Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя марка телевизор да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя марка телевизор да избера?

Споменаха се Sony и LG, да така е! Не забравяйте и Toshiba колкото и странно да ви звучи, за малко пари (сравнение с другите марки) получавете нещо, което в доста отношения е по-добро (имам възможност да сравня Toshiba-та която е при мен и Sony-то и за голяма изненада Тошибата вади по-хубава картина.и двете са 32" FULL HD). Единствения проблем на Тошибата е, че е малко бавна... мудно сменя каналите и в менюто е също бавна! Това при Sony го няма.
    Като цяло, почти всичко се прави в Китай и вътре е долу-горе едно и също.Избирай на вид и гледай да има HDMI изход и естествено да е Full HD, щом ще гледаш филми от компютъра.
    Иначе в къщи има Сони на 30г. дето си работи и няма грижи с него. Не е стъпвало в сервиз НИКОГА, но беше то...едно време.Сегашните работи държат докато им свърши гаранцията.

Ей такъв е модела

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

SONY TRINITRON-телевизора на всеки имащ право да пазарува от Кореком и мечта за останалите.
      Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Не са вече просто екрани телевизорите.

Обърни внимание, че новите модели се рекламират и като интернет телевизори, имат входове за хард диск, уесби, и други. Това са екстри които правят съвременните телевизори мултимедийни екрани.

Аз например от дистанционното на телевизора си разглеждам хард диска на компютъра и си избирам какво да си пусна!

СОНИ имат дух.
        Т5
        Crossrunner

Коментар

Аз пък съм много доволна от Philips и го препоръчвам.
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Philips ако изрично искаш най-доброто съотношение цена / качество на изображението, Sharp ако изрично искаш най-доброто изображение и най-неграмотния софтуер, Sony ако си минал през няколко тринитрона като млад и не щеш да се примириш с подозренията си че все още са добри, но не са по-добри от другите.

Лош марков телевизор (нов) не съм виждал. За сметка на това съм виждал добър - Шарп

Но ако не си някакъв маниак на тема изображение - огледай по-скоро кое програмно обезпечение ти харесва. Повечето модерни телевизори имат и мрежова връзка (само с кабел или с кабел и безжична), и там почват благинките. С такъв телевизор и минимална компютърна грамотност можеш да си спретнеш една установка при която да си гледаш директно на телевизора всички филмчета които си свалил на компютъра, без да се препъваш в кабеляци. Готино си е.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Марката вече май няма голямо значение,просто влез в един от многото маркети за техника,погледай малко многото екрани и този,който възпроизвежда най-бялото бяло-този е твоя.Все още е трудно на доста производители да докарат истинско бяло-повярвай ми.А имаш ли истинско бяло,ще имаш реални и другите цветове,а не просто някъкви.Ако има някъкво значение, де.

Коментар

То зависи и какъв ти е сигналът и доставчкът. Преди позлвах за тякъв един от тези с малките сателитчета по терасите - ужас в сравнение със сегашния.
                Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Аз като се колебаех за телевизор, разгледах форума на Setcombg. Tам пишат доста компетентни хора, които биха ти дали добра насока.
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Когато марката няма значение - Bang & Olufsen ...
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

За следваща покупка на телевизор съм заложил на шарп, те въведоха 4-те цвята и не се продават в големите вериги.
                      FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

само не зная как ще види дали бялото е както трябва, при положение, че във всички вериги осветлението е луминисцентно... за мен най-добрата марка е онази с най-добър сервиз

Коментар

В днешно време да се робува на марки е безсмислено. Важно е това което виждаш да ти харесва, екстрите, които те интересуват и гаранционния срок и условия. По възможност гледайте да е с диоден подсвет т.н.' LED TV '.

PP Относно марките предлагам на тия, които притежават 'Сони Тринетрон' да погледнат какво пише на повечето чипове вътре и ще разберат коя е 'Марката' . За тези, които нямат такива телевизори ще кажа че пише " Philips"!
                          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov
                            предлагам на тия, които притежават 'Сони Тринетрон' да погледнат какво пише на повечето чипове вътре и ще разберат коя е 'Марката' . За тези, които нямат такива телевизори ще кажа че пише " Philips"!
                            Е да, ама си Made in Japan, а това хич не е малко !
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Аз също си купих Сони 40''и съм много доволен.Когато отидох в магазина този имаше най-хубавата картина от всички други.Седмица след това купих Самсунг 22'' също има доста добра картина.Колегата щом има само компютър по-добре за него е да може да се ползва и като монитор.
                              Сонито има възможност за 5 години пълна гаранция,но искат да се доплатят още 150 лв

Коментар

Това което се продава у нас е или европеиска сглобка или китайска.Японски имаше преди години,на прословутото сони екрана се произвежда от самсунг,изобщо всичко в днешно време е доста смесено.Най-добре влез в форума на Setcom bg,там има много подробно описание на плюсовете и минусите на всички модели който се предлагат на нашият пазар,и си избираш какво точно изкаш.Иначе тук всеки си хвали неговият,но при избор на тв влияят много фактори-растояние на гледане,откъде ще пада светлината,кави екстри ще се ползват и т.н.Например аз като взимах моят телевизор миналата година,се оказа че филипс и тошиба не подържаха бг субтитри от флашка или външен хард диск,а на мен тази опция ми трябваше,друго моят е самсунг и телефон от същата марка се използва като дистанционно,и фаиловете от телефона се гледат директно на телевизора и още много глезотий.Зависи на кой какво му трябва.За това разгледай форума на професионалистите и избирай.Успех!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X