Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница" - план за следващите експедиции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Другата България - план за следващите експедиции

Горби има право - по-добре да избягаме от маскарите (политиците). Съединението ми звучи по-добре.
    Давам "глас" за Съединението.
    Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
      Горби има право - по-добре да избягаме от маскарите (политиците). Съединението ми звучи по-добре.
      Давам "глас" за Съединението.
      Задължително е да избегнем "софраджиите" в Болград, но е възможно празненствата да съвпадат и с Деня на Независимостта.
      Подкрепям Горби за идеята да ги изпреварим, или след тупурдията, неофициално да си свършим работата. Октомври е добре.
      Съединението България -06,09 отпада. Тогава е националния офроуд събор на Узана.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
        ...Най-прекия път е Силистра-Галац, от който има 15км. в ремонт,
        но по спомен от табелата, срокът за завършване беше септември.
        Ще видим румънците дали си спазват сроковете
        Извинявам се много , че не е по темата , но нямам право на ЛС.Това означава ли , че пътят е затворен ( в неделя тръгваме и си мислех да минаваме от там) или може да се заобикаля някъде.Ако някой има спомени нека ми пише на jenia7812@abv.bg .Благодаря предварително!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
          Извинявам се много , че не е по темата , но нямам право на ЛС.Това означава ли , че пътят е затворен ( в неделя тръгваме и си мислех да минаваме от там) или може да се заобикаля някъде.Ако някой има спомени нека ми пише на jenia7812@abv.bg .Благодаря предварително!
          Минава се, но като по път в ремонт. Бавно, леко некомфортно и в прахоляк.

Ще изтрия тези мнения след 1-2 дни.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Здравейте пак от мен.Снощи се прибрах от Крим.Пътят в Румъния почти го довършват , но никъде не видях табели кога трябва да е готов.Има 500 м неасфалтиран участък всичко друго е готово за маркировка.Надявам се до септември да е готово.Като ми слегнат малко емоциите ще напиша за всичко което видяхме.
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Датите за "Експедиция до Другата България - Бесарабия 2" я фиксираме за 19 - 23 Септември. КОйто има желание да се включи да се записва тук в темата за да знаем колко автомобила / човека ще сме.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                Датите за "Експедиция до Другата България - Бесарабия 2" я фиксираме за 19 - 23 Септември. КОйто има желание да се включи да се записва тук в темата за да знаем колко автомобила / човека ще сме.
                Аз 1+1

Коментар

и аз 1+1...

офф: на румънското кръчме ще спираме ли пак..... ?

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                    и аз 1+1...

офф: на румънското кръчме ще спираме ли пак..... ?
                    Ми много ясно

Коментар

Бургаскта група ще потвърдим участието си по късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Бургаскта група ще потвърдим участието си по късно.
                        Без бургаската група никъде не тръгваме.....

П.С. Какво ще кажете да атакуваме Одеса тоя път....
                        Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 04-07-08, 20:59.

Коментар

Аз + 1=4
                          Георги Гатев

Коментар

За сведение:

1. Доколкото знам, ежегодно в Молдова (а може би и в Украйна) НА 29 Октомври се ПРАЗНУВА ДЕНЯТ НА БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ.
                            2. В първите дни на месец Ноември 2008 година във Варна, в Хотел "Черно море" ще се проведе СЪБОР НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ. Знам със сигурност, че от Молдова ще дойдат много и то най-отговорните деятели на тамошните български организации и населени места.
                            3. От моя опит мога да препоръчам за подаръци освен учебници и др.п., при възможност да се закупят от България, един нов огромен атлас с европейски исторически карти на нашия район, конкретни ценни исторически книги, новата библия на съвременен български език и други. Ако някой желае, мога да пусна във форума заглавията.

Коментар

Ако експедицията ще се проведе 19-23 Септември и аз ще съм на линия. 2-ма човека с една джипка Какво е нужно за подготовката? Това ще ми е първото подобно мероприятие
                              Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                                Ако експедицията ще се проведе 19-23 Септември и аз ще съм на линия. 2-ма човека с една джипка Какво е нужно за подготовката? Това ще ми е първото подобно мероприятие
                                Нужно е добро настроение, радиостанция, фотоапарат и малко евро, което да смениш за украински гривни. Българския флаг е задължителен и друго... друго не се сещам......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X