Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница" - план за следващите експедиции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Другата България - план за следващите експедиции

ако можеш да резервираш или поне да проучиш въпроса с резервациите за хотела в Одеса ще е чудно.... Колкото до програмата за Одеса след като си свършим работата - изцяло разчитаме на теб.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
      ако можеш да резервираш или поне да проучиш въпроса с резервациите за хотела в Одеса ще е чудно.... Колкото до програмата за Одеса след като си свършим работата - изцяло разчитаме на теб.....
      Тони, моят вариант за хотела нека остане резервен - условията са доста по-зле от това, което намери Румбата (макар и на доста по-ниски цени), а е и по-далече от центъра. Така че засега ти пробвай да резервираш в "Юность", а ако има проблем тогава работим по вариант Б.

Що се отнася за програмата - последният вариант е на някоя от предните страници. Отново ви призовавам всички да я погледнете, защото, ако я приемаме такава, наистина ще трябва да действаме стегнато и без самодейности. този път не е толкова стихийно - хората вече знаят за нас (до огромна степен благодарение на Тони!) и ни чакат. Не става да кажем, че ще ходим - и да не отидем. Това е сериозо, хора. Искам да го разберем всички това още сега. Няма по-обидно за тези хора "да откажеш хляба им"...
      Затова, моля ви, прегледайте още веднъж програмата и се настройте на дисциплина.

Коментар

Първоначално публикуван от LadyRM Преглед на мнение
        Вариант 3 (детайлизиран)
        19 петък - тръгваме възможно най-рано от Силистра
        следобеда се срещаме с хората от Болградската гимназия;

20 събота - сутринта отиваме в Чийшия (те в събота учат, Мария Дмитриевна иска да влезем в час, да ги видим в действие, така да се каже...)
        от Чийшия директно потегляме за Одеса. Ако действаме стегнато даже можем да видим вечерна Одеса, което не е гледка за изпускане - особенно есен.

21 неделя - Неделното училище, Българския културен център
        При добра организация и липса на импровизации можем още същата вечер да се отбием в Бановка - кметът ми е съученик и ще ни чака. Нали искаме само човешки контакт с хората...

22 понеделник - 100 години българска Незавизимост - Сутринта Пандаклия - родното село на А.Малинов (правя опити да намеря голям портрет за да им го подарим)
        Следобяд - Чушмелия (за там имам изненада за вас. Приятна...)

23 вторник - сутринта можем да разгледаме Болград и към обяд да потеглим.
        Как ви се вижда?
        Ето я програмата - качвам я отново.
        Резервациите за хотела в Болград са направени. Само тази вечер ще звънна да питам докъде са я дакарали в гимназията с дограмата...

Коментар

Искам само да знам, колко души сте (за резервацията в "Юность")..че нещо не останах наясно..

Коментар

Първоначално публикуван от ivanova Преглед на мнение
            Искам само да знам, колко души сте (за резервацията в "Юность")..че нещо не останах наясно..
            Аз ги броя 13 човека +/- 1
            Боби от Пловдив да каже дали ще е сам.

Горби +1 ......................................Nissan Patrol
            LadyRM (и сам воинът е воин ).......пеша
            Nedialko dimitrov +1...................... Lada Niva
            trimata +1 ...................................Skoda Fabia
            rumbata +3................................. TLC
            Nik Nikolov................................... Mitsubishi Pajero
            BobyI...........................................Хюндай Grandeur
            Последно редактирано от rumbata; 17-09-08, 11:05.

Коментар

Слънце, пускам ти е-мейл с повече подробности - жени, деца и прочее, защото са необходими при резервация...

Коментар

Имам информация отностно хотела.
                Резервирах стаите, но цените им не съвпадали с тези на сайта (което никак не ме учуди)
                Полулюкс с две легла, "с видом на море" + закуска - 540 грн (около 80 евро)
                Полулюкс с едно легло - 490 грн (ок. 72 евро)
                Доп. място в стаята +закуска - 120 грн (ок. 18 евро) - за момичетата на Румен, ако трябва))

Това успях да разбера. Само тези стаи са им останали, ама има шанс да нямат и тях в това време. Така че може би има смисъл да се застраховаме, Райничке, с твоя вариант?

Коментар

Имам информация отностно хотела.
                  Резервирах стаите, но цените им не съвпадали с тези на сайта (което никак не ме учуди)
                  Полулюкс с две легла, "с видом на море" + закуска - 540 грн (около 80 евро)
                  Полулюкс с едно легло - 490 грн (ок. 72 евро)
                  Доп. място в стаята +закуска - 120 грн (ок. 18 евро) - за момичетата на Румен, ако трябва))

Това успях да разбера. Само тези стаи са им останали, ама има шанс да нямат и тях в това време. Така че може би има смисъл да се застраховаме, Райничке, с твоя вариант?
                  Ужасттттттттттт!
                  То при тия цени май резервният вариант е за предпочитане.
                  Нека кажат и другите.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                    Ужасттттттттттт!
                    Нека кажат и другите.
                    Аз се придържам напълно към решението на групата Каквото и да решите съм ЗА

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                      Ужасттттттттттт!
                      Нека кажат и другите.
                      Взе ми думите от клавиатурата!

Румба, от мое име имаш (три) глас(а) за резервния вариант. Все пак е 1 (една) нощувка, дори и да е кат' в Каменка пак става
                      Георги Гатев

Коментар

ок, ще действам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                          Взе ми думите от клавиатурата!

Румба, от мое име имаш (три) глас(а) за резервния вариант. Все пак е 1 (една) нощувка, дори и да е кат' в Каменка пак става
                          +4

Коментар

Аз съм сам воин.... Снежа остава да работи... Относно дисциплината - мисля Райна видя миналия път че сме бетер армия, барабар с жените се строяваме за 10 мин. на плаца. Не сме закъснели за никъде, няма и да закъснеем.... Само за посрещането на границата закъсняхме, ама там много разминавания с информацията от различни източници, ние не сме се бавили.

Относно преспиването - твърдо с решението на групата. Групов лидер е Румбата, щото е с най-много жени и деца... Така че - каквото каже Румбата, аз мога и в джипа.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                              Аз съм сам воин.... Снежа остава да работи... Относно дисциплината - мисля Райна видя миналия път че сме бетер армия, барабар с жените се строяваме за 10 мин. на плаца. Не сме закъснели за никъде, няма и да закъснеем.... Само за посрещането на границата закъсняхме, ама там много разминавания с информацията от различни източници, ние не сме се бавили.

Относно преспиването - твърдо с решението на групата. Групов лидер е Румбата, щото е с най-много жени и деца... Така че - каквото каже Румбата, аз мога и в джипа.....
                              Да, бе, да, то все някой трябва да опере пешкира

Май няма две мнения по въпроса.
                              "Юность" отпада, Тони извинявай, но ще трябва да отмениш резервацията докато си намалят цените наполовина.

Моите жени са калени в битките с неудобствата.
                              Остава вариант "Б"

Коментар

Добре че се сетих да питам) тук цените са.. меко казано, височки..и не само в хотелите...Одеса е все пак- град, който не се поддава на ничия логика) отменявам резервациите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X