете са 32" FULL HD). Единствения проблем на Тошибата е, че е малко бавна... мудно сменя каналите и в менюто е също бавна! Това при Sony го няма.Като цяло, почти всичко се прави в Китай и вътре е долу-горе едно и също.Избирай на вид и гледай да има HDMI изход и естествено да е Full HD, щом ще гледаш филми от компютъра.
Иначе в къщи има Сони на 30г. дето си работи и няма грижи с него. Не е стъпвало в сервиз НИКОГА, но беше то...едно време.Сегашните работи държат докато им свърши гаранцията.
Ей такъв е модела
Коментар