Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница" - план за следващите експедиции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Другата България - план за следващите експедиции

Страшна армия сме, ей!
    Горби, не се съмнявам в дисциплината на групата. Просто... нали съм си "пионервожатая" по душа и сърце (който не знае какво е това, Тони ще ви обясни, тя ми е сърбала попарата) - та за всеки случай да си рекна... Иначе железни сме!
    Много ни се радвам...
    Ще се справим с всичко!

Коментар

Бройте ме за 1

Коментар

Хотелът в Одеса е уреден
        Е, както се казва - Бог напред и ние след него! Среща "при Чефо", нали така беше?

Коментар

Един линк към WEB-камери в Одеса.
          Ще се постараем да се появим поне на Думская площадь по светло в неделя.

Боби, понеже още не чете ЛС да ми звънне днес по някое време.
          0888978188

Коментар

Ха добро утро !
            Снощи си пристигнах от Турция - Инеада, с 1000 готини снимки от експедицията на 3 D adventure/ Димо, Дърк, Дафин.
            Днес съм в Слънчев Бряг, публикувам си репортажа и потеглям за Силистра.
            Картата ми Viza Electron, работи и в Турция - проверено, работи и в цяла Европа.
            Малко се страхувам за Украйна дали ще работи.
            Колко евро кеш да си взема - екзистенц минимум, кажете ?
            Че с тия Гривни ? )))
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Ха добро утро !
              Снощи си пристигнах от Турция - Инеада, с 1000 готини снимки от експедицията на 3 D adventure/ Димо, Дърк, Дафин.
              Днес съм в Слънчев Бряг, публикувам си репортажа и потеглям за Силистра.
              Картата ми Viza Electron, работи и в Турция - проверено, работи и в цяла Европа.
              Малко се страхувам за Украйна дали ще работи.
              Колко евро кеш да си взема - екзистенц минимум, кажете ?
              Че с тия Гривни ? )))
              С Виза няма проблем и в Украйна.
              С Американ експрес има проблем, но с Виза на банкоматите си теглеха всички....
              Колко евро/гривни - в Украйна повече вървят доларите... Вземи си за гориво, като за предпочитане горивото да си заредиш в Украйна доколкото е възможно, защото е на половин цена. За нощувки - общо към 100-150 евро макс. За друго не се сещам... Може би за храна стотина евро....

Коментар

Получих SMS от Румбата:

Програмата е доста натоварена.Одеса ни изпрати с пороен дъжд,направо потоп.Току що се настанихме в хотела в Измаил.Въпреки времето и компанията е супер и хем си вършим задачките хем е купон.Водката и коняка са са супер и почти без пари.
                Поздрави на всички.
                sigpic

Коментар

Сега ядем в МаКедоналдс в Галац. Чака ни още път, но има много за разказване. Има много впечатления и снимки.
                  Георги Гатев

Коментар

Някои вече се прибраха у дома. Другите - малко по-късно. Работата за която бяхме тръгнали я свършихме без забележки. Много стегнато и работно протече експедицията, доволни сме от резултатите. Повече впечатления и снимки най-рано утре, защото сме разбити от път.... Има много за разказване и показване, ще се отчетем за всичко което свършихме......

Коментар

Ще чакаме , щом трябва, здравето преди всичко .
                      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Софийската група, върнахте ли се вече?
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                          Софийската група, върнахте ли се вече?
                          Тука сме ! Показанията за изминато разтояние по моят километраж 2180 км

Коментар

Добре дошли на цялата експедиция. Починете си хубаво, че чакаме репортажите.

ПС. Уморени неуморени.... утре сте на пресконференция!
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=834.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                              Уморени неуморени.... утре сте на пресконференция!
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...postcount=834.
                              Което не пречи да пуснете някоя друга снимка още сега.
                              Искам България чиста!

Коментар

за най-нетърпеливите - една обща снимка от 22-ри Септември - Денят на Независимостта на Република България, от селото в което е роден Александър Малинов.....

и пейзаж от село Пандаклия

Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 24-09-08, 21:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X