Здравейте... Сигурно съм от малкото хора ,но нямам телевизор в стаята и гледам такъв само докато вечерям с баща ми някой път и то новините...Но покрай широк план за прекрояването на апартамента почнах да мисля ,че е крайно време да спра да гледам филми на компа и да почна от компа на по-голям екран ...А ми се гледат и научно популярните телевизии...та искам да си купя ТВ...Но не знам нищо за тях...В много сфери на техниката знам кое какво е ,но тук не знам нищичко...искам нещо към 30инча ,а за парите по-скоро да не е много скъпо ,но да е full HD ...Давайте съвети и аргументи...Гледам сега са се появили и Хитачи...Но не знам как са...До ден днешен баща ми има едно хирачи касетофон от корекома и го нося с мен по обекти и не се предава...Но всички знаем ,че много неща са се променили и много марки не са това които са биле...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Коя марка телевизор да избера?
Свий
X
-
От: Коя марка телевизор да избера?
Може да погледнеш и Samsung, LG - освен Сони. Другото е доста назад вече като качество. Малките фирми, като Hitachi се препродадоха отдавна като марки.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЛично мнение. Има Сони и други.... Самсунг също правят нелоши телевизори. Някога бях фен на LG, но вече и те се правят в Китай и не можеш да улучиш 2 телевизора от един и същ модел с еднаква карантия...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЛично мнение. Има Сони и други.
Има и Сонита които са японски, само че на по други цени и в България трябва да си поръчаш специално, повечето в Бг са от ЕС, поне там сглобявани, а иначе ко има вътре ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеОбаче май само Шарп все още се прави в Япония... ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениемарката е една - LG!
нормална цена, перфектен сервиз (дори и извън гаранционен)
личен опит!
Поне аз така си мисля.
Коментар
-
Може да погледнеш и Панасоник.
Миналата година си купих тяхна плазма и съм повече от доволен.Това, което знам е,че сами си произвеждат матриците,за разлика от други именити марки...First Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТо си зависи от Шарпа. Аз този го ползвам от 1975та. [ATTACH=CONFIG]427047[/ATTACH]... Както горе споменаха, LG предлагат доста екстри на добра цена, но все пак съм работил в гаранционния им сервиз и малко се понаплаших. То докато е гаранционен телевизора няма проблем, но след това ако изпука ще е по-добре направо да се изхвърли (което май важи за всички плазми и LED телевизори, де ....) Цените на дисплеите са безумни, а те най-често дават ядове.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеИмам същия. Още е с оригиналната батерия... .
Коментар
-
говорих с мой познат занимаващ се с поддръжка на компове и принтери понастоящем и като цяло с електроника ,а дълго време работи в Зора...той ми препоръча ЛЖ или Сони ,но за около 700лв които искам да дам ми каза да се насоча най-добре към ЛЖ...гледах ги до ейсега...Имат "обещаващи" характеристикиСтандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
МаксБасс, надявам се няма да имаш нищо против че ще ти ползвам темата, но да не се повтаряме
Колеги, предстои ми закупуване на два ТВ, като искам да са HD Ready 32".Не робувам на марки, искам хубав контраст и добра яркост и малко килограми, защото ще се разнасят насам, натам.Държа да има повече и разнообразни входове, както и разни "красоти" за подобряване на образа, защото ще се пускат mpeg2 клипове 720х576 битрейт около 8000.Ще ми е полезно и мнение дали да си е класическо LCD или с лед подсведка.Цена около 700-800 лв.
ПС
Не ми препоръчвайте Full HDDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар