Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница" - план за следващите експедиции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Другата България - план за следващите експедиции

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
    Следващият път е "Експедиция до Другата България - гробът на първия български владетел". Началото на м. Май 2009. Километрите обаче са повечко, няма да е разходка като сега.....
    Още от сега ми "текът лигите"

Коментар

Здравейте отново ,
      Не знам как точно да се представя , щото съм си забравил мерките
      От Пловдив съм.Имам малък опит в пътуванията поединично и групово. Не пуша и не пия и ако това е голям проблем да взема да се гръмна ?
      Ще се пробвам в четвъртък да се видим в Княжево.За сега не мога да кажа дали ще бъда сам или с още един човек.

тел. 0897 700 900

Коментар

Първоначално публикуван от BobyI Преглед на мнение
        Здравейте отново ,
        Не знам как точно да се представя , щото съм си забравил мерките
        От Пловдив съм.Имам малък опит в пътуванията поединично и групово. Не пуша и не пия и ако това е голям проблем да взема да се гръмна ?
        Ще се пробвам в четвъртък да се видим в Княжево.За сега не мога да кажа дали ще бъда сам или с още един човек.

тел. 0897 700 900
        Това за гърменето е в минус.... Означава че си психически лабилен и има опасност да се гръмнеш по време на експедицията и да създадеш организационни проблеми с извозването.....

Ако софиянци не сте измислили още преспиването - има едно хотелче в горичките край Силистра, препоръчаха ми го местните хора като съотношение цена/предлагано качество на услугата...
        Телефонът на собственика е 0898648406 - Николай Николов - хотел "при Чефо". Какво предлагат като стаи и удобства трябва да питате него, че аз не съм ходил там..... Знам че има хубава механа и нормални стаи с баня и тоалет и толкоз. На не повече от 10-15 км. е от Силистра.

Коментар

Ако софиянци не сте измислили още преспиването - има едно хотелче в горичките край Силистра, препоръчаха ми го местните хора като съотношение цена/предлагано качество на услугата...
          Телефонът на собственика е 0898648406 - Николай Николов - хотел "при Чефо". Какво предлагат като стаи и удобства трябва да питате него, че аз не съм ходил там..... Знам че има хубава механа и нормални стаи с баня и тоалет и толкоз. На не повече от 10-15 км. е от Силистра.
          Аз съм ЗА ! Горби ти направо сутринта за тръгване ли ще доидеш или от предишната вечер( в Силистра )
          Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 12-09-08, 20:10. Причина: Поправен цитат

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
            Аз съм ЗА ! Горби ти направо сутринта за тръгване ли ще доидеш или от предишната вечер( в Силистра )
            бе не ми се изпуска купона, но не знам дали ще успея да си оправя нещата до четвъртък следобед....

Коментар

Горби , не се притеснявай ще те включа в завещанието си в часта за дълговете

Коментар

Прогнозата за времето дами и господа е слънчево посрещане на 19-ти, слънчево изпращане на 23-ти и през останалото време - яко дъжд..... Температурите - под 15 градуса и в слънчевите дни.... Носете си дебелите пуловери, чадърите и апаратчетата за снимане под вода...

ДО ЕКСПЕДИЦИЯТА ОСТАВАТ: 4 ДНИ

Коментар

Прогнозата за времето дами и господа е слънчево посрещане на 19-ти, слънчево изпращане на 23-ти и през останалото време - яко дъжд..... Температурите - под 15 градуса и в слънчевите дни.... Носете си дебелите пуловери, чадърите и апаратчетата за снимане под вода...

ДО ЕКСПЕДИЦИЯТА ОСТАВАТ: 4 ДНИ
                  Тези отброявания ми приличат като точно преди екзекуция...

Дупе да ни е яко на тези БЕЗ шнорхели!
                  Георги Гатев

Коментар

хахахах до екзекуцията остават.....
                    Ей Гатев, работи ти въображението.....

Тия без шМорхели да си носят въжета, за да се подмятат зад джи-пи-тата....

Коментар

Успех момчета, този път няма да съм с вас ..
                      Успех. Занесете каквото трябва, свършете работата и се върнете живи и здрави.
                      Ще следя темата
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

ДО СОФИЙСКАТА ГРУПА
                        Момчета, има ли шанс някой от вас да тръгне на 18 за Силистра след 12.30? За да ме вземе с него? Не мога по-рано да тръгна - поела съм ангажимент и... така...
                        Благодаря предварително!

Коментар

...
                          Запазих места в "При Чефо". Ще ни очакват в четвъртък.

Коментар

Тодор-Zaarin ни предостави неговите PMR радиостанции, за което му благодаря пред строя
                            Вече всички ще си говорим кодирано.

На Тоня, честито аватар и да поръча хубаво време поне в Одеса.

Коментар

Успех на експедицията.

Поздрави.
                              sigpic

Коментар

За времето - на 21-ви обещават горе-долу слънце) за престоя в Одеса - има смисъл да се запазят места в хотела - все пак е курортен град. Ще мислим ли по въпроса? И друго - искате ли да видите нещо специално тук - освен децата в неделното училище и Българския център, разбира се?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X